Успешно "олежани" бебета - тема 11

• 24 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Деси, ще ви чакаме с нетърпение.
Сега не се сещам за много близък магазин, но ако знаеш какво предварително искаш, с удоволствие ще ти напазарувам и ще си ги вземеш или от нас, или Митко ще ти ги докара.
Същата каша имам и аз, ще правя някой ден нещо си с нея, ама още не знам кога и какво  Mr. Green
Давах ли ти линк към моя кус-кус, не помня... Но и този от ДМ предполагам е ОК, тази марка са им добрите храни.
Ая ще я черпя от моите крекери

Белоснежка, добре че са ти двама, единия да намазва поне   chef Да се оправя бързо Кайчо.

# 661
КотЯнца, бива ли тъй, цял ден сте зарязали темичката  Naughty
Тази сутрин погледнах в нета изследванията и хемоглобина ни е 103  Confused Май се срещало често при кърмачетата. Да видим какво ще каже педката за това, а и за другите показатели, но определено няма да се хвърлям да давам Малтофер.
Боровинките при нас явно действат по класическият начин - запичат.
Вчера и оня ден му дадох мъничко и вече трети ден няма нищо  Cry днес дадох черешки, но още няма резултат. Чак не ми се мисли как ще се изака горкото, пак ще ака камъчета, миличкото ми  Cry
Лаленце, ти какъв чай на Хип даваше за регулиране на храносмилателната система?

# 662
Аз липсвам, щото моето диване не спа днес грам  #Crazy
Сега вече се трупясвам на леглото, ама нещо ме е налегнала умора и ще засапивам сигурно.

Стееф, колко мъничко му даде? Сияна хапна едно бурканче от 120 гр мисля, че са.
Днес яде смокиня, която не знам как действа, но пак се изходи на мига.

# 663
Стеф, при нас на годинка хемоглобинът беше 100, после 102, сега 106. Не е пил нищо.

# 664
Жени, може би една супена лъжица без връх да съм успяла да пробутам.

# 665
  • на земята
Добро утро!Стфи,слагам от чая на ХИП във водата защото така я пиеше,сега вече пие и без чай,но по малко,че пожълтя от таз лайка толкоз време,аз слагам малко за мирис само де  Peace
Хемоглобина на Аля беше 109 на 6 месеца,сега е 120.мисля че при тях месото помага за качване,така мисля,тя яде много телешко..)))

# 666
Стефи, от толкова малко не може да ти се запече Боби? Ти сигурно си казвала, ама като все пак се изака след 2-3-4 дена, барабонки ли са? Ако не е, ака рядко защото просто яде малко твърда храна. При нас е такова положението поне. Като яде повече се отчита всеки ден. Почне ли да прави стойки, минава на режим през ден, два, че и три.

# 667
Фикс, направо ака камъчета горкото. Напъва се, доста време не може да го изкара акото. Преди малко сложих свещичка, че вече е 4-ти ден без отчет от негова страна. Мисля да се обърна към педито за съвет или да ни насочи към специалист. БиоГаята също не помага.
Лаленце, може ли да ми напишеш какво съдържа този чай или да пуснеш линк към него. Вчера гледах някакъв в магазина, който имал лек слабителен ефект. Съдържаше лайка, мащерка, маточина и др., от които не виждам много къде им е разхлабителния ефект newsm78

# 668
# 669
Стефи, биогаята е доста слаб пробиотик. С лечебна цел ти трябва нещо друго, но не знам какво да ти препоръчам.

# 670
  • велико търново
добър ден мами Simple Smile как сте днес в това хубаво време ние ве4е се разходихме ходихме на кафенце и сега се върти тука до мен като шугава  Grinning в4ера бяхме на консултация натдали сме 1,110 и сме пораснали с 6 см Simple Smile но не ни биха имунизация понеже и е много суха и загрубяла кожата за да не стане някаква реакция и ни даде няква мостра на  АВЕН ТРИКСЕРА ПЛЮС да я мажа ,каза 4е се полу4ило от  това 4е ве4е не е на кърма а само на АМ и в същото време съм сменила млякото и се е полу4ило някаква реакция която кожата и не го понесла,ина4е много добре сме изглеждали добре сме натдали да продължаваме в същия дух

# 671
Влизам и аз да пиша за нашите неволи Sad

Мария яде само: ечемично-овесена каша с масло, пюре от леща и картоф, плодово пюре от манго и банан и плодово кисело мляко. Само като види лъжицата и започва да реве като магаре, бъркам с пръста в чинията и и го пъхам в устата, за да разбере какво е - чак тогава благоволява да яде. Ако и предложа нещо друго, ела да видиш какво става. Двамата с мъжа ми я държим и не можем да я удържим...рев, хапе, дере, блъска.

Вчера следобед за 1 час се подсече зверски за първи път от както се е родила. Нищо и нямаше на дупето и изведнъж цялата и кожа стана като прежулена и прегорена  Shocked Нито сме сменяли марка памперси, нито крем, нито мокри кърпи. Казват ми, че е от зъбите, ама много тъпо ми се струва. Детето плачеше от болка, цяла вече лежа по голо дупе, направих и компреси със смрадлика и зехтин. Гледахме телевизия и моята дъщеря, която не се спира, лежа и не мръдна 3 часа. Само като мръдне и плаче от болка от подсеченото.

Венците така са и набъбнали, че сигурно много я болят. Вчера опитах да я намажа с гел - не дава, реве и ме блъска. Тези зъби няма ли да избиват вече, че ми побеля косата  Crazy

Отделно спи много повече от обикновено и като че ли все е уморена. Притеснява ме, че пак ще се разболява. Днес започнах да и давам имунокинд и витамин Ц.

Аз направих великата простотия да си подстрижа косата на черта над раменете и изглеждам като Иванушка Глупака. Ама пък все вързана ходя и напоследък косата ми хич не си я харесвам, та ми падна пердето. Много ме хвана яд после, 30 см коса отидоха в коша, но се успокоявам, че моето косище расте като лудо и до Великден, живи-здрави, пак ще порасне много.

Това е от мен. Хвърлям по едно око, но все нямам време да пиша редовно, с това мрънкащо дяти е голям зор.

Hug Hug Hug

# 672
 Стеф какво му даваш да яде освен кърмата да не би някой зеленчук да ви спича така(картоф,морков)
Да не привикне с тия свещички чувства ли се некомфортно като неходи толкова дни
Нас банана ни спича зверски а го обича много

# 673
shirina, с риск да те притесня, вероятно сухата кожа е реакция към адаптираното мляко, което се прави от краве мляко. Говори си пак с педката, но кремчетата са само с козметична цел. Вероятно няма да е зле да даваш хипоалергично АМ.

# 674
  • велико търново
ами не знам,похвалиха ми млякото на хип комбиотик,уж с много витамини има и витамин против коликите,а и тя кожата ни е суха още от раждането ама сега стана малко по груба Sad за сега това крем4е ни помага пък ще видим,каза ни ако се за4ерви от това крем4е да я мажа с свинска преварена мас  Rolling Eyes или заехтин  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт