Успешно "олежани" бебета - тема 11

• 24 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Лали,да-нали за генетичните питаш newsm78
Честит рожден ден на Стен,да е жив и здрав,много палав,а кака,мама и татко да го слушат много  bouquet
Стеф,честита кола,да возиш безаварийно Бобсъна само на хубави места Hug

# 646
Лали, различно е с кърменето. Суче последно в 6-7, после за заспиване в 13-14, пак за заспиване вечер и нощем още два пъти. Това е идеалният вариант. Понякога се случва да си дояжда след обедното хранене или следобедната закуска ако не му хареса храната и хапне малко.

# 647
Честита годинка и от мен на патеричка на Стенли! Да бъде здрав и да се заиграва сам, за да може мама за 3 минути да влезе и да ни напише колко е послушен  Sunglasses

Лали, портокал не съм, нали цитрусите са след годинка и реших да изчакам около Коледа. Киви дадох още в началото на лятото някъде.
За водата - веднъж или два пъти досега, Сияна ми е изпивала 150мл на веднъж, при положение, че на ден пие по 100 мл средно. Не й стана тежко, но единия път със сигурност имаше Т. Ако Ники е ОК, не я мисли, нека пие.

Фусти, може да не е от яденето през деня, той като си е свикнал да си яде много, нали днес не е било изключение  Thinking Сис нали има такива връщания /даже онази вечер пак, но по-малко/. Всичко е от млякото, ама и като те слушам /чета/ не си притеснена  Stop

Стеф, нали ще ми кажеш, ако ме сънуваш  hahaha
Сетих се днес за запека ви.... Помниш ли боровинките, чуденето дали запичат или напротив. Я го пробвай пак. Сияна вчера не ака, вечерта изкара 1 топче, яде следобяда боровинки и днес - оп, черно, ама хубаво  Simple Smile

# 648
Много, ама много ви благодаря за пожеланията и тъпкано да ви се връща, както се казва.   Hug  Laughing
Малкият хулиган се очертава да е доооста палав, вироглав и инатлив, но то последното го е наследил от майка си, тъй че не мога да се сърдя на дЯтито.  Mr. Green
Стеф, след твойте хубости, дето показваш торта не показвам,  Crazy то майстора си е майстор.   chef Мен ме убеждаваха колко е лесна и като рецепта в действителност е такава, но май бисквитите бяха проблемът. Освен това реших да разтопявам шоколад да правя украса и то стана мамма миа.  ooooh! Ще трябва да тренирам.
Бай дъ уей - и на Стилиян боровинките му действам много добре на памперса, нищо че се водят запичащи.  Grinning
Иначе да ви кажа миналата седмица реших да пробвам една частна кухня, но мисля че ще ми е за последно. Щом на мен ми беше солено, представете си колко сол слагат.  Shocked Да не говоря, че ползват разни нишестета и брашна за сгъстяване. Та ще се готви, няма как.
Но като ви чета за какви количества храна говорите направо се плаша. Стилиян дори готовите пюрета от 190 грама не може да ги изяде. А сутрин и вечер още си е на мляко. Аз мислех, че като е момче и няма да мога да му насмогна на яденето, но уви.  ooooh!
Дрън, радвам се че е било по-добре в яслата. Трябва му време на Каменчо да свикне, че няма да е по цял ден с мама и това ще мине, само да е здраво детенце. Една моя приятелка, която живее в Испания като ми каза, че майчинството е 4 месеца, направо се зарадвах, че съм в България.
Много  Hug Hug Hug на всички и като успея да свали снимките на компа ще ви пратя (Стеф, без тортата обаче  Joy).

# 649
Аерка, снощи явно много ми се е спяло и не съм видяла, че и ти имаш порастнало момче, извинявай!
Да ти е жив и здрав, умен и палав  Heart Eyes

# 650
Аера, честито!! Да расте много весело и щастливо детенце и по-малко да ядосва мама  Hug

# 651
Фикс, по същата схема сме за кърменето и ние.
Жени, ще пробвам пак, че наистина ги забравих боровинките, а са доста. Черешките действат при нас май, но имам само към 2 кг и ако все спасявам положението с тях ще свършат  Confused
Непременно ще ти кажа ако те сънувам  Joy Сънувах сестра ми, че е бременна в деня, в който си е правила тест и е разбала. Да ама тогава сънувах, че ще има момиче на име Мария, пък то момче се пръкна   Joy
Аерче, никаква майсторка не съм аз  Stop нямам почти никакъв кулинарен опит и нямам достъп до различни продукти, заради опосканите магазини.
Да ви помоля като видите, че е започнал сезона на пащърнака да свирнете. Тук най-вероятно в Билла да доставят, но не мога да проверявам там често.
Фусти, как е Емко днес?
Лали, браво за изпитото количество вода от Никол, днес Боби изпи не повече от 30 мл. Как ли не го молех  Crazy

# 652
Да, Деси, генетичните имах предвид.
Стеф, това количество беше инцидентно. Crazy
Фикси, кога минахте към този режим на кърмене?
Днес дадох киви и се хареса.

# 653
Ами след годинката почнах да го режа от дневните кърмения и го докарахме до споменатия режим. Изкара 2-3 седмици така, разболя се и режимът отиде по дяволите. После влезе в серия херпангина, настинка и успях пак да го докарам до там пак като се върнахме във Варна преди 2-3 седмици.

# 654
Какъв кус-кус давахте в началото?Имате ли впечатления от кашите на Хумана,с какво мляко са млечните newsm78 А какви сухари ползвахте?
Въпрос към Жени,а и към мамите от София в района на Майчин дом къде има добре зареден магазин с детски храни newsm78най-близко и най-удобно?

# 655
Аз купих кус-кус на Плазмон.Така обаче си стои. Нещо не го ядеше  newsm78
http://befit.bg/eshop/en/PLASMON-%D0%9F%D0%AA%D0%A0%D0%92%D0%98- … 0%93%D0%A0.320033

Сухари на Чичибебе - http://www.kolko.bg/bg/eti-bebeshki-suhari-cicibebe-bg/p/1745331

Тук прочети за кашите - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.msg3814547#msg3814547

Мънинка къдравелка да не е прояла  Laughing

# 656
Деси, сухари купувам от Пени маркет, имат едни сини опаковки, а първия ни кускус  беше на Плазмон Микро каша http://slonbalonbg.com/images/detailed/forelini.jpg , като го свършихме минах на кускус Алнатура от ДМ. Той е малко по-различен от познатия ни, пише е че е твърда пшеница, но също бързо увира и децата го харесват. Даже го свършихме и трябва да взимам и аз, че той се яде с най-голям успех сутрин. Тези дни в чудо съм се видяла, Кайчето вади кътник и кучешки зъб на веднъж, беше с температура два дни и няма апетит. Днес му изби и обрив, оказа се, че и вирус е пипнал, милия. Но от всички тези болежки хич не му се яде, а аз не съм свикнала да не ядат и ми е доста трудно така. Тази сутрин правих 4 вида закуска, хапна по 2 лъжици от всяка и се плюеше на ред  ooooh! За сметка на това пък, Тео доволно си хапваше от всичко, та после повръща от преяждане  Crazy

# 657
Взех на Плазмон, не го яде. После един от Пикадили, дребен, тяхна марка. Него го яде. Сега вземам звездички или арпа фиде. Сухари Елит, по съвет на Дрън или домашни.

# 658
Деска, не съм купувала нито сухари, нито бисквитки. Кускус купих веднъж, но ние го изядохме. Сори, аз не мога да съм много от полза

# 659
Фикс,мерси злато  bouquetНо отпадат-с царевица не давам нищо,изглежда я дразни много стомаха и повръща после като за световно.А за сухарите са с яйца-не съм ги въвела.В тоя ред на мисли имам неотваряна каша на Милупа ориз и царевица и няколко различни вида пюрета с царевица,ако има желаещи ги изпращам с удоволствие.Утре пътуваме до София исках да и взема каши пюрета и т.н.че тука е отврат положението.Но сме с друг шофьор и незнам доколко ще мога да обикалям.Ядеме да не чуе дявола,но сме си много назад в захранването,правя го бавно и внимателно,че иначе става кофти нали се сещаш..Вчера бяхме на консултация-наддали сме 90гр.за 35дни.това ни е първото наддаване от 15.05. и около 1см.но не можа да я измери,че Ая се дереше като заклано,милото.
Белоснежка,да оздравява бързо юначето.На нас ни избива второто зъбче и картинката е приказна Confused

Общи условия

Активация на акаунт