Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация, която започва с изброяване на имена и родителски успехи?
Какви теми се обсъждат в публикациите за родителството и отглеждането на деца?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите по отношение на грижите за децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация, която започва с изброяване на имена и родителски успехи?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите за родителството и отглеждането на деца?
В публикациите се обсъждат различни аспекти на родителството и отглеждането на деца. Темите варират от изразяващи опасения относно ваксините и реакциите на децата до споделяне на лични преживявания и предизвикателства, свързани с отглеждането на деца. Също така, се споделя съвети за избор на подаръци за деца и се обсъждат различни методи за облекчаване на нервността при децата, като например зъбния растеж.
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите по отношение на грижите за децата?
-
Какви са някои съвети, които се споделят за отглеждането на деца?
-
Какви са причините за спиране на кърменето?
спирам я,че и е малко стомахчето и като се натовари малко и капитана дофтасфа.Поне сега въведох повече работи та мешането е по лесно,сори,,готвенето ми,,
Нали яде,казала съм майната му на парите/да,излиза ми нанагорно/но в нашия случай съм си направо горда с този макар и малък напредък.Не давам плодове още,пробвах с пюрета,беше ад и тя някак си ги недолюбва плодовите.Давам бананова каша с ориз на Милупа,яде я,но не и е фен,овесената и е с ябълка,направило ми е впечатление и че като и дам от нея,връщаме редовно-да може и количеството да и идва повече..Иначе вчера за първи път и дадох няколко трошички банан,омааа ги за секунда
,пробвала съм да и насоча ръчичката към устата,ама нъц не стана номера.Пробвала съм нееднократно круша и ябълка,мръщи се,плюе,не я насилвам въобще.Та какво сготви
Но така като гледам,или ще е държавна или ще готвя,но ме притеснява тези буркани,дали ги мият хубави,предпочитах с тези за еднократната употреба
Хубав ден на всички,ДЕСКА,стискам палци изследвания всичко да е супер на АЙЧЕТО

и си правя фунийки от хартия за печене. После се оставя в хладилник да стегне. Отлепят се много лесно.

аз нямам търпение да ми гука ве4е и да се зака4аме а камоли за ходенето ве4е