Успешно "олежани" бебета - тема 11

• 24 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Хипоалергично не е марка, млякото е така обработено, че тежките крави белтъци да са по- лесно усвоими от бебето. Витамините са отделно нещо. Дано да не е реакция към АМ и да отшуми.

# 676
Ширина, не знам дали ни прочете мненията относно даването на сокче на бебе, нищо не каза... Не знам също доколко ще прочетеш и това и какво ще направиш, но съм длъжна заради малката ти дъщеричка още веднъж да те накарам да се замислиш. Тази твоя педиатърка нещо не съм й фен. Прочети малко в нета, поне сега има достатъчно информация. Ако ще мажеш с нещо куклата, нека не е със свинска мас, а с преварен зехтин. И това в случай, че не си намерила подходяща козметика или мислиш, че и там им много химикали  Naughty Naughty Naughty
Едно време не е имало козметика като сегашната, едно време прасетата не са гледани с антибиотици и храната им е била в пъти по-чиста, едно време си е едно време.

# 677
Да са ни живи и здрави имениците, много търпеливи и много да ни обичат!

Попи, аз на теб щях да отговарям, ама с Ширина се захласнах...
Не съм чувала за подсичане от зъби, ама те такава напаст излязоха, че вече нищо не ме учудва. За храненето си знаеш - период е  Hug
Пусни някоя снимка да те видим

# 678
  • велико търново
освен педито и много други познати ми казаха да я мажа с свинска мас,но и с преварен зехтин също става Simple Smile за сега съм доволна от това крем4е дето ми го даде аз 4етох в нета,производството му е френско и не е ефтино  Rolling Eyes а за докторката тя ми е ли4на от малка и съм много доволна от нея Wink а какво за сок4ето?

# 679
Да са живи и здрави всички именници, да носят името си с много късмет и гордост!
Ширинче, аз също не съм фен на свинската мас  Stop моето мнение също е да преминете на хипоалергенно мляко щом прави реакция от обикновенното АМ. Те хубаво са те посъветвали, че е хубаво млякото на Хип, но виждаш, че не на всяко дете му понася по еднакъв начин. На Фикс момчето е с алергия към белтъка на кравето мляко и тя наистина е в крак с нещата по този проблем. Нейното мнение е напълно компетентно. Пиши как се повлиява малката бонбонка от мостричката, която ти е дала педката. Успех, едва сега се започват проблемите и притесненията около отглеждането на малкото човече
Попс, чувала съм, както за разтройство по време на зъбоникнене, така и за подсечено дупе. Да не ви се случва пак  Praynig Мимето всеки изминал ден става все по-голяма фурия ми се струва. Намирам много прилики с нея в моето момче, големи бесове са тези деца  Laughing
За сега толкова от мен, нещо ме болят яйчниците и кръста точно, както при ПМС, да видим дали ще ме изненада нещо

# 680

Виж мненията ни след твоето на 41 страница на темата

# 681
Мажа дупарата втори ден с коретекостероид, вече и е малко по-добре.

Отгоре на всичко Мария вече не само се мъчи да ми щипе миглите и клепачите, а се е научила да ми бърка в очите докато я приспивам и реве като не и давам. От няколко дни съм с инфекция на дясното око, правя промивки и слагам капки, но все още ми е адски зачервено  ooooh!

Стеф, на теб не ти ли е идвало още?

Жени, още не съм свикнала да се гледам с тази коса, като се възприема, ще се щракна и ще ви се покажа  Laughing

Хайде да са ни живи и здрави именниците и да слушат, че иначе  fight  Моят е в немилост и получи само едно сухо поздравче по тела.

Момичета, казвайте на какво играете с децата, какви играчки купувате и т.н. Знам, че за пореден път ви питам, но може да имате нови идеи. Голям проблем ми е това, защото моето дете към малко неща проявява интерес. Ние играем с:
- конструктор - вече вкарва и изкарва блокчетата;
- рингове и пумпал - само ги дъвче, не ги нацелва;
- дървено влакче - уча я да го дърпа и казва "ту-ту";
- бебе с количка - бута я и слага вече шапката на куклата  Joy Joy Joy
- с топки най-различни;
- ето от това съм много доволна, евтинко и многофункционално http://www.toys.ie/Giraffe-Activity-Centre-!128355-prd.aspx?qwSe … 8336-2e69d285d77f  Всичко се побира в една кофичка, а могат да строят жирафче и да мушкат форми в кофата

Жени, чакам да ми излезе новия пейпал код, че сменях картата и ще поръчам от дървените.

Днес украсихме за Хелоуин, Мария ще е с костюм на тиква  Joy Joy Joy Заредила съм бонбони за децата от махалата и вече започва да ми става коледно  Grinning

Чакам ви с идеи за игри и играчки  Hug Hug Hug

# 682
Да са ви здрави и послушни Митетата  Hug иначе бой с точилката.

# 683
Попс, ще кача във ФБ един файл с подходящи играчки, който бе изготвен от една мама Деси в отчетната. Много изчерпателен, тя е превеждала статии от руски сайтове кои играчки са подходящи в тази възраст.
За косата - съжалявам  Hug аз не смея да си правя експерименти с моята, но като малка все ме постригваха на черта и много се ядосвах на тях. После аз взех власт над перуката си  Mr. Green
Връзвай я докато те дразни.
Правих репетиционна пита за прощъпулника  Laughing трябваше уж на цвете да прилича ама направо си разцъфна като я опекох  hahaha тавичката ли малка ми излезе, превтаса ли, не знам ама излезе от тавата и бая се надигна и нагоре. Вкусовите качества са ми напълно удовлетворени, не съм яла по-вкусна пита, затова рецептата ще бъде същата ама ще трябва да тренирам формата

# 684
  • велико търново
сигорно сте ме разбрали погрешно за сок4етата,4етох в интернет 4е след 2 месец е хубаво по една 4аена лъжи4ка да давам но не пове4е  от 1 на ден,става дума за изцедена ябълка или морков,настъргвам малко ябълка и я цедя през марля и и дава,това става 1 път в седмицата и не виждам да има някакъв проблем  Rolling Eyes

# 685
сигорно сте ме разбрали погрешно за сок4етата,4етох в интернет 4е след 2 месец е хубаво по една 4аена лъжи4ка да давам но не пове4е  от 1 на ден,става дума за изцедена ябълка или морков,настъргвам малко ябълка и я цедя през марля и и дава,това става 1 път в седмицата и не виждам да има някакъв проблем  Rolling Eyes

не, не, изобщо не сме те разбрали погрешно
спри с това упражнение - 1 лъжица или 1 литър, за мен е все тая
Стефи ти е обяснила много добре защо!

Тук във форума има тема за Бързи въпроси относно храненето и захранването, ако имаш съмнения, можеш да питаш там.

# 686
  • велико търново
ок тогава спирам с сок4етата тогава Wink

# 687
Ширина, не мисли, че го правим за лошо  Hug Преди години, когато е била масова практика майките, които не кърмят да отглеждат децата си с кисело мляко и поради тази причина са се давали тези сокчета, за да вкарат по някакъв начин в детският организъм някакви витамини. Аз лично никъде не съм откривала инфо подркепяща сокчетата освен от педито  ooooh!
Знаеш, че кравето мляко е създадено, за да доставя необходимите вещества за порастването на телето, но на човешкото бебе това е недостатъчно. На нашите бебета са им нуждни други вещества, витамини или както искаш го наричай за правилното развитие на тялото, мозъка, нервната система и прочее. То е създадено да се преработва от четирите стомаха на кравата, съдържа над 300 пъти повече казеин, отколкото кърмата, което много трудно се усвоява от човешкият организъм. Поради тези причини АМ е с частично хидролизиран казеин /крави белтък/ и е обогатен с витамини, пробиотици и не знам още какво. Така са го измислили хората, че това да е напълно достатъчно до 6 месечна възраст на детето преди захранването.
Другото, което ме тревожи, че моркова го водят по-силен алерген. Аз го дадох на 8 месеца. Може да е направила от него реакция. В 5-ти месец чак се започва секреция на имуноглобулин А и сега храносмилателната и система и много пропусклива.
Просто няма нужда от сокчетата, пък и ти няма да си създаваш излишна работа  Wink

# 688
  • на земята
Здравейте мамчета   bouquet
Ширина ние сме на ХА мляко от седмица заради коремчето,пръцкаше и газове в коремчето като колики и се оказа,че е май ще е от млякото предното, но нямаме алергия ужжж,,а ние си мислим колики,откакто го пие,няма газове и пръцкане и спи спокойна и не се буди през ноща  Peace Така,следи ако е от АМ сменяй го с друго..)))Сокове,против съм,точно те образуват колики и дразнят стомахчето,то просто не е готово още за това  Peace
Стефи,оправихте  ли се със запека на малчо  newsm78 За питата сигурна съм,че ще е разкош  Hug ти си майстор,не се прави на скромна  Peace
Попче,честит ти именник   bouquet Да ви е жив и здрав и много да ви гледка с Ммка и да ви слушка..)))иначе лабут  Joyще има хаххаха..)))
Да се похваля и да почерпя ,нали си бях продала колата,от вчера съм с нова придобивка и съм много хепииии  newsm03 newsm03 newsm03 сложих си и столчето на Алийка и тя се кефи много,доволна съм най накрая,много кеиво ми беше все на мъжо колата да карам  Laughing
Жени,кажи някоя рецепта с тиква,бебешка или със заек  Hug
Хубава вечер момичета!ето почерпката

# 689
Пу за мен почерпката  smile3534 Да си хайманосвате с новата количка с Алийка със здраве! Аз съм много доволна от моята, редовно си я карам и Боби все по-малко протестира, даже днес заспа докато го возех. Лаленце, ти стягаш ли всеки път коланите добре? Аз съм ги оставила по хлабави, хем да не се сърди много, хем по-лесно да го вадя. Знам, че не е много правилно  Confused ама аз не карам на дълги разтояния е няма къде да вдигна повече от 40км/ч
Абе да си призная от на Боби РД-то остана една бутилка крем-уиски и днес сутринта си направих бледо подобие на айриш кафенцИ  Crazy много шукаритетно беше, ммммм. Последните две седмици постоянно ми се пуши, искам да си ударя 100 гр. уиски, абе развратила съм не нещо. Вече 1год и 8 мес. не съм си и дръпвала от цигара, а сега....ако не кърмих с удоволствие бих си направила  кефа
Иначе със запека сме още на изходна позиция, вчера едно пъцулче, а днес НИЩО! Дадох лактулоза, храних на обяд с броколи, после давах овесени ядки със сушени сини сливи, правих фреш от круша /за пръв път му правя фреш/, но не пи повече от една чаена лъжичка. Сутринта пък дадох смокини, пак са разхлабващи, нооо няма никой в къщи. В понеделник съм при личния за направление за гастроентеролог, стига съм си мъчила детето, нека професионалиста да си каже думата
Жени, можеш ли да ми кажеш къде в Търново да отида, за да си намеря добър гастро? Във вторник или сряда ще трябва да отида до там, за да прехвърля на мое име колата и мисля да съчетая нещата.
Попс, абе още не ми е дошло. В никакъв случай не го бързам да идва  Stop много си ми е хубаво така!

Общи условия

Активация на акаунт