Успешно "олежани" бебета - тема 11

• 24 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • на земята
Стефи,да ти кажа не ги затягам много,стегнати са но да може да има движения,че иначе не иска да седи това шило  #Crazy то не е комфортно,ако са много пък стегнати..)))До две седмици и аз трябва да отида в КАТ,за прехвърляне,че иначе имало глоба някаква,така ми казаха в Нотаруиса вчера..)))Ние на РД и Кръщене на детето на най добрата ми приятелка бяхме в четвъртък и там си пийнах малко,аз не пуша откак разбрах,че съм бременна и не ми се пуши,върл враг станах на цигарите,преди пушех,но малко никога не съм била страстна пушашка  ooooh!Жени,къде се губи  newsm78

# 691
Аааа, Жени не я чакай толкова рано. Тя още Сис лудува. Виж след полунощ, когато обикновенно готви може и да се включи  Laughing
Да, до две седмици в КАТ и до два месеца в данъчното.
Аз също не пуша в мига, в който видях двете чертички, нямах прощална цигара даже  Joy Ама последно време съм се бъгнала яко.  Както знаете не сме бебеправили, нито предполагах, че съм бременна. Все пак не пушех повече от 5-6 Чигарки на ден, ама още не съм се излекувала напълно.
Да ви помоля за файлчето за съветите на Косе Босе за захранването. Сестра ми не е наясно въобще с тези неща и ме помоли за инфо. Аз съм сигурна, че ще я напътстват там много добре, но не е лошо и тя да прочете.
Да попитам, давате ли нещо имуностимулиращо? Имам имунокинд и май няма да е лошо да давам. Как го давате, защото съм запазила само шишенцето? Отворих го преди месец, когато и аз бях болна и съм хвърлила листовката. Има ли изисквания и при него половин час преди и след приема да не се яде?

# 692
Лаленце, не се тревожи. Просто е с по- чувствително стомахче госпожицата. По- внимателно и късно ще я захранваш с краве и прясно мляко просто.
Заекът го готвят в ДК с чушки, моркови и лук на яхния.
Попи и аз се офъках много драстично, ама го правих на няколко етапа Simple Smile. Много ми е хубаво така. Пък и ми казаха дружките, че ме подмладявала новата прическа  newsm56
Играчките ни са следните:
- Едно такова, само че всички са кръгчета всички. Много си играе да ги нанизва. Имат и второ приложение- да ги гризе, да ги лапа и разнася като куче  Mr. Green цък
- един пластмасов сортер къща;
- пластмасов конструктор- аз строя, той разваля. За сега няма желание да гради нещо с него;
- ето това цък
- един камион, който язди и още две неща за яздене
- няколко книжки с дебели корици и топки

# 693
Иначе със запека сме още на изходна позиция, вчера едно пъцулче, а днес НИЩО! Дадох лактулоза, храних на обяд с броколи, после давах овесени ядки със сушени сини сливи, правих фреш от круша /за пръв път му правя фреш/, но не пи повече от една чаена лъжичка. Сутринта пък дадох смокини, пак са разхлабващи, нооо няма никой в къщи.

Леле, на това му се вика тежка артилерия. И щом туй нещо не го е вкарало в кенефа (образно казано) не знам. Със свещички Изилакс пробва ли? При Камен едно време са действали винаги безотказно до 10 мин  Peace

Леленце, честита количка. Безаварийно каране и да си оправиш документите. Каква кола си купи, че си много потайна. Да не е някое мазерати  Mr. Green

Спешно трябва да накупя малко логически играчки на дребния, че тия рингове му писнаха да ги нарежда. Мисля нещо влак примерно, или като жирафа на Попс. Сортера го дъвче, не му е пораснало акълчето още. Днес дядо му се чудеше, дали вече е по-умен от маймунка. Казах му - едва ли  Mr. Green

Попей, магаренцата се стригали на пролет  Mr. Green Heart Eyes

Аз покрай моя косопад пък, си купих един шампоан Анафаз на Дюкре. И от него ми се изправи косЪта, дет никогиж не е била права  Shocked

Имуностимулиращо не давам нищо, ама днес чистачката на входа ме посъветва да давам лимони  Wink

За цигарките, припалвам от време на време някой фас като ме почерпят покрай кафе или питиенце  smile3546 Мойто мъж е в потрес, и силно притеснен да не ги запафкам пак, ама едва ли  Confused

# 694
Дрънчо, аз имам друг проблем с косата. Моята не капе, моята расте като откачена. Писнало ми е да я боядисва и стрижа, аман!

Как е Каменчо на яслата?

# 695
  • на земята
Айде на разходка пече добре,ама малко хладничко особенно на сянка..)))
f(x) ,да май е така,кисело мляко и прясно скоро няма да хапваме,дано всичко е ок  Praynig
Дрънчо,не бе не крия Vw   Peace
Стефи,имуностимулиращо не давам и аз,но зимата май е добре да се дава нещо а  newsm78 косе босе,Жени ми ги беше пратила,мъчех се да ти го препратя,но не става нещо  #Cussing out Жени,изчена  newsm78
Попчееее,бърже ще порасте,ама що я стригна значиии  Heart Eyes
Готвя тиква със заек за Аля,че има запек от новото мляко или от капките хомеоп.или от еспумизана който давах 5 дена  newsm78 дано с тиквата не се надува толкоз ,досега сме имали запек само два,три пъти..)))

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 21:16 от *лаленце*

# 696
Стефи, с този запек - знам, че не си фенка на термометъра или мушкатото, ама не ти ли се струва по-малко зло от свещичките изилакс? Даже, когато става тапа на дупето, мушкатото помага.
Лаленце, честита кола, бе злато! Много е хубава, на майстор да не се налага да ходиш, безаварийно да си бръмкате с Аля  Grinning

Абе изскачат ми пак по-късно някои постове  newsm78

Фикси, сега виждам какво си ми писала. Харесах си едната играчка и ще я поръчам от амазона. За косата - тука ако ще и с гола глава да тръгна, няма кой да ме забележи. Виж може мъжо да реши да ме смени, ама няма да е заради косата, ами заради благия ми нрав  Joy Joy Joy Аз не съм много суетна, коса е - расте.

# 697
  • велико търново
ние мисля 4е колики нямаме ве4е,незнам може пък аз така да си мисля,понеже реве много 4ак се дере но не си свива кръ4етата нито юмруците,тази сутрин направо ме изкара извън нерви не в4ера а предните 3 ве4ери също,притеснява ме 4е като и дам шишето с мляко яде като обезомяла а примерно съм и дала преди това 120мл и след това иска още,много пла4е правя и още 30 и него изяжда а после повръща като обезомяла по малко но на 4есто  Confused сок4е не съм и давала от миналия петък и няма да и давам пове4е но защо пла4е така незнам,слагам я по корем4е и пак пла4е ака си не е запе4ена...нз тази сутрин 2 4аса плака и като я сложих в коли4ката поогледа се и спря и като излязохме след 200метра и заспа  Rolling Eyes

# 698
Стеф, пуснах ти на скайп съветите на Косе Босе. Като се включиш ще ги дръпнеш  Peace
Тоз твоя със снимките направо ще го линчуваме така му кажи  Crossing Arms
Попс, честита прическа. Нали знаеш, че аз обичам всичко да е прикрепено със снимков материал  Mr. Green
Лаленце безаварийно пътуване. Не съм се почерпила, една чашка и Стефито я грабна  hahaha
Дрън да взема да пробвам и аз този шампоан..много искам къдрава коса. А какво става с Неда?Ти поддържаш ли връзка със Скабиела?
Ширина, чела ли си за ревливите периоди на бебетата? Може да сте влезли във фаза. Не забравяй, че в момента плача е основната комуникация на Бела с вас. Ето ти статията
http://www.biberonbg.com/info/plach.htm
Десинка лек път ви желая и всичко да е наред с Ая утре. Изследванията да са както трябва и да се намери изход.
Фиксче на теб освен целувки да ти изпратя  Laughing да не те изпускам, че днес ви подкарах по списък.

# 699
Лаленце, честита ти нова кола! Да си я караш със здраве, да возиш много Алето и да не се разваля! Heart Eyes
Момичета, аз тези дни нещо не мога да се наспя. Снощи легнах с Никол в 22,30 ч. и днес се събудихме в 10,00 ч. Спали сме около 12 часа. Предните вечери пак лягам с Никол и спа като заклана. Цял ден се прозявам и съм отпусната. Май е от смяната на сезона? newsm78 Ей сега пак отивам да се хоризонтирам.  Embarassed Лека нощ!

# 700
  • велико търново
Фусти благодаря много ми помогна явно сме то4но в тази ревлива фаза а и съм забелязала напоследък 4е много се стряска на сън и докато не я взема в мен не се успокоява Sad но от толкова много рев днес след една хубаво окъпване и нахранване и заспа асъл като бебе Simple Smile

# 701
Добър вечер Hug
Фусти,благодаря злато,но ние още в четвъртък ги направихме в МД,Резултатите след 10 р.д.Оставани само да стискаме палци да се  Praynigвсичко да е наред.Но каквото дойде,това е нашето дете и си го обичаме точно каквото е!
Лаленце,ние бяхме днес на вашето меню-заек с картофи+тиква.Хип добре се справили с готвенето Mr. Green,омаахме 250гр.и плакахме за още ShockedПосле върна мъничко,но си беше чиста лакомия.От еспумизана може да ти се е запекла,някъде до 6 ,7 на всяко ядене слагах по 15-20капки.Сега отвреме на време.
Жени Heart Eyes
Попс,да ти е жив и здрав именника,на патеричка и много да ви слуша!
Дрън,как е Камен,свиквате ли с яслата ?
Стеф,а ти какви ги вършиш-готвиш Thinking

# 702
  • на земята
Еййй блазя ви за спящите бебета ,отспахте се вие пу-пу,дано изникнат пустите зъбаци,че детенцето ми и аз да се наспим,Али по принцип не е от поспаливите  JoyЗа нея важи ,,от сън спомени нямааа,,хахаха.  Десииииии,давам Еспумизан по 20 капки,днес го намалих на три пъти,утре по един път ще дам..)))Колко време го дава ти ? Браво на вас,добре сте си папкали,аз го готвих стана чудно,утре пак от него и вдругиден телешко с ориз и броколи ще и сготвя..)))     Да ви питам сега аз от коя страна сте монтирали столчето за кола,знам,че най безопасно е зад шофьора,но гледам ,че повечето са поставени вдясно..)))Къде трябва да е? И още един въпрос,дава ли някой супичка следобяд към 5,а сутрин на зскуска каша,буквички,кус-кус ?Паркирам се,че ей сега ще се наспи момата ми..)))Лекичка!

# 703
Деска, какво да ти кажа душко, готвих ама до никъде не стигнах  hahaha Както видяхте ми пратиха снимките, ама половината, а другата половина е....незнайно къде. Поствам си аз във ФБ, чатя си с една приятелка и уж варя 1 кг телешко. Да ама...то стана на въглен милото  hahaha  Joy hahaha като забравих да му долея водица. Сега проветрявам,но миризмата е доста силна. Навсякъде вони за пре-пре-пре-запечено-изгоряло и овъглено теленце  ooooh! язък за парите и загубеното време
Кога очаквате резултатите от изследванията, за да знаем и да стискаме палци?
Лаленце, аз го сложих отдясно, за да мога да го виждам и той да ме вижда.
Лали, що не направиш един тест?  Crazy с този глад за сън.... най-вероятно се презорваш през деня и затова е така, но да не забравяме и есенната умора  Whistling
Ширинче, обича те детето и затова те търси, има нужда от мама  Heart Eyes Да и нацелуваш нааканото дупе на Бела

# 704
Тук съм, тук съм...
Не ме оставяте да пийна бре  smile3534

Снощи откарахме до 1 часа с гостите, после чистихме до 2 часа. Днес съм разглобена - ходихме пак в едно кръчме над София, уж да спи на поляните после, ама ЦЪ. Прибрахме се към 17 и тя в 20 заспа на столчето докато ядеше Simple Smile Сега обаче е при мен на спалнята, че нещо пк с рев се събуди след 40 минути сън в леглото...

Лаленце, тиква не готвя, само на фурна, ама вие сте малки за тази вкусотия. Заекът го направих последно с моркови и лук + заек фрикасе. Честита ти количка, леко и безаварийно! Моето ми е по диагонал, да я следя, макар че с това пищене в колата гледам да не я използвам в момента.

Стеф, давам Имунокинд, вечер по 1 т поне 30 мин след хранене. Май се дава 3х1

Дрън, аз съм доволна от този шампоан, миналата есен ми спря косопада + хума на маска

Ширина, импулсът за наяждане стига по-късно до мозъка при бебетата /и при мен/, затова се тъпчат по принцип. Не й давай следващите 30 мл и ти гарантирам, че няма да повръща!!!

Нещо давам заето, после или утре ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт