Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация, която започва с изброяване на имена и родителски успехи?
Какви теми се обсъждат в публикациите за родителството и отглеждането на деца?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите по отношение на грижите за децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация, която започва с изброяване на имена и родителски успехи?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите за родителството и отглеждането на деца?
В публикациите се обсъждат различни аспекти на родителството и отглеждането на деца. Темите варират от изразяващи опасения относно ваксините и реакциите на децата до споделяне на лични преживявания и предизвикателства, свързани с отглеждането на деца. Също така, се споделя съвети за избор на подаръци за деца и се обсъждат различни методи за облекчаване на нервността при децата, като например зъбния растеж.
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите по отношение на грижите за децата?
-
Какви са някои съвети, които се споделят за отглеждането на деца?
-
Какви са причините за спиране на кърменето?
то не е комфортно,ако са много пък стегнати..)))До две седмици и аз трябва да отида в КАТ,за прехвърляне,че иначе имало глоба някаква,така ми казаха в Нотаруиса вчера..)))Ние на РД и Кръщене на детето на най добрата ми приятелка бяхме в четвъртък и там си пийнах малко,аз не пуша откак разбрах,че съм бременна и не ми се пуши,върл враг станах на цигарите,преди пушех,но малко никога не съм била страстна пушашка
Жени,къде се губи
Ама последно време съм се бъгнала яко. Както знаете не сме бебеправили, нито предполагах, че съм бременна. Все пак не пушех повече от 5-6 Чигарки на ден, ама още не съм се излекувала напълно.
. Много ми е хубаво така. Пък и ми казаха дружките, че ме подмладявала новата прическа 

Мойто мъж е в потрес, и силно притеснен да не ги запафкам пак, ама едва ли 
Жени,изчена 

но от толкова много рев днес след една хубаво окъпване и нахранване и заспа асъл като бебе 
с този глад за сън.... най-вероятно се презорваш през деня и затова е така, но да не забравяме и есенната умора