Успешно "олежани" бебета - тема 11

• 24 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Хм, Деси не съм разбрала за изследванията  Embarassed Останах с впечатление, че в понеделник ще пътувате.
Малкият спи вече...явно още е по старото време  newsm78
Аз няма да казвам шефа къде се вози  Whistling
Абе само аз ли съм против имуностимулиращите?

# 706
Лаленце,аз ги давах на всяко хранене някъде до 6,7 месец без прекъсване,слагах и ги в АМ.Сега при криза нещо,храна която очаквам да раздразни стомахчето,при по спешни случай.
Стеф,казаха до 10 работни дни ще станат готови,към 10,11ноември.А къде са ти снимките newsm78Язък за телето hahahaутре детето гладно ще стои Mr. Green

# 707
Хилоооо и от мен. Много мразя това със смяната на времето, ей! Не знам къде се намирам днес, ни колко е часа!
Бе това моето егати претенцията. Не знам какво да му готвя вече. Само пилешка каша яде и кисело мляко. Днес му направих каша със спанак. Хапна една хапка и го изплю с отвращение  Sick
Неда е добре, расте и хубавей. Ама майка и много работи, че няма време да писателства.
Десинко, стискам палци!
И на мен ми се порка, та две не видя. Сигурно ако мога няма да ми се пие, ама забранения плод е най- сладък. От време на време съгрешавам с по 20 грама виски или чашка бира.
Ширина, гушкай, носи я в слинг, ако имаш, ще мине и това. Не бързай да даваш мляко наистина, че да не я прехранваш. Те бебетата по това време още си връщат по принцип, ама може и от преяждане да е.
Столчето е от дясно, че татко ни е големичък и като си опъне назад седалката и не остава място.
лаленце, моето не си пада по следобедните закуски, та супа давам понякога и към пет часа и също сутрин за закуска. Иначе други закуски за вашата възраст - варено просо със сирене или плод, каша с настъргани плодове, кус-кус, понякога попара и май друго не се сещам.
Фусти, не ме целувай, че съм хремава  Mr. Green
Лека на всички и умната  Heart Eyes

# 708
И аз да се разпиша докато има малко спокойствие из нашата къща  Mr. Green

Лаленце, аз за столчето няма да казвам,нашите са и от двете страни и аз между тях на по-дълъг път  Laughing
Еспумизанче и аз давам все още преди лягане, когато сме яли нещо по-пръцкащо през деня.
Аз също давам Имунокинд заедно с Дентокинд, май го давам два пъти на ден, гледам да не е  около храненията.
Стефи, язък за телешкото. РД на Боби го видяхме най-сетне, тортата ти е страхотна.
Лали, ако не знам, че преди дни беше с цикъл, щях да те пращам за тест и аз  Crazy Ами, поспивайте, какво пък, щом можете  Heart Eyes

Давайте ми идеи за закуска,че моите диванета вече взеха да не харесват бебешките ми закуски  newsm78 - овесени ядки, бисквити с мляко и плод, и т.н. приготвено в купа и да го ядем с лъжичка. Само кускус и попара прекарвам така от време на време. Миналия ден правих принцеса с жълтък и сирене, май добре се прие. Баба им направила соленки днес, ама тях ще ги ядем в количката навън.

# 709
Белоснежка, мойто чудо нищо не яде, ама идеи имам  Mr. Green
 - баница, може да махнеш белтъците, ако не са яли още. Аз я правя по подобна на тази рецепта цък
- принцеса само с кашкавал и домат. Той кашкавала е бая солен всъщност, може да почакаш за него още няколко месеца
Горе писах на лаленце, супа също давам на закуска, основно пилешка.

# 710
Да вземете да ми изпратите всички децата си да ги науча на ред и дисциплина от към сутрешно ставане и ядене  Joy Ще си спим сладко сладко до 11 и въобще няма да имаме дилеми какво да закусваме.

# 711
  • на земята
Добро ви утроооо!
Ххахаха Фустеее,недей,ако ти пратя Аля бая ще се изтормозиш  Joy сядане на компа ако си сама немааааааааааааа,нема времеееееее  Laughing
И аз сложих столчето от дясно,но зад шофьора е най безопасно.Господ да пази  Praynig
Ние снощи спахме ,без да се будим,не мога да повярвам пу-пу  Praynig избиха зъбите и затишт пред буря,сега чакаме пак включване  Laughing
Белоснежка,аз взех да давам супичка следобяд и понякога сутрин защото все не ни стига,лакоми сме ..))))Давам кус-кус,попарка по малко,овесени ядки,каши със сирене,с плодове настъргани,филййка със сиренце ама я пасирам печена от ръжен хляб..)))пилешка супичка,зеленчукова,тележко варено супа..)))абе няма много разнообразие и това е и аз се изчерпвам  ooooh!
 f(x) ,чаша бира може бе,чак пък толкова и 20 грама да изпиеш след кърмене ,пак става ,отпусни душичка ,всеки има нужда  Laughing
Жении,издирваме те тука хахахха.. Hug
Десиии,стискам палци всички изследвания да са 6 на Айчето  Hug
Стефии,отиде теленцето ейййй,аз така скоро си изпарих супата и остана само печено фидее  Joy
Ширина,не спи защото има колики,така мисля и коремчето има газове..)))Ще мине,гушкай я и това ще отмине  Peace
Днес ще ходя до Кауфланд ще взимам този сервиз за 25 лева черно и бяло,ако има де  Joy за тези пари ,че само чупим ,изглежда хубав  Peace
Хубав ден на всички   bouquet

# 712
  • велико търново
добро утро мили мои интернет дружки днес сме по кротки ама иска мама да я гушка и така да спинка Simple Smile взех я тукна леглото при мен като замина баща и гушнах я и поспахме малко  Simple Smile ама много ми е интересна като и се "карам" и тя стои и ми се смее ама що не се изсмее с глас направо  Joy викам и "какво ма малка вещи4ке,защо не спиш" и тя стои и ми се смее 24 каратаа усмивка Simple Smile 4акаме да стане 11 и да ходим на кафенце Simple Smileа вие как сте

# 713
Аз също давам Имунокинд. По принцип се дава 3х1 т. 30 минути преди или след хранене, но успявам да дам само 2 пъти, защото забравям. Blush
Столчето за кола е сложено отдясно, за да имам видимост към Никол. Grinning
Фикси, аз си пийвам съвсеееем малко бяло винце вечер, за да освободя напрежението. Не съм забелязала да действа на малкото дяволче.  bouquet
Деси, дано към 10-11.11. да донесеш само хубави вести! Praynig
Фусти,  Емича буди ли се при толкова дълго спане? Thinking
Белоснежка, ама как ти минават такива мисли само? Laughing
Стефи, жалко за месото! За Боби ли беше предназначено? Thinking
Жени, как няма да ходите по кръчми, като имаш дете, което се храни толкова цивилизовано? Моето не е за пускане на маса. Heart Eyes
Ширинче, може да й е тежко на коремчето? newsm78 Не прекалявай с млякото.
Дрънче, как са ясленските драми при Камен?  newsm78
Момичета, плачат ли вашите деца на песента "Мила, моя мамо"? Моето дете се скъсва да хленчи и хлипа на тази песен. Разбрахме го покрай една кукла, която пее тази песен. Никол много я обича и си я гушка, но тя като започне да пее и се започва рев. После пуснах песента на компа  - пак плач, започнах да я пея -  рев. Тази песен тотално я изключвам от музикалния ни репертоар. Днес Никол направи 2-3 крачки от мен до майка ми и обратно. Сега се замислих за рецептата за питка. Вие коя рецепта използвахте? Thinking

# 714
Здравейте другари и другарки  Laughing
Аз също не мисля закуската, защото моето чаавенце суче и като се нахрани отваря очи и започва да се катери по мен. При нас няма понятие сутрин нагладно, защото той се събужда доволен и нахранен.
Лали, сега се замислих, че тази песничка не му я пея. Ами тя една бавна и протяжна....как да я хареса. Я пусни нещо на зеленото мече да видиш как ще се радва детето.
Моето момче пък не изявява желание много да ходи, няколко пъти направи крачици и това е. С уокъра го кефи, но не винаги.
Лаленце, да, уж за Боби беше. Мислих да го наготвя и да замръзя и да наблегна този месец на телешкото, но.....няма да стане
Да попитам, купих си пресен пащърнак от пазара от една баба и отвътре е доста влакнест. Всъщност сърцевината му е доста твърда и аз не я слагам. Така ли трябва да бъде? Само в Англия съм виждала наживо и тогава съм и готвила, но нямам спомени да е толкова твърда сърцевината.  newsm78 Да не би нещо този пащърнак да не е наред. Много дребен ми се вида, иначе на вкус го пробвах и е ок

# 715
Пфууу, с това време сън не ме лови.
Стеф, твърд е пащърнака като морков  Peace и мирише на ... пръцкано като го вариш  hahaha
Лали Бали аз пускам само Жълтоклюно патенце/хит/ и Чело коте. Има и една Ало Мамо тя е поздрав за Дрън. Също много я харесва.

# 716
Деси, ще очакваме добрите новини за изследванията. Ние сме с вас нали знаеш  Hug
За Камен какво да ви кажа. Взе да свиква вече малко по млако. Още се оставяме с мрънкотене сутрин, но вече не е онзи кански рев. Иначе има прогрес и като гоо взимам не плаче, а се киска на лелята която го изпраща. Нормално, вече я е приел за част от познатите хора, за разлика от началото. Преследвал я из яслата, и ако някое дете му било на пътя го избутвал:) Храни се добре, но не съм очаквала и друго. Пак е със сопол, но не е страшно. Не може да свикне на смяната на времето и сутрин ми цъфва в 6,30. Там не издържа и удря по някоя дрямка за тридесетина минути. Лошото е че следобед не ще да спи в нас. Откакто се научи да слиза от спалнята е ужас някакъв. Аз го качвам, той слиза:) И тъй де. Иначе ако е в количката спи по час. Викам на ММ, ми той в нас не спи, там как ще спи, и той ми отговаря че било проблем на лелите  Mr. Green Засега ще си караме на половин ден. Решила съм докато не спре да плаче сутрин да не го мъча.
Фусте ще ти видя поздрава малко по-късно, че съм на работа и не е удобно Simple Smile
Стеф, днес видях един мотор 1:1 с този на мъжа ти и го приех като знак от съдбата че е крайно врмее да ударя някой ред:)
лали, камен супер много го успокоява тази песен (не винаги де), но му я пея от съвсем малко бебе, че тогава репертоара ми се изчерпваше с нея и Дим да ме няма  Mr. Green
Лаленче, честито ти гъзарийка, със здраве да си бръмчите с Али напред-назад с нея:) Аз одрах калника на моята на едно колче преди седмица и ми е малко чоглаво, добре че имам каско, ама не виждам кога ще я оправя, толкова съм вързана за колата си.
Жени, Сис ми изглежда толкова голяма Simple Smile Голяма сладурка е.

Поздрави на всички, дългът ме зове  Hug

# 717
Привет момичета! Не сварвам да пиша, защото Стилиян е пак болен и вече ми идва да се гръмна. Влачихме сополи 1 месец и тъкмо се беше позакрепил и в градинката едно лапе го награби да го целува, след което майката най-спокойно ми заяви, че девойката е със сополи и резултатът не закъсня. Носът тече като река от седмица, поредица от безсънни нощи и днес докторката изписа коларгол. Много ги мразя тези капки, но нямам избор. Направо го измъчих детето с ен на брой промивки, вече като види физ. разтвор и почва да пищи и да се мята.
Отделно му предстои гадната ваксина МРП, а аз нещо съм се психясала като чета за нея. Помня, че Мимето на Попс май трудно я понесе.  newsm78 Дрън, Жени, при вас как беше положението?
Деска, дано всичко да е наред с изследванията, че се измъчи милото Айче.  Praynig 
Стеф, и Стилиян не си дава зор с ходенето. Навън даже изобщо не иска. За сметка на това обаче пулзи като хлебарка навсякъде.
За цигарите не коментирам, че съм един гаден закоравял пушач и да ме пита човек защо ги пропуших след толкова време въздържание.  Embarassed
Иначе и аз се чудя вече какви забавления да му измислям, че всички играчки му писнаха.  newsm78
Айде, че ферман, пак ще се включа, дано само да поспи малкият.  Praynig

# 718
Аера, а Стилиян ходи на ясла без да може да върви? Тук ги връщат децата и оставят майката да се оправя както си знае, на никой не му се занимава с непроходило детенце, големи са тъпанарки. По закон естествено нямат право, но ти казват в прав текст че няма да стане работата, ако откажеш детето се спуква да реве без никой да обърне внимание и щеш не щеш го отписваш в един момент... А това се случи на една моя позната хем детето й вървеше, но все пак не им се занимаваше с дете под 18 месеца, та късмет че успяха да я запишат в друга ясла където мн добре си се грижат за детенце, хем тя е супер адаптивна.
За ваксината, не съм я сложила още. Декември месец обаче май няма да ми се размине, ще се опитам да мина с някой номер че има сополи ала-бала, и по този начин ще минем метър още поне три месеца до следващата консултация  Praynig

# 719
Дрънче, имах предвид градинката пред блока, а иначе засега мисля да се гледаме до 2 години, стига да не ми опре ножът до кокала. Ти като записа Каменчо на ясла не ти ли искаха да му е сложена ваксината? Аз честно казано ако не беше задължителна нямаше да я сложа, ама да не ви психясвам с мойте си страхове.

Да ви питам и нещо друго, майчинството как се смята - от деня на раждането или от датата на термина? Защото в моя случай терминът беше на 11.11, а родих на 19.10., а от службата ми казаха да отида в началото на ноември да пусна декларация, че си продължавам майчинството. Чудя се да не са объркали нещо и после да имам проблеми с получаването на "големите" пари.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт