Успешно "олежани" бебета - тема 11

• 24 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Аера, искаха да са сложени ваксините, но в бележката педито писа че не е сложена поради липса на биологичен материал (т. е. че е няма ваксини в момента отпуснати от ЗК, което явно наистина се случва сравнително често).

# 721
Аерка,счита се датата на термина.В случая от 11.11.почва да ти тече втората година за отглеждане на дете,но тя вече е до като стане Стилиян на 2г.-до 19.10.2014г.
Благодаря на всички за подкрепата и палчетата,знам че са вълшебни  bouquet Hug

# 722

Благодаря на всички за подкрепата и палчетата,знам че са вълшебни  bouquet Hug

И от мен и Мария  Hug Hug Hug

# 723
Оф, и аз почти изпекох на котлона киселото зеле, което  готвя, заради този комп. #2gunfire Щеше да се случи случката на Стеф с телешкото. Joy
Аерка, бързо да се оправя Стилиян!  bouquet
Дрънче, за катеренето и драпането не ми се говори. Никол отдавна се качва по разни мебели, макар да не може да  ходи. Понякога се занимавам единствено с това да я свалям отнякъде. ooooh! Като отидем на спалнята да спим, тя си слиза най-редовно, а аз си чакам търпеливо.
Попи, къде се загуби, бе, слънце? newsm78
Отивам да гладя, че имам доста дрешки.

# 724
  Аера до термина е първата година не до датата на раждане

# 725
Ооох, приспах детето, налях си едно вино, имам един кекс за Хелоуин и ей сега го напънах да го ям. Днес просто съм на ръба на силите си.

Попи, къде се загуби, бе, слънце? newsm78

Тук съм, мила Лали, бягам след едно зверче, нямам време за нищо. Днес я оставих за една секунда, да отида до другата стая да взема нещо. За 1 секунда, отварям вратата, тичам 4 метра, грабвам каквото ми трябва и се връщам, уж гледаше телевизия...докато се върна беше накичорена на дивана, докопала ми чашата с кафето от бар плота и я бутна на пода, счупи я и стана тя каквато стана...

Аерка, да се оправя Стенли. Аман с тези болести, Мария пак буха и тя или просто вече съм свръх параноясала и ми се причува  ooooh!
При нас ето на тази песничка се танцува много смешно, с нея сутрин я будя. Както спи и само като я чуе и надига първо дупето във въздуха, след това една чорлава главица се подава. Усмивка и започва да маха с ръчички:

# 726
Хахах, на мен не ми се е случвало да го будя сутрин. Обикновено е обратното.
Много странно на мен пък въобще нищо не ми спомена личната за ваксина. Сигурно не са минали 6 м. от последната. Хемоглобина пак се е изгубил някъде  hahaha от утре започвам с елдата.
А от снощи със спането в собственото му легло. По час по два...да свиква вече.

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 23:03 от скрита Фуста

# 727
Аерче, побърквам се от безхаберието на някой майки  #Cussing out Може ли такова нещо, ами като е сополиво просто да ти каже ако я мързи да отреагира, за да знаеш да си махнеш детето
Честито на Емко   bouquet
Преди час постригах Боби и той заспа в банята докато го къпех. Сега съм го овила и си спинка голичък

# 728
Мерси Стеф  Crazy
Да не се наложи да ходя да посрещам по автобусите пити  Joy
Подготвям се за утрешния празник  afwitch

# 729
Оффф, и в нашия парк има много сополи...
Фусти, и аз като теб не съм много фен на хапове, дори и хомеопатични, но Имунокинда го давам покрай сополи от зъби. СЕга го спрях
Момичета, моя съвет е да не отлагате много ваксината против морбили, особено с тея Сирийци сега. Тежка, тежка, ама морбили на малки деца не е за предпочитане  Naughty
Аера, имахме пъпки ние

# 730
Стеф, как подсрригваш Боби? Камен за секунда не седи мирно, и последният път фризьорката не се справи и игра машинката. После изглеждаше като мини мутра от зората на 90-те, а сега като порасна малко косата е като въшливо хлапе избягало от ТВУ... Мислех да пробвам сама,  ама знам ли... Искам прическа да има, не като окосена ливада...

# 731
Да се включа, че тъкмо заспа с 300 зора. Честно да ви кажа имам чувството, че от коларгола му се усилиха сополите. Такова чудо тече от носа, че сякаш никога няма да спре.  ooooh! Вече като има много деца в градинката няма да го водя, то не знаеш какво ще прихване.
Благодаря за отговорите, че се притесних с това майчинство.
Тук майките ми обясняват, че трябвало вече да го регистрирам в системата за прием в дет. градина, дори съм била закъсняла, което на мен ми се струва абсурдно. Освен това ако случайно го приемат, то ще е за ясла, пък аз нямам намерение да го давам. Нещо ми е много сложна тази система.  newsm78 Дъщеря ми така и не я приеха и си беше с детегледачка, но за Стилиян не мисля да процедирам по същия начин. Вие какво мислите да правите?

# 732
Дрънчо, постригването е цяло приключение. Тъй  като той се плащи от бръмчащи и бучащи звукове. Първо пускам машинката да бръмчи около половин час, като постепенно се приближаваме към нея, за да стане звука по-силен. Като сме близко продължаваме да си играем, за да свикне с шума, представям му машинката, давам му да я пипте. Показвам върху мен какво се прави, с предпазител де  Laughing слагам я на моята глава, после на неговата да види, че няма страшно. Много търпение се иска, вече 6-ти или 7-ми път го постригвам. Накрая му давам нови играчки, той се занимава с тях, но трябва да сменям играчките постоянно и действам. Ето снимка от днес как го постригах. Около ушичките и на вратлето е с два номера по късо. Професионална прическа му правя  Wink
Фусти, душко, само кажи и ти мятам една питка по русенския автобус, много ще се радвам даже  Hug Тъй или иначе ще ми се наложи да тренирам. Сега как е положението у вас, повече ли лудваш или си е същата лудница? Как се гласиш за утрешният празник, аз още нищо не съм направила, докато се усетя и то вече няма време.
Как опазвате децата в градинките? Освен да го изтръгна от ръцете да децата друг шанс не виждам

# 733

Как опазвате децата в градинките? Освен да го изтръгна от ръцете да децата друг шанс не виждам

Аз имам проблем как да опазя децата от Мария  Crazy Много ми е бойна щерката...

# 734
Попи, от беля в беля са тези щурчовци. ooooh! Трябва вече много внимание.
Стеф, много готин си го издокарала Боби! Peace
Айде, събудихме се, отивам.

Общи условия

Активация на акаунт