Успешно "олежани" бебета - тема 11

• 24 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Добрутро на беладжиите  Laughing
Днес няма да им се карате на малките щурчовци, че правят пакости. Като не им давате сладко hahaha

# 736
Хахаха, Фусти, няма сладко за него, аз го изядох вече   Joy
Весел, забавен и смешен Хелоуин на всички.

# 737
Фусте, мятай новата тема.
Стеф, очаквам снимка на Боби в тиква, че вече в тенджера сме го виждали  Mr. Green
Попито най шще усети хелоуина. Приготви ли вече бонбоните и лакомствата  Wink

# 738
  • велико търново
здравейте мам4ета,нашата принцеса такава пакост ми направи сутринта то беше към 11 де  Joy леля и я нахрани и като взе да се надува 4ак по4ервеняваше от напъване (както всеки път когато ака) накрая спря и заспа на топлото си ако амааааааааааааа като отидох да и сменям памперса и като отварям.......целия и гръб в ако,бодито,повивалника и той стана в ако,грабнах я да я измия щото щеше да отидат кърпи4ките за да я из4истя,оцапа и мен...абе страшно 4удо беше и я сложих на нашето легло таман и сложих памперса и бодито и повърна  Joy абе 4удо  Grinning  ама пък да я похваля в4ера я нахраних в 5,като заспа в 7 и 4ак в 12 огладня и се събуди после в 3 и после в 7 дали си намалява нощните хранения или дето и давам от 4ай4ето на хип "лека нощ"  newsm78

# 739
Ширина, няма да забравя Камен като беше бебе и акаше на всяко кърмене, как докато го сменям на повивалника, вдигам му дупето да подпъхна памперса и така се издриска под налягане, че цялата бях опръскана Wink майка ми и сестра ми бяха в нас, направо се напикаха от смях, ама никой не дойде да ми помогне  Laughing Само надудничав безспорен кикот през сълзи с кръстосани крака, да не пикнат на гащите:35: Та това са хубави спомени имам предвид  Peace

# 740
Ширина, много са мили тези спомени  Heart Eyes Веднъж броях аканията на Боби, беше стигнал завидната цифра от 18 изаквания за 24 часа  Crazy В началото наистина сме като машини за кърмене и за сменяне на памперси. После постепено се превръщаме в звероукротители
Дрън, защо не ми даде тази идея вчера  Crossing Arms имах една 20 кг тиква и днес я сцепих на две, за да понаготвя това-онова с нея. Но може утре да го сложа в едната половинка  Joy hahaha
Да ви постна тиквените фенери, които направих докато Боби спеше. Това е първият ми опит в подобно начинание
Скрит текст:
Днес правих и гювечета с тиква, картофи, моркови, пащърнак и свинско-винско, както и крем супа от тиква, запечена тиква с мед, орехи и канела и едни мъфини, но за голямо ваше учудване без тиква  hahaha тъй както го бях подкарала на тиквена вълна.... ето ги мъфинките с духчетата. Нямам метални гнезда за мъфини и се поразляха във всички посоки
Скрит текст:
Никога не сме "празнували" този празник, но за децата той е много забавен и чакан. От догодина вече ще има по-сериозна подготовка.
Жени, преди беше постнала една информация как да избираме бебешки обувки, но не мога да я открия. Ако я пазиш все още ще споделиш ли, моляяя те  Praynig

# 741
  • велико търново
ахахах о да разбира се 4е си остава спомен,а и не ни се слу4ва за първи път  Joy ама ми беше много сладка аз се тюхкам вайкам 4е вси4ко нацапахме а тя се смее с широка усмивка  Simple Smile имам 4увството 4е дори когато порастне и ми прави такива невинни сладки муцунки и няма да мога да и се скарам и да и отказвам а няма да е много добре особено за отказването  Rolling Eyes

# 742
Стефи, станали са много оригинални фенерите!  Peace Всички тези вкусотии, които готвиш, кой ги изяжда? Thinking
Честити Вси Светии на всички, които празнуват!   bouquet Този празник на мен не ми е особено присърце и не го отразявам. На него преди 17 години започнаха предродилните ми контракции. Утре ще ви черпя за РД на каката.
Днес ни сложиха синфлорикса, претеглени сме: +360 грама за 2 седмици и +0,5 см. Момичета, Никол нещо често пристисква с очи и днес питах педи, но каза, че нямало нищо. Дали има нещо, което да ме тревожи?

# 743
Лали, за какво се опасяваш от присвиването на очичките? До две годишна възраст по принцип нищо не може да направиш. Ако си мислиш за кривогледство... newsm78 При децата има по-голямо междуочно пространство и това дава лъжлива представа за кривогледство. Нарича се псевдострабизъм, но не съм много сигурна в наименованието. Може да провериш по следният начин. Направи снимка на Никол в по-близък план със светкавица. На снимката погледни отражението на светкавицата в зениците и. Ако отражението е разположено на едно и също място на двете очички няма нужда от притеснения.
Може пък на Никол да и се доспива и затова да прави така. При всички положения питай педи. Има ли някаква по-силна секреция от очичките последно време, да не е замърсено очето. Другото, което се сещам, да не сте сменили шампоанчето. На РД на Боби една комшийка му подари пяна за вана и аз я ползвах същия ден. После няколко дена промивах от гурелчета.
Когато готвя по принцип готвя повече да има и за нашите. Но определено и утре ще има какво да се яде.

# 744
Стефи, тя просто ги пристисква така, сякаш не вижда добре. Прави го в различни ситуации - когато гледа ТВ, когато гледа към някого, сутрин, след обяд...Секрети няма от очите, нито виждам нещо подобно на псевдострабизъм, което да ме притесни. Отдавна ползваме един и същ душ-гел. Педи каза, че нямало повод за тревога, но много не му вярвам, че напоследък като отнесен от вихъра с тази нова любов. Laughing

# 745
Не мисля, че имаш поводи за притеснение! Боби го е правил същото, но рядко. Според мен това е вид игра. Когато присвият очи виждат замазано или двойно, те просто си правят експерименти с тялото си и откриват нови начини за забавление. Помниш ли как Боби дишаше като Дарт Вейдър, сега прави някакви звуци като, когато си правиш гъргара. Мисля, че ще отшуми и това и скоро ще и писне да присвива очички, като измисли ново занимание.
Сега нито може да ти каже дали вижда или не, нито може да я задържите да я прегледат с апарат. Пък и детския организъм така бързо расте и се променя. Аз като малка съм имала шум на сърцето, предполагам дупчица в някоя камера и с времето е изчезнало и това. Много е рано за безпокойство за зрението, а е и напълно излишно  Hug

# 746
Защо да не го харесвате празника   Laughing Аз харесвам всичко свързано с веселби. Много весело изкарахме.
Стеф и аз така ги пека без форма и се разпльокват ама никой още не се е оплакал да ти кажа от външния вид на мъфините. Аз по скоро се чудя кога намираш време. Днес исках да правя сладки, но ако не легна до дивака той спи само 30 мин.
Ширина и Дрънчо успяхте да ме разсмеете с глас.
Новата тема утре, че съм на друга вълна сега и да не вземе да стане вещерска  hahaha

# 747
  • на земята
Добро утро мамчета и красиви дечица   bouquet
Ние изобщо не спахме,тези зъби лоша работа  ooooh!
Лали,не мисля че има повод за притеснение и аз,не се притеснявай излишно,просто наблюдавай  Peace
За празника,не го уважавам ама хич,но и не ми пречи,но съм склонна заради Аля да го отразявам,но като порасне,сега нищо не разбира,да се радва и да е щастлива бих празнувала всичко..)))Но по принцип не ми е по душа  WinkЛюбими ми са Коледа,чакам с нетърпение и Великден!
Една идея за закуска сутрин или следобед,вчера дадох юфка със сиренце и масло,излапа всичко..)))Купих юфка на КРИНА,няма яйца  Peace
Хубав ден на всички   bouquet

# 748
Момичета, почерпете се по случай 17-тия РД на голямото ми момиче. Как неусетно минаха тези години!

Стеф, Лале, може и вид игра и забавление да е това с присвиването на очички. Няма да го мисля. Като си спомня видеото с дишането на Боби и ме избива на смях. Laughing
Честит Ден на народните будители!

# 749
  • на земята
 lali bali Честита ви Рожденничка!Да ви е жива и здрава,много усмихната и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт