Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 766
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, аз имам проблем с "бяло течение" повече от година ходих при най-различни лекари, но резултат за повече от 3 дена няма от нито едно лечение, което ми е било предписано. Интересувам се дали някоя от вас е имала такъв проблем и кой лекар е успял да се справи с това? Моля ви препоръчайте ми някой свестен лекар,  който да ме излекува, а не само да точи здравната каса и да ме ползва като касичка, за да му плащам и да ходя по частни кабинети.

Barumova,
Нямам преки наблюдения, но в темата за центъра на доктор Емин доста момичета споделят, че диагностицира добре, и предписва адекватно лечение при течения. Моя колежка, беше при др Давидков, по друг повод, но каза че и е обърнал много добро внимание на течението и е доволна от предписаното лечение.

НО наблюденията ми са само косвени ... на мен тепърва ми предстои да се срещна с др Емин ... точно заради течение което ме тормози от известно време

успех!

# 106
  • Варна
Здравейте, аз имам проблем с "бяло течение" повече от година ходих при най-различни лекари, но резултат за повече от 3 дена няма от нито едно лечение, което ми е било предписано. Интересувам се дали някоя от вас е имала такъв проблем и кой лекар е успял да се справи с това? Моля ви препоръчайте ми някой свестен лекар,  който да ме излекува, а не само да точи здравната каса и да ме ползва като касичка, за да му плащам и да ходя по частни кабинети.

Barumova,
Нямам преки наблюдения, но в темата за центъра на доктор Емин доста момичета споделят, че диагностицира добре, и предписва адекватно лечение при течения. Моя колежка, беше при др Давидков, по друг повод, но каза че и е обърнал много добро внимание на течението и е доволна от предписаното лечение.

НО наблюденията ми са само косвени ... на мен тепърва ми предстои да се срещна с др Емин ... точно заради течение което ме тормози от известно време

успех!
Някой от двамата преглежда ли по здравна каса и къде?

# 107
  • UK
Д-р Емин,
има МЦ - "Радост" на ул. Дойран, но мисля, че не работи по Здр каса, трябва да попитате по телефона, обаче работи с ФАР (фонда за асистирана репродукция). Всъщност, клиниката е специализирана в инв процедурите  bouquet

За бялото течение, всеки един гинеколог, би следвало да се справи, няма нужда да се допитвате чак до такива светила от ранга на д-р Емин Crazy

# 108
  • Варна
А някой да е ходил при д-р Герджиков?
Била съм при жена му д-р Герджикова, която е ендокринолог... Кабинетите на двамата са от двете страни на общ коридор. Питам, понеже ме преглежда на видеозон, който имаше Доплер, виждаше се всичко на огромен екран пред пациента и ми се стори от доста висок клас, а не всички АГ имат. Но за доктора нямам никакво впечатление, дори визуално...

# 109
Заради този "д-р" Шопов докато бях бременна щях да загубя детенцето си . Няма по груб,недодялан,арогантен,несъобразителен и позволяващ си да отправя намеци човечец,несъобразяващ се с това,че мъжът ми е пред врата му .

# 110
  • Варна
Здравейте, имам малък въпрос... някоя от вас има ли си на идея какво включва пакета на др. Христина Христова от МЦ "Санита", понеже ми иска 300 лв на 3 вноски по 100 лева при условие, че съм с направление за ЖК. Обеснение какво ще включва пакета получих супер претупано ... та ако някой знае нещо би ли ми обяснил.  bouquet
Благодаря предварително.   bouquet

# 111
  • Варна
Здравейте, имам малък въпрос... някоя от вас има ли си на идея какво включва пакета на др. Христина Христова от МЦ "Санита", понеже ми иска 300 лв на 3 вноски по 100 лева при условие, че съм с направление за ЖК. Обеснение какво ще включва пакета получих супер претупано ... та ако някой знае нещо би ли ми обяснил.  bouquet
Благодаря предварително.   bouquet

"Пакета" включва няколко ехографии, които не ти се полагат по ЗК и два записа на тонове в осмия и деветия месец. Аз лично не съм доволна от ЖК при нея, като лекар може и да е добра, но тя и акушерката не ми допаднаха, съжалих, но бях си платила вече, ако друго те интересува може да ми пишеш на ЛС да не спамим темата  Peace

# 112
Привет момичета!Днес свекърва ми се обади с молба да я заведа на гинеколог.Живее на село и след преглед при личната(селската лекарка) я изпратила при специалист с евентуална диагноза-свлечена матка!Моля препоръчайте ми някой гинеколог,който евентуално може и да я оперира при нужда,а не само да я размотаваме по болници и лекари!Или пък,ако вие или ваша близка/позната е имала подобен случай,моля споделете мнение и отзиви!
!Благодаря ви!

# 113
  • Варна
Бих препоръчала д-р Славчев. Работи в клиника Гинекология в Окръжна болница.

# 114
Някои да ми препоръча добъ/а АГ за ЖК,понеже моята е със счупена ръка и ми каза да я сменя временно Тя самата ми препоръча д-р Шопов,но току що прочетох един доста неприятен отзив тук и незнам дали да ходя при него или...??? ooooh! newsm78

# 115
  • Варна
не ти го препоръчвам и не бих го препоръчала на никого  Crossing Arms

# 116
Добре -чакам препоръки,защото ще се побъркам Cry много съм объркана

# 117
  • Варна
И аз чакам препоръки за ЖК, до коя седмица трябва да се запиша?

# 118
Преди две седмици си смених докторката и се записах при д-р Кремен Цветков от първоначалния преглед съм много доволна доста обстоен беше около 40 мин и няма нещо което да не сме обсъдили и говорили пусна ми и всички изследвания отново. За сега го препоръчвам занимава се само с бременни до колкото знам работи в ин - витро център ОЛИМЕД

# 119
Преди две седмици си смених докторката и се записах при д-р Кремен Цветков от първоначалния преглед съм много доволна доста обстоен беше около 40 мин и няма нещо което да не сме обсъдили и говорили пусна ми и всички изследвания отново. За сега го препоръчвам занимава се само с бременни до колкото знам работи в ин - витро център ОЛИМЕД
А работи ли със ЗК  на мен ми трябва някои/я,който работи и с1с ЗК!

Общи условия

Активация на акаунт