Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 731
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
В старата тема видях, че се обсъжда Шопов, та и аз да споделя мнение. Преди няколко месеца го посетих съвсем случайно без да имам препоръки или мнения, защото спешно ми трябваше лекар. Някой неща ми направиха доста лошо впечатление: беше петък, когато отидох, чаках около 2 часа, защото явно беше ден за ЖК, когато най-после влезнах в кабинета, той говореше по телефона и сестрата ме "обслужи". Нямала съм записан час, какви оплаквания съм имала и т.н. след което ми записаха час чак за понеделник след 17ч, при което направо ми прилоша, че ще чакам още 3 дни, а и направлението ми замина.... Цялата работа е в това, че лекаря преглежда в отделен ехографски кабинет на всяко четно число след 16ч, нещо такова....Не мисля, че е нормално да няма постоянен достъп да тази техника и да кара пациентите си да чакат да се падне четен ден и т.н. Както и да е. Отидох прегледа ме, не обясни почти нищо, каза ми да отида на другия ден сутринта за рецепта, общо взето само разкарвания... даде ми и направление за туморен маркер, като нито ми обясни кога ще са готови резултатите, нито как да ги разбера. Както и да е, проблема ми е решен, но не благодарение на неговото лечение. Оо а пък записването на час за вторичен преглед .... Звъннах в кабинета, сестрата започна да ме разпитва какъв е проблема (сигурно за да знае за четен ден следобед ли да ме запише Laughing), при което аз и обяснвам, тя повторя всяка моя дума на доктора, аз говоря, тя повтаря, той говори нещо, голяма какафония, все едно си играехме на развален телефон  Sick Не останах с добри впечатления и не бих повторила  Crossing Arms

PISSSanka
ако си посетила д-р Шопов в Градска болница то, не се учудвай, че няма постоянен достъп до ехографа, т.к същия се използва и от всички нефролози в болницата Crazy
 Все пак, тя е Общинска мисля, а  не частна.
 Обаче, д-р Шопов работи и на частно в МЦ на д-р Уалид (китайската стена) и там си има собствен кабинет, че и ехограф Crazy

# 91
Интересно дали д-р Шопов в частния кабинет в МЦ на д-р Уалид е по-разговорлив и по-отзивчив,защото може би си плаща човек не знам.Знам само,че всеки път си тръгвам от кабинета му все по-разочарована,но за съжаление се подлъгах той да ми води ЖК и така си остана.Наистина разкарва пациентите си по 100 пъти,цяло лято ме вика бременна с големия корем между 14-15 часа в най-голямата жега за глупости,които могат да се свършат и по друго време и много други неволи с него за 8 месеца преживях,жалко че се води голям специалист...

# 92
  • Варна

PISSSanka
ако си посетила д-р Шопов в Градска болница то, не се учудвай, че няма постоянен достъп до ехографа, т.к същия се използва и от всички нефролози в болницата Crazy
 Все пак, тя е Общинска мисля, а  не частна.
 Обаче, д-р Шопов работи и на частно в МЦ на д-р Уалид (китайската стена) и там си има собствен кабинет, че и ехограф Crazy

Да, в Градска, но съм ходила примерно и при друго АГ в общинска поликлиника, което също преглежда в друг кабинет, но не е необходимо да чакаш някакви определени дни. Когато има нужда се ходи веднага до другия кабинет. Просто не мисля, че е нормално  Naughty
П.С. Личния ми лекар има ехограф в стаята си!!!

# 93
Аз също на ходя на ЖК при д-р. Румен Шопов.
Ами какво да кажа, претупва, винаги е много зает и натоварен. Факте, че е много добър диагностик. Апаратурата в Градска болница е под всякаква критика, той има ехограф в кабинета си, но е срещу заплащане.
Иначе веднъж ми се наложи да си платя за ехограф при него - беше изключително внимателен и любезен, чак се учудих като ме попита "Как си", ама така е като си плащаш.
Преди месец исках да отида на 3Д , за да видим сърчицето на бебока - изпрати ме при д-р. Петър Шивачев. Не ме подведе да се запиша в частния му кабинет на 3Д.
Днес съм пак при него, да видим как ще мине Simple Smile

# 94
  • UK
Интересно дали д-р Шопов в частния кабинет в МЦ на д-р Уалид е по-разговорлив и по-отзивчив,защото може би си плаща човек не знам.Знам само,че всеки път си тръгвам от кабинета му все по-разочарована,но за съжаление се подлъгах той да ми води ЖК и така си остана.Наистина разкарва пациентите си по 100 пъти,цяло лято ме вика бременна с големия корем между 14-15 часа в най-голямата жега за глупости,които могат да се свършат и по друго време и много други неволи с него за 8 месеца преживях,жалко че се води голям специалист...
Незнам, аз не съм му пациентка ...

Колкото за претупването и моят доктор по ЖК (Бранимир Градинаров поликлиниката на Окр болница) ме претупва, да не говорим, че и идея си няма ooooh! от следене на близнаци, а уж, имал опит с такива бременности Rolling Eyes
Но най- ме е  яд, че му броих и 350 лева отгоре и то наведнъж, ако ги бях разделила на вноски сега просто щях да се откажа от посещенията си при него Crossing Arms

Изледванията не са много в норми Money а той ми казва: ще го отдадем на леката настинка, която предполагам сте преминала Shocked ама, не сте разбрала Crazy ooooh!

Подуват ми се крайниците долу, отговора е, яжте безсолни храни (аз изобщо пък не консумирам солено) и си дръжте краката нависоко Crazy Да пусне допълнителни изследвания да види има ли причина, каква е и как и защо е неееее . А за техниката му (ехографа) от ерата на баба ми и стола му магарето всъщност е от ерата на пра-пра баба ми ooooh! Възмутена съм!

Ahinora13 може ли координати на този д-р Шивачев, той да не би да прави фетална ехокардиография? Каква е цената и?

# 95
Докато има кой да си плаща за услуги, които лекарите са длъжни да предоставят безплатно, ще има и такива лекари.
Този Шопов не съм го чувала, но ако е наистина в Градска болница, то тогава съм станала неволен свидетел, колко много пациенти има. / бях веднъж в Градска с един приятел и тогава видях пред кабинета колко много жени чакаха/.
Аз съм на мнение, че при такива лекари не трябва да се записва никой, предвид многото информация в интернет + много споделен опит.

# 96
kokona20 , да доктор Шивачев прави фетална ехокардиография. Работи в Св. Марина, в Детска кардиология - помогнала е много дечица.Изключителен лекар. Два пъти седмично ходи в МЦ Дойран, който е към МЦ Надежда. Ето и координатите
ВАРНА, УЛ. „ДОЙРАН” № 6
/в двора на Окръжна болница, до Поликлиниката/
Тел. 052 64 82 28, 0898 54 76 36 
Да не  пропусна за д-р Шопов,избрах го за ЖК, защото пипа много внимателно. Преди ми е взимал само секрет за цитонамазка профилактично - ами аз не усетих никакъв дискомфорт.И не на последно място използва докрай възможностите за плащане по Здравна каса.Като диагностик е много добър избор. Simple Smile

# 97
Аз като бях бременна ходих при др Шивачев в МЦ Надежда.цената е 50 лв

# 98
  • UK

Ahinora13,  Ени-тка (Милена Ив) благодаря ви за инфото bouquet
Има ли, някакви седмици, в които или до които се прави такава или по всяко време си може?

Не са ме насочвали към такава, но аз сякаш искам насякъде да мина, като презастраховка един вид
Crazy

# 99
Някакви мнения за акушер-гинеколога, който има кабинет в кв. Аспарухово в Лаборатория ЛаборЕкспрес?

# 100
  • На брега на морето

Ahinora13,  Ени-тка (Милена Ив) благодаря ви за инфото bouquet
Има ли, някакви седмици, в които или до които се прави такава или по всяко време си може?

Не са ме насочвали към такава, но аз сякаш искам насякъде да мина, като презастраховка един вид
Crazy

Мисля, че правеше по време на седмиците в които се правеше и втората ФМ. т. е. при теб май сега е времето. Имаше тема за ФЕ, аз съм позабравила...а беше толкова скоро  Rolling Eyes

# 101
  • UK
ivaneliq_q благодаря   bouquet

# 102
Здравейте искам да попитам някой знае ли Д-р Кремен Цветков в кой дни преглежда в ОЛИМЕД ?

# 103
  • Варна
Здравейте, аз имам проблем с "бяло течение" повече от година ходих при най-различни лекари, но резултат за повече от 3 дена няма от нито едно лечение, което ми е било предписано. Интересувам се дали някоя от вас е имала такъв проблем и кой лекар е успял да се справи с това? Моля ви препоръчайте ми някой свестен лекар,  който да ме излекува, а не само да точи здравната каса и да ме ползва като касичка, за да му плащам и да ходя по частни кабинети.

# 104
Имам позната с такъв проблем, с мъж и дете... Не може да се справи и й дават все антибиотици, но не става... Да не говорим, че от антибиотиците също може да се повлияе зле... Тя е в голям стрес, това предразполага. Не знам при Вас как е, може да се обърнете към хомеопат, ако имате вяра в това или към природната медицина... Но никога причината не е само една.

Общи условия

Активация на акаунт