Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 772
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Добре де, аз за това същество съм чела безброй истории. Няма ли начин да се осъди и да спре да практикува?

# 271

delusion22

Ще пробвам при нея... ако не стане ще отида при Марков... бил темерут ама добър диагностик до колкото разбрах...  Hug

На 33 год съм-при Марков ходя от 18-годишна!Никога не се е отнасял грубо при преглед,изцлекува ме от сериозно възпаление,кисти,имам 2 спонтанни аборта,пак той ги извърши,и винаги е бил коректен и внимателен!Не е много по приказките,но за сметка на това си върши перфектно работата!Това е моето лично мнение,както и на моите близки които го посещават!Може да се направи корекция на тел. номер 052838380

# 272

delusion22

Ще пробвам при нея... ако не стане ще отида при Марков... бил темерут ама добър диагностик до колкото разбрах...  Hug

На 33 год съм-при Марков ходя от 18-годишна!Никога не се е отнасял грубо при преглед,изцлекува ме от сериозно възпаление,кисти,имам 2 спонтанни аборта,пак той ги извърши,и винаги е бил коректен и внимателен!Не е много по приказките,но за сметка на това си върши перфектно работата!Това е моето лично мнение,както и на моите близки които го посещават!Може да се направи корекция на тел. номер 052838380

От всеки лекар има доволни и недоволни, не мога да си обясня дали са на настроения или на симпатии. Няколко пъти съм ходила при Марков и всеки път съм си тръгвала или разплакана, или ядосана. Колкото до кистите - да, пада си по лапароскопиите, прави ги с и без причина. И мен се опита да убеди, че ще ми се решат всички проблеми така. Оперира майка ми, тя повече едва ли ще се върне при него. Имам само една позната, която е доволна, гледаше я като писано яйце, но тя му беше интересна, защото бе с двурога матка. Според нея се е надявал да му падне под скалпела.
И определено е темерут, за диагностик не знам дали е добър, отидох при него с вече поставена диагноза. Може би си е повярвал твърде много с годините.

# 273

delusion22

От всеки лекар има доволни и недоволни, не мога да си обясня дали са на настроения или на симпатии. Няколко пъти съм ходила при Марков и всеки път съм си тръгвала или разплакана, или ядосана. Колкото до кистите - да, пада си по лапароскопиите, прави ги с и без причина. И мен се опита да убеди, че ще ми се решат всички проблеми така. Оперира майка ми, тя повече едва ли ще се върне при него. Имам само една позната, която е доволна, гледаше я като писано яйце, но тя му беше интересна, защото бе с двурога матка. Според нея се е надявал да му падне под скалпела.
И определено е темерут, за диагностик не знам дали е добър, отидох при него с вече поставена диагноза. Може би си е повярвал твърде много с годините.

Правилно-от всеки лекар има доволни и недоволни!Аз изказах своето лично мнение,че съм доволна от този лекар!

# 274
  • Варна

delusion22

Правилно-от всеки лекар има доволни и недоволни!Аз изказах своето лично мнение,че съм доволна от този лекар!

Момичета, ходих при Марков и останах много доволна... Преди това бях ходила при една ненормална гинеколожка дето какво ли не ми намери - инфекции, киста, каза, че може да имам рак... Simple Smile Марков ме прегледа, намери една малка киста, за която каза, че дори не се налага лечение... Каза, че нищо ми няма Simple Smile беше мил, внимателен и отговори на всичките ми въпроси...

# 275
  • гр.Варна
Добър Вечер,
Включвам се в тази тема с питане за добър лекар,който евентуално да проследи по ЗК бременност,която ае води рискова,поради предхождащи 2 спонтанни аборта.Имам си едно прекрасно момченце на почти 7,но искаме да го зарадваме с бебе.Досега ме следи д-р Марков от Военна,но той е изключителен хирург.Не мисля,че е толкова добър в т.нар. рискови бремености!
Ще се радвам ако някой сподели мнение:)

Благодаря! Hug
п.с. може да споменете и някой,който не е по ЗК,тъй като мисля да ходя и при друг специалист веднъж месечно!

# 276
  • Варна
Аз следих моята рискова бременност при доц. Маркова, тогава тя имаше к-т в МД и бях там на ЖК.Сега има кабинет в Ин-витро центъра към АГ.Последните месеци ме следиха заедно с д-р Максим Яков, който ми прави и секциото.Тя се занимава точно с репродуктивни проблеми и доста рискови бременности следи.На моя позната с близнаци след ин-витро също

За Марков съм изказала мнение колко ме е разочаровал с глупостите си, не бих му доверила бременност, макар
 да ми беше буквално на две крачки кабинета му - мерси Stop

По ЖК не мога да помогна с опит.

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 02:03 от mmilityy

# 277
  • Варна
Подкрепям  mmilityy. Доц. Маркова е специалист,който може да помогне за забременяване,но и за добрият завършек на една бременност. Не работи по здравна каса, а не съм сигурна дали все още води и ЖК.

# 278
  • Варна
Подкрепям  mmilityy. Доц. Маркова е специалист,който може да помогне за забременяване,но и за добрият завършек на една бременност. Не работи по здравна каса, а не съм сигурна дали все още води и ЖК.
И аз не знам дали води консултации, пък живот и здраве бих се радвала, ако забременея пак да съм при нея.Благодарение на нея забременях и износих дъщеря ми.Тогава ме беше предупредила само, че не може да се ангажира с раждането.

# 279
  • гр.Варна
А някой дали има мнение или впечатление от д-р Емин,който работи в новата ин-витро клиника???

# 280
А някой дали има мнение или впечатление от д-р Емин,който работи в новата ин-витро клиника???
А какво точно искаш да правиш при него?
Аз лично се консултирах с него относно хламидия, а също така правихме изследвания на ММ там (но ние сме си за ин витро така или иначе)

# 281

Зареди се с търпение. Не говори много и като всяка ин-витро клиника трябват пари, но си знае работата човекът. Обръща внимание на всеки детайл.
Аз съм с поликистоза и след 1 година опити се обърнахме към него. Държи на изследванията и не предприема нищо преди да ги е видял (което според мен е най-важното, защото през тази 1 година ме тъпкаха с какво ли не, без да ми видят хормоните).
Ако искаш подробности има цяла тема за него http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=726231.0 .

# 282
  • гр.Варна
Аз искам да отида при него,поради имунологичен проблем!Имам назначени лекарства от доц.Конова,но нямам определена схема.Имам и препоръчани профилактични вливки,които се чудя дали да правя!Та...за тези неща основно!
Ако можете да ме посъветвате за мякой друг,бих била благодарна:) Hug

# 283
  • Варна
Записвам се в темата и ще се опитам да прочета всичко, вече споделено, тъй като ми предстои да избера лекар, който да води предстоящото ми раждане. Много ми е трудно да се ориентирам, имам едно дете, но тогава бременността ми премина в София и не познавам лекарите тук.
Сегашната ми бременност беше удостоверена от д-р Светла Раева, останах със смесени чувства.
На консултации пък ходя при Юлиян Николов в Градска болница. И двете имена избрах след препоръки.

# 284
Аз искам да отида при него,поради имунологичен проблем!Имам назначени лекарства от доц.Конова,но нямам определена схема.Имам и препоръчани профилактични вливки,които се чудя дали да правя!Та...за тези неща основно!
Ако можете да ме посъветвате за мякой друг,бих била благодарна:) Hug

Мисля, че в този случай ще си заслужава да чуеш и неговото мнение.
Все пак той е работил в екип с доцентката преди.
Успех, и пиши как е минало Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт