Най-противните неща

• 48 495
  • 699
  •   1
Отговори
# 315
Хипарлив дядка си стискаше пъпките, които бяха по цялото тяло. По едно време премина в областта около и под банския. Sick

Joy

# 316
Отварям тази тема най-вече с чувство за хумор.Ето на какво попаднах във Фейсбук.

Ivo Siromahov
НАЙ-ПРОТИВНИТЕ НЕЩА В ТОЯ ЖИВОТ

4. Потна бабичка в претъпкан трамвай
8. Българските политици
10. Некъпан шофьор на такси, който пуши смрадливи цигари
11. Мъж, който си чисти ушите с ключа от колата - ТОВА не съм го виждала?? Shocked

По кои точки сте съгласни с автора и как бихте допълнили списъка?

В "тоя живот" противни са ми само неща,които са свързани с нечистоплътност и липса на всякаква култура - миризливи хора,с непрани дрехи,храчещи се шумно по улиците...
Нищо, свързано с особен начин на обличане или ексцентричен вкус, не ми е противно.
Противни са ми и българските политици,макар че едва ли миришат.

# 317
  • София
sophiemmaspencer, между принцове и принцеси в злато и сребро и посоченото от мен има океан разстояние. Всеки избира как да живее, на какво да се радва или какво го отвращава. А относно избора дали и как да правиш добро... Кой ти каза, че не се опитвам да правя според финансовите и физическите си възможности? Остани със здраве! Simple Smile

# 318
  • София
мен не ме отвращава миризмата сама по себе си, а това, че голяма част от тези хора са болни или носители на туберкулоза, хепатит А и др. подобни гадни болести, свързани с начина им на (не)живот. Направо ме е гнус да се возя в градския транспорт като съм виждала как бъркат по кофите и после се качват в трамвая, и съответно напипват всичко около себе си с немитите си от месеци ръце. И в същото време съм виждала как възрастни и деца съвсем спокойно си ядат с голи ръце форнетите или баничките в същия този трамвай - хващат се за дръжката, после си отчупват от баниччката, изобщо неподозирайки, че минути преди това там се е държал клошар или друг елемент с мръсни ръце.

В тази връзка се сетих,  че ме отвращава това, че твърде много хора, дори бих казала масово, не си мият ръцете - нито след ходене до тоалетната, нито преди хранене, нито при други обичайни поводи. Това са елементарни неща, на които децата се учат още от 3-годишни, толкова ли не могат да го усвоят на 30, 40 или 60!
1997 г. юли месец, на излизане от метрото (на станция Elephant&Castle) видях на живо две спинозни, очевидно на тази станция имат център за помощ за подобни пациенти. След тази гледка отслабнах 3 килограма, цял месец не можех да се храня извън къщи, когато се врънахме в София набегом да се тествам - изсмяха ми се, че от гледане не хващало - обаче след това дали не развих и аз мания на тема чисти ръчички.

# 319
Как разбра, че са болни точно от СПИН?

# 320
  • София
Как разбра, че са болни точно от СПИН?
Саркома на Капоши по кожата (гледката е неописума) и туберкулозна кашлица. И двете мацки бяха такива.

# 321
Да, точно като Риана на първата снимка - оранжево лице и розово червило, много е грозно. Поне не е със силно изрусена коса, дръпната на опашка.
Аз имах предвид маникюра. С тена и червилото съм ок.

# 322
И каква е тази мода при пубертетките да си правят главите четириъгълни?

Е, те таквоз чучело ако ми доведат за снаха, направо съм се гътнАла на прага.......     smile3511   Joy

# 323
  • София
1997 г. юли месец, на излизане от метрото (на станция Elephant&Castle) видях на живо две спинозни, очевидно на тази станция имат център за помощ за подобни пациенти. След тази гледка отслабнах 3 килограма, цял месец не можех да се храня извън къщи, когато се врънахме в София набегом да се тествам - изсмяха ми се, че от гледане не хващало - обаче след това дали не развих и аз мания на тема чисти ръчички.
Ти сериозно ли? Майтапиш се, нали?

# 324
  • София
Ти сериозно ли? Майтапиш се, нали?
Не, изобщо не се майтапя. На никой не пожелам да вижда такъв ужас.

# 325
Занасяш ни, признай си  Simple Smile
Ако пък ли не, то аз ще прибягам да се изследвам за тъпотия, че знае ли човек може само от четене да хваща...

# 326
  • София
Объркала съм темата и раздела? А темата "Най-противните неща" принадлежи към раздел "Хумор, сатира и забава"?

# 327
  • София
Занасяш ни, признай си  Simple Smile
Ако пък ли не, то аз ще прибягам да се изследвам за тъпотия, че знае ли човек може само от четене да хваща...
Нужно ли е да се хващате за всяка дума и да раздавате оценки според собствения си мироглед, в теми, в които това не се иска и никой не се интересува  Peace
Ето пример за това кое ми е най-противно в този форум

# 328
Искам  и аз да отслабна 3 килограмааааа,точно толкова трябва да сваля,но пустия ми апетит
не се влияе нито от миризми,нито от гледки. Sad

# 329
  • София
iren7, теб пък кой те пита?  Mr. Green
Този форум е малко като в детската градина - всеки се цупи и тръшка, прави на интересен, карат му се, топи другарчето или се жалва. Не си ли му свикнала вече?

Искам  и аз да отслабна 3 килограмааааа,точно толкова трябва да сваля,но пустия ми апетит
не се влияе нито от миризми,нито от гледки. Sad
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт