Най-противните неща

• 48 502
  • 699
  •   1
Отговори
# 300

Скрит текст:
това, което ми направи най-силно впечатление беше как спънато вървяха момичетата във видеото - всички бяха на висок ток, но само една-две вървяха нормално. Останалите кривяха обувките.

Скрит текст:
Щото не знаят,че такъв панталон се носи с декар гъз за баланс

Светкавица и аз съм се чудила на родителите на пълни деца. Не виждат ли в какво става с детето им... А много често виждам и не толкова пълни деца,но с шкембета..

Оригинално. Хареса ми коментара ти.

По въпроса за дебелите деца - приятелски деца, трички, момичета, на 13, 11 и 8 - и трите са пълнички. Майката е кинезитерапевт и в свободното си време води фитнес - прави всичко възможно, но те са си пълнички.  Децата се хранят изключително балансирано, ходят на плуване, футбол, хокей, танци (три различни), карат колело, плуват, бягат и се движат - не помага. Просто са си такива, по-едрички и си имат коремче. Надявам се с времето да им се промени конструкцията, защото зная, че страдат. Нямам представа на какво се дължи, но и родителите са с по-груба конструкция, макар да са слаби.

# 301
  • Ямбол
Не харесвам дълги нокти,а къс и спретнат маникюр. Тези с орловите нокти ме ужасяват.

Също са ми неприятни мъже,които се хранят бързо,тъпчещи се като невидели.  Sick

# 302

А, пълнички деца харесвам и то повече от съвсем слабичките.
Но има една категория- очевидно затлъстели, а родителите им като че ли изпитват страх да ги оставят без храна и за час дори.И то все "подходяща".

По темата за противните неща- зряла жена да говори с младежки жаргон, не ми е точно противно, но някак нелепо звучи.Е, няма да стане на 18, използвайки глуповати изрази.

# 303
Това за изписването на "the" вместо "да", мисля, че е съвсем целенасочено и е някаква мода в тийн писането, не е нито от телефоните им, нито от смяната на фонетика с "латински" и обратно. Просто поредната "мода". Напоследък и аз го срещам това модно писане из нета, ама да ви кажа не ми прави голямо впечатление, защото според мен си е временно явление, после ще излезе нещо друго и така...Предвид ширещата се неграмотност вече започвам да се радвам, че изобщо могат да пишат тия дечурлига...Ама, то възрастни хора не могат да пишат грамотно, а какво остава за подрастващите.

# 304
  • София
сега чакаме майките на дебели деца да се почувстват обидени на некадърност.

# 305
Аууу, деца умират от глад, а вие с сте се вторачили, че други имат възможността да ги хранят и за тях.

# 306
  • София
сега чакаме майките на дебели деца да се почувстват обидени на некадърност.
А, те щом досега не са се обидили достатъчно сами на себе си, че да предприемат някакви мерки,  като виждат как детето им се задъхва - от дебелина - когато се качва по стълбите, или отказва да ходи пеш повече от 500 м, на нас ли ще се обидят...

По темата - много ме дразни, когато не се слага колан в автомобила, особено на задната седалка. Май имам мания към уставно шофиране и "возене".

# 307

А като споменах нокти - гадни са ми супер дългите нокти и ноктопластики, представям си, че отдолу гъмжи от бактерии, а и изглеждат много вулгарно. Ужасни намирам и модерните в последно време свръх остри нокти, направо се чудя как се оправят въобще с такива маникюри, нормални ежедневни дейности ми се струват невъзможни с такива нокти.

И на мен ми е гадно, същото си представям- знам и от личен опит.
Но острите нокти отдавна не са модерни, има ли жени още да се носят така?

Има, има, преди 4 дни видях една такава "дама" на гишето в държавно учреждение. Изглеждаше повече от гнусно.  Sick

# 308
Жена с морски тен с много светло розово червило с блясък. Отвратително е.

# 309
Не знам дали не са модерни, но Риана е все с такива.
Скрит текст:

# 310
  • София
И аз се дразня от клошари или други смърдящи хора в градския транспорт или обществените сгради. Единствено когато се качва контрола се изчиства транспорта от такива. Но понякога миризмата е толкова силна, че и след слизането на виновника не може да с отсмърди превозното средство.
Другото което ме дразни е един дълъг нокът при мъжете.

# 311
Да, точно като Риана на първата снимка - оранжево лице и розово червило, много е грозно. Поне не е със силно изрусена коса, дръпната на опашка.

# 312
  • София
мен не ме отвращава миризмата сама по себе си, а това, че голяма част от тези хора са болни или носители на туберкулоза, хепатит А и др. подобни гадни болести, свързани с начина им на (не)живот. Направо ме е гнус да се возя в градския транспорт като съм виждала как бъркат по кофите и после се качват в трамвая, и съответно напипват всичко около себе си с немитите си от месеци ръце. И в същото време съм виждала как възрастни и деца съвсем спокойно си ядат с голи ръце форнетите или баничките в същия този трамвай - хващат се за дръжката, после си отчупват от баниччката, изобщо неподозирайки, че минути преди това там се е държал клошар или друг елемент с мръсни ръце.

В тази връзка се сетих,  че ме отвращава това, че твърде много хора, дори бих казала масово, не си мият ръцете - нито след ходене до тоалетната, нито преди хранене, нито при други обичайни поводи. Това са елементарни неща, на които децата се учат още от 3-годишни, толкова ли не могат да го усвоят на 30, 40 или 60!

# 313
О, че темата с не/миенето на ръцете беше култова, Анди.

# 314
  • София
По принцип не съм от гнусливите, ама какви неща видях на плажа, просто стомахът ми се обърна.

Хипарлив дядка си стискаше пъпките, които бяха по цялото тяло. По едно време премина в областта около и под банския. Sick

Дебела и грозна кака без горнище се натискаше и мляскаше яко с един дъртак.

Общи условия

Активация на акаунт