Най-противните неща

• 48 727
  • 699
  •   1
Отговори
# 495
Мани като гледам всичките реват от излишни реклами, но не виждат собствените си картинки.
Не знам за вас, но за мен са повече от досадни.

# 496
Много ми е гадно да видя рошав и видимо неподдържан свещеник с дъх на чесън  Sick

# 497
Мани като гледам всичките реват от излишни реклами, но не виждат собствените си картинки.
Не знам за вас, но за мен са повече от досадни.
Караш ме да се замисля. Явно не са ми толкова досадни. НО си имат ежеседмична тема, нещо като конкурс, с класиране, гласуване.  Thinking

# 498
И понеже сме в темата за досадните неща, мноо ми е досадно кога наредят по 100 картинки под подписа си  Mr. Green Момичета спрете се малко, че едвам сварвам да ги блокирвам  Peace

# 499
  • София
И по 10 да си наредят, не могат да се мерят с твоя задник. Води класацията, откакто Тумбалумба(не съм сигурна в изписването) не си вее гърдите.

# 500
Явно само на дебелогъзите, моя изящен задник им бърка в очите  Mr. Green Joy Laughing

# 501
  • София
Да, потресаващ е. Изпуснала си едно не. Mr. Green
Цитат
Явно не само на дебелогъзите, моя изящен задник им бърка в очите
(Правописът и пунктуацията са запазени.)

# 502
Е, подписи и реклами по форумите не могат ни най-малко да ме разсеят, защото дори не ги забелязвам.
Дразни ме това, че мъжът ми завлече мак-а за няколко дни и сега се боря с някакъв извънземен бавноразвиващ се компютър, който едвам мъца.
Дразни ме и фактът, че котката не говори човешки /или аз не владея котешки/, защото явно понякога иска нещо да ми каже, ама не я разбирам.
Дразнят ме и децата, защото очевидно изобщо не осъзнават, че учебната година вече започна.
Дразнят ме учителите по БЕЛ в училището на децата ми.

# 503
Да, потресаващ е. Изпуснала си едно не. Mr. Green
Цитат
Явно не само на дебелогъзите, моя изящен задник им бърка в очите
(Правописът и пунктуацията са запазени.)

Виках си да не се възгордявам чак толкова, но що и слабогъзите мислят така...  Mr. Green Joy

# 504
И понеже сме в темата за досадните неща, мноо ми е досадно кога наредят по 100 картинки под подписа си  Mr. Green Момичета спрете се малко, че едвам сварвам да ги блокирвам  Peace
Блокирай си ги от настройките в Профила и спри да мрънкаш.  Tired

# 505
+ един глас и от мен за задника на Трой  Wink  много е як  Laughing
ъъъъъ може ли и в изправено положение да покажеш снимка?

# 506
Аууу я кажи къв е номера, че така се мъча картинка по картинка да блокирвам  Laughing

Никол, опасявам се че като се изпиравя гравитацията си казва думата ... Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 23:17 от Troy

# 507
Тройче, мила, това твоето дупе ли е или просто картинка  Wink

# 508
Най-отгоре вдясно на сайта цъкаш на ника ти.
От там на Профил - отстрани вляво Настройка на изгледа и слагаш отметка на тези двете Скриване на аватарите на другите потребители. и Скриване на подписите на другите потребители.

# 509
  • Ямбол
Мен, лично, не ме дразнят разните му картинки на потребителките. Напротив, някои са супер приятни, особено на аватарките, и не само  Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 04:25 от contessa24

Общи условия

Активация на акаунт