Най-противните неща

• 48 498
  • 699
  •   1
Отговори
# 240
Именно, защото има много и истински трагедии, предпочитам да задълбавам в панталоните, дали 7/8 или скини все тая, вместо в непрестанни терзания.
Нощи подред не спах след като изгледах видеото със задушените с газ сирийски деца, повечето нямащи и пет години; четохте ли за онези нещастници, който изнасилвали тригодишното си дете в продължение на шест месеца- майката го държала за ръката, докато бащата го насилва. Държала го, за да боли по-малко, цитирам.
Е, истината е, панталоните на бабите, лелките, тетките, ССФ-ата, пъпката на челото на Касита и тъпанара от горния етаж, ми се виждат като терапия, обсъждайки ги. Инак, ако трябва да се терзая за цялата трагедия, случваща се в световен мащаб ежеминутно, трябва да съм си теглила въжето, научавайки се да чета.
Нито съм духовно доближена до някой ангел, нито се стремя да бъда.
Та, кажете сега за задниците из пазара.

П.П. Под сурдинка да ви кажа, че дори на моята перфектна, съразмерна и приятна за масовото око фигура, панталон 7/8 не седи добре.  Sunglasses

# 241
  • София
не знам за чуждите, но моята свекърва никога не е имала и не е носила такъв тип панталони, нито е като типажа, описан от мен. Така че нямам претенции към нея, нито си отмъщавам. Рядко обръщам внимание как са облечени хората, но конкретно този панталон в комбинацията с наднормено тегло и сандали на платформи и пр. ми се набива в очите от няколко години. Тези панталони са някакъв евъргрийн.

# 242
Какво знаете вие, отделна тема е направена за тази свекърва, обобщено отнесено към 50 годишните. Почувствах се като Тутанхамон.

# 243
 В Германия 7/8ми панталони са си униформа сред жените над 50год. В интерес на истината, това, прекомерно затлъстяване е все при по-млади хора,които най- често са с легинс и туника. Възрастните жени, често изглеждат по-добре и по здрави от младите (въпреки панталоните си)

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 12:13 от меркантилница

# 244
В България има проблем с намирането на дрехи по-голям размер. Редовно в магазините намирам изостанали С и М, големи размери няма. Не само за 50-годишните, за всички с наднормено тегло е трудно да се облечеш прилично. Rolling Eyes

П.П. Под сурдинка да ви кажа, че дори на моята перфектна, съразмерна и приятна за масовото око фигура, панталон 7/8 не седи добре.  Sunglasses

Аман вече от перфектната ти фигура и 45-те ти килограма. Втора Богиня ставаш и това не е комплимент. Rolling Eyes

# 245
Аман и от вас, дето постоянно се припозванате в думите на хората и веднага се впускате в оправдания. Лошото е, че и чувство за хумор нямате, за това и неоценявате самоиронията в чуждите думи.
Така е, масово униформата на жената в предпенсионна възраст е неугледна, състарява я, не й отива. Жалко, защото българката в младостта си често не е красива, но с малко старание умее да остарява красиво. Но и с дрехи не става. Начумереността, лелчинското в поведението, вечната киселост и Шанел не може да заличи.

# 246
  • в рока
.
Цитат
Именно, защото има много и истински трагедии, предпочитам да задълбавам в панталоните, дали 7/8 или скини все тая, вместо в непрестанни терзания.
Нощи подред не спах след като изгледах видеото със задушените с газ сирийски деца, повечето нямащи и пет години; четохте ли за онези нещастници, който изнасилвали тригодишното си дете в продължение на шест месеца- майката го държала за ръката, докато бащата го насилва. Държала го, за да боли по-малко, цитирам.
Е, истината е, панталоните на бабите, лелките, тетките, ССФ-ата, пъпката на челото на Касита и тъпанара от горния етаж, ми се виждат като терапия, обсъждайки ги. Инак, ако трябва да се терзая за цялата трагедия, случваща се в световен мащаб ежеминутно, трябва да съм си теглила въжето, научавайки се да чета.
Нито съм духовно доближена до някой ангел, нито се стремя да бъда.
Та, кажете сега за задниците из пазара.

П.П. Под сурдинка да ви кажа, че дори на моята перфектна, съразмерна и приятна за масовото око фигура, панталон 7/8 не седи добре.  Cool

bouquet

Негативна,ама вярно си оправдаваш ника.

Някой по-горе спомена ,че евтините панталони няма как да седят хубаво.Вместо да си купуваш китайски боклук от пазара,можеш да влезеш в магазин втора употреба .Там с повече късмет откриваш нещо наистина качествено.Защото това е единствената алтернатива,когато си притеснен финансово

# 247
Аз пък да ви кажа и аз под сурдинка, като си говорим за тези 7/8ми панталоните, че имам две такива панталончета в гардероба си, още имам хляб да ям до 50-те, но се харесвам в тях и си правя "ансамбълчета" с раздвижени блузки и си ги нося с кеф. Просто като цяло не разбирам дискусията за 7/8ми панталоните и защо са ви толкова противни....

# 248
Възрастните жени, често изглеждат по-добре и по здрави от младите (въпреки панталоните си)
И аз такива наблюдения имам, израснали са в едни по други времена и не са лакоми като много от младите. Ядат умерено, движат се, изобщо друга работа.

пп. Касита, извинявам се, но може ли да пишеш някои неща в бяло или чрез скрит текст, тъй като тук четем и хора с по лабилни нерви.

# 249
Не, Рокси, нали за истински трагедии говорим, а и това не са тайни полицейски сводки, а бегъл преглед на британския и щатски печат. Въпреки това прощавай, днес съм бяла, добра и яла.

# 250
  • Другата България

Абсолютно противни са ми индивиди, за които най-големият световен проблем е, че хората край тях се обличат не според техните (на въпросните индивиди) разбирания за "стилно" и "красиво' и пушат (опази, Боже ooooh!), ако са минали 70-те Sick Такива, за които животът се върти около марката спирала, последния писък в подмладяващите кремчета, цвета на новите пердета и проблемите с "даскалицата" на безценното детенце.

В света има толкова истински трагедии... вие сте се хванали за панталонките ooooh!

Подкрепям напълно горенаписаното! Peace
Изобщо не ме вълнува кой как се е облякъл и дали това му отива според МОИТЕ разбирания, важно е аз да се харесвам във вида, в който съм излязла от нас и това е, всеки е достатъчно разумен, за да прецени аджеба как изглежда, и щом самия той се харесва и одобрява-къде е проблема? Повече ме дразни нерешителността, постоянното колебание, това да питаш околните "така добре ли ми е", "това отива ли ми", "да взема ли в зелено",.... Tired и да не ходиш сам дори за гащи, все да има някой да ти каже кой вид, цвят, десен и модел да си купиш. Но това е защото аз съм противоположния тип човек, така че не му отдавам кой знае какво значение.
Виж, не разбирам и недолюбвам хора, които си примират да си врат носа и други части в живота на другите, постоянно душат, разпитват, обикалят, слухтят-кой кога, къде, как, с кого, колко и т.н. и т.н., хора без никакъм личен живот, скучни и безлични, за които единстваното занимание и разнообразие е чуждия живот.
Ей такива хора са ми гнусни  Sick.

# 251
Никога не съм разбирала насладата, с която някой  се осведомява и рови в чуждото мръсно бельо, но...какво остава освен да сме толерантни към хората с по лабилни нерви и от собствените ни.

# 252
Аз пък да ви кажа и аз под сурдинка, като си говорим за тези 7/8ми панталоните, че имам две такива панталончета в гардероба си, още имам хляб да ям до 50-те, но се харесвам в тях и си правя "ансамбълчета" с раздвижени блузки и си ги нося с кеф. Просто като цяло не разбирам дискусията за 7/8ми панталоните и защо са ви толкова противни....

Е, как защо? Защото са толкова елегантни, извисени, изискани и облечени по последна тръпка на модата, защо.... А всъщност защото няма с какво друго да си вдигнат самочувствието, та единственото, което им остава е да се мръщят префърцунено на горките жени със 7/8 панталони. То смешно, смешно, че чак понагорчава......

# 253
  • Costa Rica
Нежеланието да задълбаваш в истински драми изобщо не е извинение за морбидния интерес към чуждия живот Naughty

Грозното отношение към някого просто ей-така, щото не те кефи прическата му, си е грозно и точка.
Приличате на група мажоретки, които смятат, че сънцето изгрява сутрин само за да им се поклони. Някой май е пропуснал да порасне Whistling

Разпознах много свои познати (не себе си Mr. Green) в описания "свекървенски" тип. Жени на близка до моята възраст, с близки до моите житейски перипетии, които животът е изсмукал и изплюл и не им е оставил нито капчица енергия, за да се занимават със собствената си персона. Които може би нямат финансовия ресурс, артистичния усет и, естествено, "идеалната ССФ фигура", за да изглеждат  като ходещи реклами на модна къща. И това не ги прави по-малоценни хора.

# 254
  • в рока
Ама кой е казал,че са по-малоценни хора?Стигне ли се до подобна тема,винаги има лично обидили се и припознали се тук ooooh!Обичате да слагате от себе си .

Общи условия

Активация на акаунт