Нощи подред не спах след като изгледах видеото със задушените с газ сирийски деца, повечето нямащи и пет години; четохте ли за онези нещастници, който изнасилвали тригодишното си дете в продължение на шест месеца- майката го държала за ръката, докато бащата го насилва. Държала го, за да боли по-малко, цитирам.
Е, истината е, панталоните на бабите, лелките, тетките, ССФ-ата, пъпката на челото на Касита и тъпанара от горния етаж, ми се виждат като терапия, обсъждайки ги. Инак, ако трябва да се терзая за цялата трагедия, случваща се в световен мащаб ежеминутно, трябва да съм си теглила въжето, научавайки се да чета.
Нито съм духовно доближена до някой ангел, нито се стремя да бъда.
Та, кажете сега за задниците из пазара.
П.П. Под сурдинка да ви кажа, че дори на моята перфектна, съразмерна и приятна за масовото око фигура, панталон 7/8 не седи добре.

), ако са минали 70-те
Такива, за които животът се върти около марката спирала, последния писък в подмладяващите кремчета, цвета на новите пердета и проблемите с "даскалицата" на безценното детенце.
и да не ходиш сам дори за гащи, все да има някой да ти каже кой вид, цвят, десен и модел да си купиш. Но това е защото аз съм противоположния тип човек, така че не му отдавам кой знае какво значение.