Най-противните неща

• 48 473
  • 699
  •   1
Отговори
# 330
  • София
...и накрая пак се търсят да играят заедно.

# 331
По темата - много ме дразни, когато не се слага колан в автомобила, особено на задната седалка. Май имам мания към уставно шофиране и "возене".

Мен пък много ме дразнят тези европейски простотии за колана и фаровете да светят непрекъснато. Никога не слагам колан, мразя го, имам чувството, че ми пречи да дишам. Ти бай бабо да не те срещне мечката и да не ти се случва произшествие, че тогава чакай на колана да те спасява. Хеле пък на задната седалка да слагаш колан - това е върхът на идиотизма за мен.
И няма по-голяма простотия от това през слънчевите дни на лятото и въобще посред бял ден да се кара на запалени фарове. Тях ги включвам, защото няма как - виждат се и глобяват, ако не си ги включил. То и за колан глобяват, ама някак си по-не се вижда.

# 332
  • София
И ние с мъжа ми откачаме, когато някой, който се вози в нашата кола, не иска да слага колани. Предполагам, че сме били свръхпротивни, дразнещи и превзети за много хора, ама ми дреме на шапката. Има и обществен транспорт.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 14:45 от бъръльо-бъръльо

# 333
Най-противното нещо ми е да видя татко или мама олигофрен, возещи детето си без седалка за кола. А още по-любимото ми е детето да е в скута на татко, а той да шофира.

# 334
Най-противното нещо ми е да видя татко или мама олигофрен, возещи детето си без седалка за кола. А още по-любимото ми е детето да е в скута на татко, а той да шофира.

Абсолютно!!! Тия са верно олигофрени. По отношение на столчето - никакви компромиси, взели сме хубаво столче и естествено детето е винаги в него, естествено винаги вързано с коланите на столчето.
Когато става дума за дете, е съвсем различна работа. Също и като се качиш в чужда кола, ще правиш, каквото иска собственикът. Макар че за колана глобата си плаща който не си го е сложил:)

# 335
  • Costa Rica
Из един куп форуми,фейсбук коментари, информационни сайтове...всякакви места, на които има коментари на кирилица и латиница. Пример: "Много ми е противно the чета, predpochitam the se snimam." Логика - няма, явно е нова мода сред подрастващите.
Имам предположение,че това се получава, като пишат от смартфон с активиран аутокорект.
Особено ми пасва на теорията когато случаят е писане на шльокавица.
Може и да греша , де. Наистина няма никаква логика.
Май не грешиш. Моята таблетка редовно ме вбесява с това, а аз държа на правописа, дори и на шльокавица Mr. Green

Накой вече спомена, но да се включа и аз в отбора на възмУтените от обръщението "ти" - обикновено то продавачета на половината на моята възраст.

Побъркват ме  мъже (че и жени), които демонстрират явно неуважение към половинките си на обществени места. Направо изпитвам необходимост да ги сритам в семейните бижута. Аз, като свидетел, се чувствам неудобно, а представям си какво и е на половинката в такъв момент. (Всъщност, знае ли човек - манталитетът "може да е свиня, но си е МОЯТА свиня" май е много популярен сред българките от всички възрасти Mr. Green)

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 15:00 от Делфина фон Ю.

# 336
  • София
Да, ама ако стане нещо в моята кола, на мен ще ми тежи на съвестта.
Обичам правилата да се спазват.  Blush

# 337

Но острите нокти отдавна не са модерни, има ли жени още да се носят така?

Просто ПАК са на мода,нали знаеш че модата се повтаря през определен период.

пп. Даже трябва да преминава модата вече, миналото лято май беше пикът.

"Квадратните" глави и на мен са ми противни и изобщо всякакви обеми които ти правят косата като каска.

Противно ми беше и всеки срещнал ме на пътя, измит или не, да се навира в количката и да пипа детето, особено по лицето. Дори и да се е мил в къщи,със сигурност ръцете не са му останали чисти за дълго след излизането. Гадост.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 15:22 от Christians Mum

# 338
  • София
Искам  и аз да отслабна 3 килограмааааа,точно толкова трябва да сваля,но пустия ми апетит
не се влияе нито от миризми,нито от гледки. Sad
Де да видим, ако станеш свидетел на същото дали няма да ти се срути и апетит, и тонус.

# 339
Противни са ми кифленските снимки и пози - направо дъх вече не можеш да си поемеш - навсякъде, където и да се обърнеш все някоя е нацупила джуките, гледа сластно и се самоснима, повдига ми се вече  Sick

И снимки на крака на плажа.

Противна ми е арогантността.

# 340
Противни са ми кифленските снимки и пози - направо дъх вече не можеш да си поемеш - навсякъде, където и да се обърнеш все някоя е нацупила джуките, гледа сластно и се самоснима, повдига ми се вече  Sick

И в Норвегия ли кифлеят масово?

# 341
Противни са ми хората, които са "твърде чувствителни", за да ходят на погребения, защото "се разстройвали". Все едно всеки не се разстройва, а за най-близките да не говорим. Confused Успяват някак да накарат и околните да се съобразяват с тази "чувствителност", все са щадени и все минават метър.

# 342
  • София
 Simple Smile Аз се разплаквам и на сватби, и там ли да не ходя?

# 343
И в Норвегия ли кифлеят масово?

Да. Тук на мода са перманентните вежди и пиърсинга, не толкова напомпаните джуки...но все тая. Кифленските пози са си кифленски пози.

# 344
  • Ямбол
Аз избягвам погребенията.
Не защото се разстройвам, а защото не ми е приятно, може да се каже противно.
Моят съпруг не пропуска погребение - на близки, на приятели(техни роднини), на съседи, на клиенти. Б-р-р-р. Да изкажел съболезнования и да изпрател човека. Няма такава сила, която да ме завлече на погребение.
Аз и на гробища не ходя.

Общи условия

Активация на акаунт