А бабите горе са страхотни. Това е една от причините да ме радва остаряването-ще мога да се нося като приказен герой, с всички дрехи, които сега ми харесват, но ме сбабичосват. Шапчици, шалчета, странни панталони, чанти, обувки.Ще си боядисам и косата синя или лилава и ще бъда трепач.
Изкушавам се да ти пусна снимка на свекърва ми с "боядисана" коса (от дъщеря ми при опит за гримиране). Добре че "боята" се измива. Не трепач, ами направо убиец беше.
наложи се да стоим вкъщи този ден, защото нямаше как да се покаже пред публика. Някои от бабите ми идват прекалено екстравагантни. Аз харесвам поддържани, стилни възрастни жени. Цветното не ми пречи, ако е добре съчетано. Честно казано, един от симптомите на т нар. Маниакално-депресивна психоза, по-точно на фазата на мания, е цветно "клоуноподобно" облекло.
Четох, четох и останах с убеждението, че повечето от потресените пишещи са излязли от кориците на модните списания. По темата - противно ми е хората в интернет пространството да се правят на по-по-най (в реални живот е трудно, някои неща са очевидни, особено килограмите и 7/8 панталоните
). Противни са ми простотията и безотговорността. Противно ми е да ми хвърлят боклуци на терасата, да внимавам да не стъпя върху кучешко ла.но в парка или около блока. Силната музика в преминаваща кола. Май списъка е голям.