Най-противните неща

• 48 710
  • 699
  •   1
Отговори
# 450

А бабите горе са страхотни. Това е една от причините да ме радва остаряването-ще мога да се нося като приказен герой, с всички дрехи, които сега ми харесват, но ме сбабичосват. Шапчици, шалчета, странни панталони, чанти, обувки.Ще си боядисам и косата синя или лилава и ще бъда трепач.

Изкушавам се да ти пусна снимка на свекърва ми с "боядисана" коса (от дъщеря ми при опит за гримиране). Добре че "боята" се измива. Не трепач, ами направо убиец беше.  Joy  наложи се да стоим вкъщи този ден, защото нямаше как да се покаже пред публика.  Laughing

Някои от бабите ми идват прекалено екстравагантни. Аз харесвам поддържани, стилни възрастни жени. Цветното не ми пречи, ако е добре съчетано.  Честно казано, един от симптомите на т нар. Маниакално-депресивна психоза, по-точно на фазата на мания, е цветно "клоуноподобно" облекло.  Mr. Green

# 451
  • Варна

Сменяли са памперси на съседна маса в заведение.Разместиха чиниите и отгоре си му смениха памперса. Аз съм гнуслива за някои неща и това е едно от тях. Трудно сменям памперса и на племенника ми, заради миризмата. На сестра ми може да си и харесва, да не забелязва, но от раждането му ми е трудно да му сменям памперса, имам и позиви за повръщане понякога. Та след тази смяна в ресторанта,  след като усетих и миризмата, не можах да се нахраня и приятелят ми ми дояде нещата.
.
Shocked
Tези хора нормални са изобщо??? Как на масата в ресторанта??!?! Shocked Sick
Аз бих извикала управителя.

# 452

Сменяли са памперси на съседна маса в заведение.Разместиха чиниите и отгоре си му смениха памперса. Аз съм гнуслива за някои неща и това е едно от тях. Трудно сменям памперса и на племенника ми, заради миризмата. На сестра ми може да си и харесва, да не забелязва, но от раждането му ми е трудно да му сменям памперса, имам и позиви за повръщане понякога. Та след тази смяна в ресторанта,  след като усетих и миризмата, не можах да се нахраня и приятелят ми ми дояде нещата.
.
Shocked

Това е прекалено! Sick Според мен,нарочно се правят подобни гнусни изпълнения. От простотия.Не вярвам да има чак толкова несъобразителни хора.

# 453

Shocked

Аз бих отказала да платя сметката. Абсурдна ситуация. Трудно ми е да проумея.

# 454
На мен ми е противно голямо дете - 2-3 и повече годишно да бърка в пазвата на майка си, за да суче. Също изрази то рода на "мамо, дай цица", "искам цице" са ми гнусни. Дискретно кърмене въобще не ми пречи.

# 455
  • София
Аааа как забравих голите деца Twisted Evil

Първи случай : Моя позната слага снимка на 13 годишното си момче, снимка по п_шка на плажа във фейсбук. Съжалявам, но това не го разбирам.  Sick
Втори случай : Детето ми скача на един от надуваемите замъци, който е съвсем малък - за малки деца. С нея скача едно дете на 3 години / дъщеря ми е на 2 и половина/. Идва момиче колкото мен високо. Мисля, че беше на около 12 години. Това, че запона да скача с децата на 2, не ме втрещи, но това, че беше без тениска.... вече ме ужаси. Гърдите й вече бяха започнали да се развиват... освен това имаше разлика от бански, защото явно на морето се беше пекла така. И започнаха едни гърди да летят навсякъде... не ви е работа. Но най-странното от всичко беше, че майка й дойде и й каза : аз ще те чакам там на пейката, докато се наскачаш/т.е. очевидно родителят знаеше и нямаше нищо против дъщеря й да изглежда по този начин/.

# 456
  • София
Моите гърди бяха започнали да се развиват, още като бях на 9. Та има и по-малки, при които е неподходящо.То не толкова заради гледката, колкото заради самото дете. Виждала съм на плажа до мен, 10 годишно момиче, чисто голо и седи разкрачено в пясъка. Първо, че...целия плаж и вижда"интичностите"(дори детето да не осъзнава, което силно ме съмнява, аз като родител не бих искала това да става),второ направо мен ме присвива пясъка къде отива  Laughing Мен, още на около 5-6 г., вече ме беше срам от баща ми, както и от майка ми.Какво остава да се опна пред чужди хора на 10 годишна възраст. Всякакви хора има по тези плажове, кой знае какви ненормалници ходят да заглеждат.

# 457
Много мразя да видя целуваща се двойка, на една педя разстояние от други хора.Като започнат да размахват едни езици и направо ми настръхва кожата.

# 458
  • София
- Хора, които завират лицето си в лицето ми, когато ми говорят, така че да мога да ги подуша.
- Обществените тоалетни.
- Изрязването с мотори и коли в града, където навсякъде има хора и други автомобили.
- Агресивни мъже.
- Лигави жени.
- Плюене, викане, псуване, мляскане, тъпчене.
- Нечистоплътност.

...

# 459
Сиромахов е покъртително плосък. Срамота е да се нарича писател. Пише не по-добре от 14-годишна бунтарка, ядосана на целия свят.

Като цяло неща от външния вид на някого не могат да ме подразнят. Отдавна съм спряла да обръщам внимание кой как ходи. Може нещо хич да не ми харесва, но чак да ме дразни и да го определям като противно, не.
Масово нещата, които не понасям, са свързани с характера, поведението и манталитета. Ако трябва общо да изредя - нетактичност, наглост, прекалена разкрепостеност (но и тесногръдието), дребното сметкаджийство, агресивност, необразованост.

# 460

Като цяло неща от външния вид на някого не могат да ме подразнят. Отдавна съм спряла да обръщам внимание кой как ходи. Може нещо хич да не ми харесва, но чак да ме дразни и да го определям като противно, не.

И аз така. Въобще не се заглеждам във външността на хората. Само много резки комбинации между стил и място могат да ме учудят.

# 461
И моят списък е дълъг, но като че ли най-противни са ми нечистоплътността, лошите навици ( гризене на нокти, "цъкане" с цел почистване на зъбите?!?, мляскане ), храчене по улиците...Ама че гадост!!!

# 462
  • Ямбол
...."цъкане" с цел почистване на зъбите?!?, мляскане ...
Яххххх, това е много гадно.
Особено ако е някой седнал зад мен в автобуса. Обръщам се и гледам кръвно, но не всички разбират погледа ми.

# 463
Аз пък не мога да разбера, на цялата противност на света и поведението му - войни, замърсявания, убийства, лъжи, кражби, нечистоплътност на душата, дребнавост, грандомания и мания за величие и изживяване като богове, как се хванахте за 7/8 панталоните...Това говори за такава вселенска дребнавост, че няма накъде повече, после се чудим накъде върви тоя свят, ами натам накъдето го водим, към 7/8 от изживяването и оцеляването и развитието и клони към нула относно развитието на цивилизацията. С една дума вселенска тъпота водеща към самоунищожение!!! ...  ooooh! ooooh! ooooh!
Много добре написано!  bouquet  Четох, четох и останах с убеждението, че повечето от потресените пишещи са излязли от кориците на модните списания. По темата - противно ми е хората в интернет пространството да се правят на по-по-най (в реални живот е трудно, някои неща са очевидни, особено килограмите  и 7/8 панталоните Wink). Противни са ми простотията и безотговорността. Противно ми е да ми хвърлят боклуци на терасата, да внимавам да не стъпя  върху кучешко ла.но в парка или около блока. Силната музика в преминаваща кола. Май списъка е голям.

# 464
Израснали жълти (не руси!) кичури на мазна коса.

Общи условия

Активация на акаунт