За феновете на тениса - тема 4

• 38 313
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
Победа на Цвети Пиронкова ,браво!
Новата съперничка е  Саманта Стоусър! Дали е преодолима?!Бумър,ами сега!  Simple Smile

Ако Цвети успее да се абстрахира от публиката не трябва да има проблем, Сам е headcase и благодарение на предишния си треньор, просто не успява да се справи с напрежението да играе в Австралия... Надявам се само да направят хубав мач  Peace

# 466
Победа на Цвети Пиронкова ,браво!
Новата съперничка е  Саманта Стоусър! Дали е преодолима?!Бумър,ами сега!  Simple Smile

Ако Цвети успее да се абстрахира от публиката не трябва да има проблем, Сам е headcase и благодарение на предишния си треньор, просто не успява да се справи с напрежението да играе в Австралия... Надявам се само да направят хубав мач  Peace

Дипломатично! smile3501

# 467
Отборът на България попадна в група "D" при тегленето на жребия за първа група на Евро-африканската зона на турнира "Фед къп", който ще се проведе от 4 до 9 февруари в Будапеща.

Съперници на тенисистките ни са съставът с най-висок рейтинг Беларус с Виктория Азаренка, Португалия и Турция. Капитанът Дора Рангелова е повикала Цветана Пиронкова, Елица Костова, Диа Евтимова и дебютантката Виктория Томова. Два имена в отбора могат да бъдат сменени до един час преди капитанската среща на 3 февруари.

(еееееее.....най-накрая не съм изпреварена с инфото......)

# 468
Програмата за вторник на АО
За съжаление мачът на Гришо няма да е на тв корт

# 469
Да бе пратили Гришака в 9-та глуха  Laughing

Нищо вдругиден Цвети ще е на Род Лейвър Арена  Grinning

Викито, не мисля, че ще играе, но пък Говорцова със сигурност, тя не е за подценяване, а
имат още 2 други тенисистки пред Дия в ранглистата.

# 470
Победа за Григор макар и малко измъчена в първия сет : 6:7(7), 6:4, 6:4, 6:3 .
В следващия кръг играе с тайванеца Йен-Сун Лу. Лично аз нямам впечатления, дано не създаде проблеми.

Хюит и Сепи играят много хубав мач в момента, за съжаление ще излизам след малко и няма да ги догледам. 2 на 2 сета в момента. Party

# 471
 Tired  Nature Sunny Голяма жега в Мелбърн. Хубавото при Гришан е, че въпреки загубения сет не е бил пробит нито веднъж за 4 сета.

Сепи и Хюит и аз ги гледам.

Цвети и Стосър ще открият нощната сесия утре на централния корт. Мачът ще започне не по-рано от 10ч, БГ време. Няма да е лесно с тази публика.

Дел Потро току що спечели мача си срещу Уилямс, той също загуби сет. Сет е загубил и Раонич.

Днес сама си пиша newsm78. Сепи изхвърли Хюит Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 10:50 от Графиня фон Вайсвурст

# 472
Какви жеги само, не знам как се играе в такова време newsm78
Добро начало за Цвети и Гришо, успех им желая, а на нас две седмици с приятни тенис емоции! Wink За съжаление засега не ми остава време да гледам,
Скрит текст:
че ми е сесийно на главата Crazy
но с удоволствие ви чета Hug

# 473
Днес сама си пиша newsm78. Сепи изхвърли Хюит Mr. Green

Вън  Twisted Evil

Просто не ми остава време да се включа.

Халеп - неудържима, дала е само гейм на полякинята Питер,
Вожняцки - два гейма на испанката Лино.

Магда Рибарикова изхвърли Петкович за мое най-голямо удоволствие,
но пък Слава Шведова успя да си контузи отново рамото, докато водеше с 5-1 на Слоун Стивънс, стисна зъби да играе, но отпадна 7-6 (1) и 6-3 за Слоун.
Сорана и тя отплува след загуба от Еракович,
малката Свитолина, която беше резерва в София преди малко взе първия сет на Кузнецова.
Радванска се е мъчила 3 сета срещу хлапето Путинцева.

# 474
Шарапова и Матек-Сандс правят много слаб мач - много непредизвикани грешки, грешки от сервис ... дано да си подобрят играта и двете, че това, което показват до момента е под всякаква критика.

# 475
От дрехите им, въобще не мога да се концентрирам на играта  Joy Joy Joy

# 476
Ами то това игра ли е? Аз предпочитам да гледам дрехите на Матек-Сандс, защото дадат ли я в близък план, се плаша. Laughing

# 477
Видя ли татуировката и вида на мъжО и, не че и нейната е за пренебрегване  Grinning
Реднеци отвякъде, после защо Мария приличала на Кралица  Flutter

иначе няма да си кривя душата Бетанито е симпатяга на живо.

# 478
Бетани и мъжа й ми приличат на семейство дървосекачи.  Mr. Green Коментаторът на Евроспорт каза, че двамата обичали да ловуват и да стрелят с пистолети - не съм изненадана Simple Smile. На мен преди 1-2 години Сандс ми беше симпатична, но сега като я гледам ми изглежда някак променена, по-мъжестевна.  Laughing

# 479
Имаше тежка контузия и явно успоредно на лечението и тя е папкала хапченца

Малко голи снимки  Laughing

Либето на снахата

И Версия 2.0 на снахата

Общи условия

Активация на акаунт