За феновете на тениса - тема 4

• 38 292
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Стосър да се смили и да отпусне 1 гейм на Цвети......
Да, ама не. Дано все пак контузията на Цвети да не е сериозна и бързо да се възстанови!

# 511
Много уморена изглеждаше Цвети... И без първи сервис няма как да се получи нещо. Здраве да е. Да си почине сега, да излекува бедъра и с нови сили през февруари да ни радва Heart Eyes

# 512
Бумър, Стосър я харесвам много като играч, но някои неща просто са очевадни, също както и при Серена:
http://f3.webmart.de/f.cfm?id=3232477&r=threadview&t=3731057&pg=3   ( в долната част има снимки)

Все тая, това е спорта в днешно време, единици са тези, които са "чисти". Да не говорим за мъжете, където се играят 4-5 часови мачове.

Жалко за Цвети, но нищо, пак си е много хубаво представяне в Австралия. Уморена е наистина.

Лизики също е вън.  Фогнини и Ниеминен правят много добър мач.  Peace

# 513
Ibsena_  ,
нека да не забравяме, че структурата на хората е различна. Някой са по релефни от други  Peace
Все пак като видим снимките промяната не е за няколко месеца, а за няколко години, което ме навежда на мислълта, че е блъскала доста във фитнеса  Peace

# 514
Ibsena_

тая Стосър се е преборила с Лаймска болест и връщайки се в тениса става топ10 състезателка и печели Голям шлем.

Освен това е една, от общо 5-6 състезателки, които има постоянен фитнес-треньор.

Нито има анаболното поведение на Серена, нито мускулите са и се появили от нищото като на Кириленко.

# 515
Така като гледам Иванович също е безапелационна до момента срещу Бек, мачът й срещу Стоусър ще е много интересен.

# 516
 Kate_ sm  то ясно, че е блъскала, но човешката физика генично се развива до едно ниво, после трябва да се помага. Питай някоя фитнес маниачка с такива мускули дали не взема нещо.  Peace

В големия спорт е така, тези работи се ползват от много, знае се кога ще ги тестват и така нататък. Не случайно определени имена изчезват заради "контузии" за известно време и после се завръщат с гръм и трясък.  

Не ги съдя, някои повече, други по-малко, някои никак. Това е професионален спорт, става въпрос за много пари, всеки гледа да се спасява както може.

Бумър това за фитнес треньора не е така, всеки професионален тенисист си има фитнес треньор. Може да не ходи непрекъснато с тях по състезания, но ги има. С ОФП се почва от невръстна възраст, всички тенесисти работят след тенис тренировка върху тялото си, няма начин иначе.

# 517
Всички пият хапчета за възстановяване,
но само Серена я проверяват 6 пъти извън състезания за 3 години,
колкото обичайно Мария, Саманта, Петра или Лисицки за 6 месеца  Grinning

Именно не всеки го води със себе си.
Аз знам само за Мария, Саманта и Серена от жените с които фитнес-треньора е непрекъснато, най-малкото защото струва пари.

# 518
Има анкета, може да гласувате Peace

# 519
Дани на партито за играчите  Heart Eyes

А рокличката на Мария продължава да е все така прозрачна  Flutter

Този елек има охлаждащ ефект, кака продължава да го облича на почивките

в момента е 38 по Целзий днес очакват 44  Shocked
Това е престъпление да ги карат да играят в тази жега.
Чудя се дали някой трябва да се гътне за да отложат мачовете  Stop
Лепченко почти припадна на корта

Дори и след MTO-то Лепченко почти колабира на корта, а Халеп си изглеждаше като на разходка в София
Мария загуби втория сет срещу Кнап.

Заради жегата и на двата мача обявиха 10 минути почивка между сетовете - време за леден душ.
Това правило важи само при WTA. ATP играчите да се оправят.

Вече е 40 градуса. Shocked

Потресаващо
прекратиха всички мачовете на всички външни кортове,
на мача на Цонга затвориха покрива след първия сет,
но снахата продължава да се пече 4-ти час на 42 градуса вече

Спечели с 10-8 от 4-тата си MP, профука три при *5-4

На интервюто след мача беше яко замаяна

Не било рокля било туника  Laughing

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 06:18 от Бумър

# 520
Тъкмо се събуждам и си мисля, че съм проспала мача на Григор, а се оказва, че той още не е започнал. Simple Smile Гледам, че Маша е имала тежък мач. Отчетох се и в анкетата - гласувах за Джокович, въпреки че никак не го харесвам, но ми се струва, че той ще грабне титлата.

# 521
  • Юпитер- Сатурн
Бумър , за роклята все си мисля, че е полупрозрачен комбинезон  Grinning

За жегите нямам думи.

# 522
По последни данни мачът на Григор ще започне в 9,00 часа.

# 523
Григор взе първия сет - 6:3 Втори сет - 0:2.

# 524
Българската агитка е шумна както винаги.  ruporuu Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт