Замисляли ли сте се над тези неща..?

• 8 527
  • 120
  •   1
Отговори
# 45
Технически е така, но трябва да се внимава, понякога
30-годишните са просто 20-годишни с повече затвърдено
самочувствие, някой и друг лев- но не са си одялали
истински треските, само опаковката е по-лъскава. Даже
тормозът може да е по-префинен, натискът- още по-унизителен.

Образование и кариера нищо не значат. На 20 някой може да е
повече човек, отколкото на 30.

Изобщо, трудно е да се намери човек, който да те гледа като друг човек.

# 46
Вчера една приятелка без да съм й споделяла нищо по въпроса (защото ме е срам даже да го споделя, знам, че ще излезна пълната глупачка, дето е с такъв човек и търпи такива неща..), ми разказа, че е срещнала някакво момче на 26.Беше толкова щастлива, вика той е толкова улегнал - никога няма да си позволи да изцепи нещо от рода на "виж я тая пичка", толкова е премерен в думите си..Не е като повечето дечковци и недорасли на акъл мъже, дето само за курви говорят и само за тва коментират (когато не са сингъл)..Минават няколко мега красивите момичета покрай тях - той не поглежда.А хубаво момче, вика, като изписан..Разправял, че много мрази някакви момичета да му се лигавят, бягал надалече от такива и си казвал в прав текст всичко, ако някоя го закачи - реже грубо.Работи, собствен бизнес, тренира...В главата му няма място да коментира 'курвите' и т.н., защото се занимава непрекъснато със себе си и с истински важните неща и хора.
И видях как един мъж на 26 разсъждава като мен..и вселената ми казва "момиче, не слушай, че всички са такива и трябва да го преглъщаш, защото не са" ... Да, преобладават като че ли другият тип мъже, но за това истинските са толкова ценни..защото се срещат по-рядко : ) Направо седях с отворена уста като ми го разказваше това, а няколко часа по-рано бях с приятеля ми, който ме убеждаваше, че всичко си е нормално и проблема е само в моята глава..

# 47
  Преобладават, къде да преобладават - във фитнеса или автосервиза. На други места преобладават такива, дето не казват на жените пички.

# 48
Технически е така, но трябва да се внимава, понякога
30-годишните са просто 20-годишни с повече затвърдено
самочувствие, някой и друг лев- но не са си одялали
истински треските, само опаковката е по-лъскава. Даже
тормозът може да е по-префинен, натискът- още по-унизителен.

Образование и кариера нищо не значат. На 20 някой може да е
повече човек, отколкото на 30.

Изобщо, трудно е да се намери човек, който да те гледа като друг човек.

Сред около 30-годишните  е много по-лесно да отсееш плявата- тя си личи отдалече. Простаците обикновено си остават без образование с разни съмнителни начини за препитание. Културният човек към тази възраст вече е намерил мястото си в живота и се оглежда за сериозна стабилна връзка и семейство. Разбира се че боклуци се срещат сред всички възрастови групи, но ако на 20 можеш бегло да забелязваш само потенциал, то към 30-те той обикновено вече е реализиран.
И разбира се, правило номер 1- гледай му родителите и си прави сметка за човека! С типове от лоши семейства и кофти родители нямаш работа. Образование+културен, социален и финансов статус! Това са първите критерии и после всичко останало.

Повиши ли ти тон като овчар на село, казвай му сбогом още на секундата и забравяй като лош сън!

# 49
Много е важно авторката да спре да се припознава в ролята на нечия спасителка.
При чувствителна разлика в светоусещането и тона на общуване, вместо да превъзпитава мъжете, да се насочи към някой със сходен мироглед. Не е здравословно и за двете страни на мъжете да се гледа като на чернова, която след малко редакторска дейност а-ха и ще заприлича на човек.

# 50
Не си губи времето. Бягай и не се обръщай назад.
По-късно ще разбереш, че това е най-доброто, което си могла да направиш. Peace

# 51
Mamacita, изключително остър ум имаш, а като изказ си класа над класите...
Момиче, бягай надалече . На свинята и златна обица д аи сложиш, си остава свиня.

# 52
Пабло Пикасо е казал- има два вида жени, изтривалки и богини.
А пък аз си мисля, че често на жените им се случва в живота да бъдат и едното и другото. Grinning

# 53
  • Варна
Хм, аз все във втората категория съм била. Не си се представям в ролята на изтривалка.

Авторката е хубаво да гради самочувствие. Самоуверените жени рядко биват наричани "пикла" или "г..з". А, да. Разкарай го този дрисльо от живота си.

# 54
Ще ти дам един много ценен съвет - бягай от тоя с 300 км в час в обратната посока. Въобще няма какво да му се обясняваш - тоя не става за нищо! Такива като него трябва цял живот да са сами, да им дойде акъла в главата. Разбирам да си върши нещата тайно, че никой да не го разбира, най-малко децата, но чак да бие тъпана за това... Голяма грешка ще е да останеш с него. Хващай си багажа по най-бързия начин и каквото и да ти говори- бягай далече! Добре че не са всички мъже еднакви, за мен този е едно голямо ла*но и искрено се надявам да умре сам и никога да няма никой до себе си! БЯГАЙ!

# 55
Да си ходи при пичките хубавеца.

angel_soul , не е проблемът в тебе, но един ден може и да бъде, ако го оставиш да ти промива мозъка и да ти втълпява, че си скучна, без чувство за хумор и тем подобни.

# 56
  • най-шареното място
... "момиче, не слушай, че всички са такива и трябва да го преглъщаш, защото не са" ... ...
Плява има винаги и във всичко. Важното е да вярваш /а това е съвсем реален факт всъщност/, че има свестни хора. И да си наясно, че търпенето ограничено до чакане и преглъщане много, ама много рядко е добра стратегия. Какво налага или извинява ситуацията? Понякога има сериозни причини, но по-често - не.
И не се страхувай да затваряш врати, ще се отворят порти.
Но ако има нещо повече от разсъждения и скандали и можете да говорите, може да преодолявате криза/и/ и да си струва. Ти си знаеш, не пишеш да има диалог, та пиша по-скоро за да не очакваш следващ път цветя и рози да се изсипят сами.

# 57
Да, важно е да можете да говорите, да има такова желание и от двете страни. Защото този ще си замине, друг ще дойде, но проблемчета винаги ще има. И ако говориш на стената, нямаш човек на среща си, колкото и хубаво да е всичко останало, работата е обречена.

# 58
Кратък съвет и от мен-бий му шута!!

# 59
Кратък съвет и от мен-бий му шута!!
И аз само това мога да кажа  Confused Не си струва да си тровиш нервите с такъв човек, така ли ще възпитава и децата ви един ден... Такова отношение ли заслужаваш ти като жена?

Общи условия

Активация на акаунт