Re: ♥ Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето ♥ Тема 2

• 38 415
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Точно над заглавието на темата има анкета с въпрос!Гласувай Wink

# 16
Ххаха Вярче и аз гласувах като теб  Hug  Wink
И аз като вас  Mr. Green
Джанъми ще отварям склада да знаете че само от снимките ми е терсене не ми се мисли какво ще е тая вечер дано не наводня нащте  Cry

# 17
Цитат
Ххаха Вярче и аз гласувах като теб  Hug  Wink
И аз като вас  Mr. Green
Джанъми ще отварям склада да знаете че само от снимките ми е терсене не ми се мисли какво ще е тая вечер дано не наводня нащте  Cry

Joy Joy JoyМного ме размяхте.
Джанъм,пази и за мен атрибути.И аз съм като теб,но ще се подкрепяме.

# 18

За сега това да пусна за да има грабете по едно пакетче и заставайте пред екрана след малко озета ще почне  Whistling

# 19
# 20
Сис и ти ли си с нас тази вечер  Hug

Приятно гледане  Hug

# 21
Сис и ти ли си с нас тази вечер  Hug
Сис,разбира се не изпускам  Whistling като гледам Диди е приготвила кърпичките  Peace

# 22
Момичета на Керем в тоя момент му идва направо да умре.Толкова е безпомощен милия.Браво на Ямур страхотно изигра ролята си.Джанъм даваи още салфетки.

# 23
Само не схванах Керем и Мелис какво бяха решили да правят на яхтата, което чу Зейнеб? Гледах само картинки и схванах долу-горе ама.... Готино ги изигра...

# 24
Тия ми разкатаха фамилията !
Сега наистина се чудя какво да напиша и какво да кажа !
Зейнеп:Вече се разплатихме
Керем:Всеки ден мисля за теб не само днес....
Как можа да заспи преди да си признае незнам.
От една страна си го заслужи от друга ми стана много мъчно направо рухна.
Неможах да гледам хубаво серията отнчало защото линковете си играха шеги с мен и бях на път да оскубя косите си.
Но сега Керем и кученце да и вземе на Зейнеп и да и го опакова тя ще го мисли за бомба.
Между тях няма да има доверие е това е най-лошото.
И аз си мисля че най-голямото наказание е Зейнеп да завърти главата на Баръш и Керем да се изтезава с всичко което чуства защото той много я обича тази серия ми го доказа много кратно.
Мелис направо щеше да полудее.
А аз ако съм на Керем не бих правила нито рожден ден на Баръш нито нищо той се оказа предател. Crossing Arms
Овации за Керем и Ханде наистина бяха брилянтни. Cry

# 25
Момичета на Керем в тоя момент му идва направо да умре.Толкова е безпомощен милия.Браво на Ямур страхотно изигра ролята си.Джанъм даваи още салфетки.

Давам че и аз още хънча сополи тея ме разкатаха  Rolling Eyes Cry

# 26
Страхотен финал,направо ме накараха да онемея.Зейнеп разбра всичко,нямаше нужда от думи,всичко в нея сякаш съжаляваше за това,че го наказва така.Това момиче е влюбено вече,но е и страшно разочаровано от това,че е изгубило доверие в човека който разби мечтите й.Болеше я и то толкова много,че чак ми стана жал за нея.Нещо в нея се пробужда,но тя не го разбира и осъзнава напълно,това са първите трепети на любовта,милата ми тя.Радвам се от една страна,че накара Керем да премине през ад на собствените си угризения и вина,но сега ще е по трудно за Керем защото го чака още по голям ад-ада на собствените му чувства,през който не знам как ще премине.Казвате Керем се стяга за война и иска да е спечели,но той първо трябва да спечели битката със себе си и тогава да поведе войната за спечелване на сърцето на Зейнеп,което вече се отваря за него.Не знам какво чудо трябва да стане за да му прости и после отново да му се довери.Определено Керем е в немилост и доста още ще изстрада заради таш кафата си.Не знам колко балона ще носи и колко партита ще прави,но трябва бързо да действа,защото Баръш е вече километри пред него.И въпреки,че си заслужи всичките страдания от друга страна ми е много мъчно за него.Въпреки всичко което тя му каза и въпреки,че го болеше толкова много,той се радваше и го изрази с две думи" ЖИВА Е".Това е най важно за него и да се сърди ,и да не го поглежда и да не му говори,тя е жива и е някъде там-диша,смее се и е щастлива, за сега това му стига-жива е.Най-много се разчуствах на момента когато взе диска в ръка и си спомни,толкова истински бе сякаш не играеше,болката му можеше да я докоснеш с ръка толкова истинска бе.И другия момент който ме докосна бе когато излезна с яхтата и спомените го връхлитаха.Така е Керем ти вече мислиш за нея не само сега,а всеки ден и вече не можеш да спреш,защото тя е твоята мечта,и ти много я ........................
Съжалявам само дето не и се нахвърли и не я разцелува,на тази клюка много се надява.Останах с празна торба Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хайде да пускат вече фрагмента,търпение нямам.Мечтая да има скок в моето време и вече да е вторник и аз стоя в 21.00ч пред тивито.Мечти,мечти.........

# 27
Ех,Вярче,много обичам да те чета.  Heart Eyes Точно си пресъздала и моите мисли и емоции.  Hug

Много добре играят и двамата,харесаха ми,трогнаха ме.Браво.  smile3501

На моменти Мелис ми преиграваше,поне моите очи такава я видяха и не можах толкова да се трогна от нея.  Peace

# 28
Милченче,дай да обявим кампания за фрагмент че иначе ще се пръснем тези искат да ни побъркат.
Клюка:На партито Керем ще гледа от страни Зейнеп а ще му се иска да я пипне и докосне.

# 29
Вани Heart Eyes,Диде Heart Eyes и аз съм на това мнение брилянтно играха и двамата.Големи таланти са,могат да те докоснат дълбоко.Мелис от толкова плакане толкова бе подпухнала,на мен ми прейгра само там като влезна в интензивното,изобщо не и се получи.Но пък Жале и Демет и те ми изкараха ангелите.
Диде добре,че даде носните кърпи и аз още подсърчам и не мога да се оспокоя.

Общи условия

Активация на акаунт