Re: ♥ Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето ♥ Тема 2

• 38 424
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
ирайм кампания безпроблем  Peace как познах,че всичко е номер  ooooh!

# 31
Цитат
Само не схванах Керем и Мелис какво бяха решили да правят на яхтата, което чу Зейнеб? Гледах само картинки и схванах долу-горе ама.... Готино ги изигра...
Терзиева,Керем и Мелис не мислеха нищо да правят говореха си за това каква играе Керем и Зейнеп ги чу и разбра,че Керем си играе с нея и баща и не е жив.Т.е. всичко е било лъжа,затова и накрая на серията тя му каза,"...нали те питах играеш ли си с мен,а ти каза че искаш само да сбъднеш мечтата ми да намеря баща си."Затова и изчезна така и ги накара с Мелис да преминат през този ад.

# 32

Вяра толкова съм съгласна с теб !
На него му стига че тя е жива че е добре че диша че даже и косата и добре.
За мен Керем е много влюбен вечер проблема е следният как ще убеди Зейнеп да му вярва защото тук не стои само любов.
В една връзка трябва да има вяра тя му се довери и смята това за най-голямата грешка в живота си.Това беше болното и място както тя му каза та и тя реши да се възползва от неговото такова.
Баръш наистина се издигна в очите на Зейнеп за пореден път а Керем се закопа сам отново.
Имаше клюка че тя ще си играе с чуствата му.
Не смятам те се разплатиха всичко е чисто вече остава само да си повярват един на друг,но това е наистина много трудно. ooooh!

# 33

Жестока песен наистина  Heart Eyes Cry

# 34
Цитат

Вяра толкова съм съгласна с теб !
На него му стига че тя е жива че е добре че диша че даже и косата и добре.
За мен Керем е много влюбен вечер проблема е следният как ще убеди Зейнеп да му вярва защото тук не стои само любов.
В една връзка трябва да има вяра тя му се довери и смята това за най-голямата грешка в живота си.Това беше болното и място както тя му каза та и тя реши да се възползва от неговото такова.
Баръш наистина се издигна в очите на Зейнеп за пореден път а Керем се закопа сам отново.
Имаше клюка че тя ще си играе с чуствата му.
Не смятам те се разплатиха всичко е чисто вече остава само да си повярват един на друг,но това е наистина много трудно. ooooh!

Джанъм напълно съгласна съм с теб за всичко.За това и казах,че сега му трябва чудо на Керем и то ще дойде като го пребият и Зейнеп ще се грижи за него и  всичко ще започне от началото.Керем и Зейнеп тепърва започват да се катерят нагоре в отношенията си и им предстой не само да достигат върха,но и да падат отново в пропаста която сами ще си изкопаят и отново ще поемат нагоре до финала.Тяхната връзка няма да е от лесните,те няма да вървят само по път осеян с рози,но ще се бодът и ще кървят,но и много ще се обичат.
Не мисля,че на партито Керем ще има шанса да се доблужи до Зейнеп,камо ли да танцува с нея.

# 35
След този изгледан епизод и аз не вярвам на партито Керем да я доближи,само ще я гледа отдалеч усмихваща се,а си мисля,че тя ще се усмихва,може би и напук  Simple Smile

# 36
Ваня,права си ще се усмивка въпреки всичко и въпреки всички.

# 37

Исмаил и Керем за списание Elele

# 38
# 39
Момичета,пожелавам ви лека нощ,че утре няма да мога да стана за работа.
Много ми бе приятно във вашата компания ,изживях много емоции тази вечер и се радвам,че има с кого да ги споделя и да получа подкрепа от вас. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сладки ЗЕЙКЕРСКИ сънища.
Хубавото е,че кошмара свърши,Зейнеп е тук и ни обещаха ЩАСТЛИВ 10  епизод.Знае ли се може Керем да се окаже голям романтик и бързо да потуши огъня и да си спечели прошката.ТОВА Е КЕРЕМ САЕР в крайна сметка.А и аз го искам усмихнат,и то с тази негова голяма усмивка,която така му отива.

# 40
# 41
Керем купува балоните за да се извини уви резултат няма да има това е от човек от екипа  Peace

# 42
След като изгледах серията още един път нещата ми се навързаха Демет ми седеше много нереално когато Керем и Зейнеп говореха.
А пък Керем заспа в колата си.
Според мен сънува всичко това
Защото всичко очаквам вече от този сериал.
Всичко изглеждаше някак нереално а и няма как за един час да се е наспал абсурд според мен е сън.
Хората ни казаха че Зейнеп е мечта тази серия,но ще видим !
А колкото до балоните ако бях на нейно място бих ги спукала един по един ама пред него както мразя някой да ме лъже направо ще почерня животеца ако ще и най-близкият ми да е  Peace
Но пък Баръш пък беше много спокоен Исмаил не ме заблуди в нищо и аз още отначало споделих на Вани че има нещо гнило защото Баръш бе прекалено спокоен.
И аз незнам вече какво да кажа серията беше много динамична Керем Сайер и боклук ох мале какво ли не прави любовта  hahaha
Много се трогнах като счупи огледалото,като намери диска и розите ме довършиха та пак пролях някоя сълзица  Cry
Ако така ще си признава чуствата и по напред в сериала въобще да не се влюбва така може и на сватбата си да заспи преди да е казал "Да"
Шегувам се Керем Сайер порасна поне за мен и в моите очи разбира се ако това не е сън на Керем в което почнах да се съмнявам,но ще видим
Дано днес по късно ни пуснат фрагман защото ще ни пукнат от любопитство  Embarassed

# 43
Керем купува балоните за да се извини уви резултат няма да има това е от човек от екипа  Peace

И аз си мисля,че няма да има ефект.

Не мисля,че е сън Ди,ами направо действителност.Вярно,че може всичко да очакваме от тях,но не мисля,че ни заблуждават по този начин.Иначе Керем трябва съвсем да се е охахал да сънува с толкова подробности какво се е случило,къде се е крила Зейнеп и т.н.Не, според мен е истина,но ще видим чааааккк вторник  ooooh!  hahaha

Искам фрагман  newsm18 newsm18 newsm18

# 44
Еех, като се появи Зейнеп на вратата все очаквах Керем да се нахвърли и да я целуне, но уви. Дано да има днес фрагманче, че чок зор до вторник

Общи условия

Активация на акаунт