В този Форум, научих, че ...

• 152 968
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 815
Научих, че някои потребителки, освен че са успели да си подберат приятелите според размера на заплатата, ами са си подбрали и колегите според семейното положение и всички те са с идеални семейства.

Научих, че някои потребителки са 100% сигурни, че доходите на семействата им никога няма да се понижат.

# 1 816
Винаги се намира изречение в темите ,което да ме разсмее Rolling Eyes

# 1 817
  • Kопенхаген
Естествено вариантът "защото така и харесва" отпадна автоматично, нали? Непласиралите се задължително са дефектни Mr. Green.

Ами... всеки сам решава какво да направи с живота си и колко дълго да го живее самотно  Mr. Green

# 1 818
Ами аз не обичам чалга например, но за всеки случай, ако ми се наложи, съм се научила да играя кьочек  Laughing
Например ако отидеш на форумски купон. Mr. Green
За да не си сама, аз ще друсам дупе с теб. Мноо съм добра, ама не останаха живи съфорумци за свидетели.  Flutter

# 1 819
Ами аз не обичам чалга например, но за всеки случай, ако ми се наложи, съм се научила да играя кьочек  Laughing
Например ако отидеш на форумски купон. Mr. Green
За да не си сама, аз ще друсам дупе с теб. Мноо съм добра, ама не останаха живи съфорумци за свидетели.  Flutter
И аз добре връткам гьобеци! Sunglasses LaughingМоже ли да се присъединя към вас? Embarassed

# 1 820
  • В Космоса
Така като гледам горното мнение, научавам, че да "връткаш гьобеци" е повод за гордост и хвалба. Confused

# 1 821
Аз пък си умирам да друсна едно кръшно българско хоро!

# 1 822
Така като гледам горното мнение, научавам, че да "връткаш гьобеци" е повод за гордост и хвалба. Confused

А на мен в една друга тема ми обясняваше , че слушала чалга , но не играела кючек ?! Mr. Green
Сега си призна ! Sunglasses

# 1 823
А, неееее. Въже през шията и бой с пръчки, приложени, разбира се, с безкрайна възмута и потрес.
Това всякога ще те извиси, да знаеш. Ставаш по-добър, един такъв по-малко кисел, абе изобщо ще покажеш поведение, което ще е повод за гордост и хвалба. Laughing

# 1 824

А на мен в една друга тема ми обясняваше , че слушала чалга , но не играела кючек ?! Mr. Green
Сега си призна ! Sunglasses
Гьобек и кючек е различно.
Както и да е,подминете "хвалбата" ми.

# 1 825
  • В Космоса
А, неееее. Въже през шията и бой с пръчки, приложени, разбира се, с безкрайна възмута и потрес.
Това всякога ще те извиси, да знаеш. Ставаш по-добър, един такъв по-малко кисел, абе изобщо ще покажеш поведение, което ще е повод за гордост и хвалба. Laughing

Бианке, не бягай гузна, негонена, молим те. Crazy Твоето не прозвуча като хвалба, споко. Прозвуча като едно симпатично разнородно умение. Crazy Но другата дама, турна удивителната и сложи гъзарските слънчеви очила - това го разбирам като "Кой кат мен!", поне аз в подбен смисъл ползвам емотиконата. Но, най-вероятно грешно съм разчела посланието и мадамата се е пошегувала, нали, нали!? Laughing

# 1 826
Бианке, не бягай гузна, негонена, молим те. Crazy Твоето не прозвуча като хвалба, споко.
[/quote]

Чудесно разбрах за кого се отнасяше .
Написаното от теб обаче, колкото и да си ми симпатична, си е чист пример за заяждане на дребно и сочене високомерно и назидателно с пръстче. Чак си представих как си присвила муцунка в неодобрително-аристократичен потрес. Laughing
П.П. И си се похвалих, ако искаш да знаеш. Crossing Arms

# 1 827
  • В Космоса
Чак си представих как си присвила муцунка в неодобрително-аристократичен потрес. Laughing

Баш! Crazy Аз закво сложих емотикона, за да можете по-лесно да визуализирате възмутената ми мутра. Laughing

# 1 828
Баш! Crazy Аз закво сложих емотикона, за да можете по-лесно да визуализирате възмутената ми мутра. Laughing
Съвсем образно си го представям и без тоя ял лимон емотикон. Laughing
За тази реакция можеш да напишеш съвсем спокойно, че си я прихванала от форума.
Типична бегемамска. Лошото е, че следващия етап е скок в анцуг, макси размер. Mr. Green

# 1 829
  • София
Щом не е почнала да врътка бгмамски гюбеци Акаша, нема да я мислим Laughing

Общи условия

Активация на акаунт