В този Форум, научих, че ...

• 152 970
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 800
А аз си признавам,без никой да ме е питал,че обичам добрия стар хеви метъл рок.
И децата от 1-2 годишни са също фенове  Simple Smile
И аз съм с такива впечатления,че Шанталчето е най-красивата.
И защо всички да са "меринджеи" във форума, просто професията са си афиширали
само те и така изглежда,че е обобщено...

# 1 801
Или по-скоро отделните части са хубави на Шанталчето,защото май цяла не се е показвала Rolling Eyes

# 1 802
Ами аз не обичам чалга например, но за всеки случай, ако ми се наложи, съм се научила да играя кьочек  Laughing

# 1 803
 Аз както не понасям така и съм ревала на "Цвете мое"  Mr. Green /винаги ме поздравяват за Цветница с тази песен, хем знаят, че не си падам по такива/.

# 1 804
  • Kопенхаген

Ох, аз сега разбрах, госпожата с квадратната глава се вихри и си е създала специална тема за Дора и Диего. Голяма драма. Tired

Мамасита ли наричате "госпожата с квадратната глава"? Crazy

На тези пък с претенциите за кръгли такива, проблемът им е че са празни, че чак кухи  Grinning

# 1 805
Че тук най-младите са набор 77,та чак до 70-годишна възраст CrazyИ че ако гледаш телевизия си поне 50-годишна Crazy И че вместо да гледаш телевизия по-добре да оползотворяваш това време,като правиш св_рки на мъжа си Crazy

# 1 806
В този форум научих че ако вярваш в Бог нещо не си наред според някои съфорумки  newsm25

# 1 807
Че тук най-младите са набор 77,та чак до 70-годишна възраст CrazyИ че ако гледаш телевизия си поне 50-годишна Crazy И че вместо да гледаш телевизия по-добре да оползотворяваш това време,като правиш св_рки на мъжа си Crazy
А такива като нас на 22-23 нямат смисъл в живота щом си губят времето във форума  Crazy

# 1 808
А такива като нас на 22-23 нямат смисъл в живота щом си губят времето във форума  Crazy
О,да!По-добре през това време да ощастливяваме благоверния... Mr. Green

# 1 809
  • Kопенхаген
В този форум научих че ако вярваш в Бог нещо не си наред според някои съфорумки  newsm25

Сакън недей, че хиените ей сега ще те оглозгат   Grinning

# 1 810
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Научих, че Венета Райкова е най-интересното селебрити на света. Изключая Николета Лозанова- тя е междугалактическа Laughing.

# 1 811
А научихме ли какви са възможните причини да нямаме благоверен?  Thinking

Научихме ли къде ни е мястото в къщата, когато намерим такъв?  Laughing

Да няма после теми - помощ, милото не мърда от компа, а казва, че много ме обича.

# 1 812
  • Kопенхаген
А научихме ли какви са възможните причини да нямаме благоверен?  Thinking

Да, имаше преди време една тема за Старите Моми и поради какви причини са останали такива. Тема, която беше навъртяла доста страници  Grinning

# 1 813
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Естествено вариантът "защото така и харесва" отпадна автоматично, нали? Непласиралите се задължително са дефектни Mr. Green.

# 1 814
Научих, че още са на мода и се тачат всякави баячи, магьосници, шамани, вещери, контактьори и прочее проводници.

Общи условия

Активация на акаунт