В този Форум, научих, че ...

• 153 022
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 770
Заинтригувах се от тази кукла.
Кой модел имаш предвид,  unadaptable:
https://www.google.bg/search?q=куклата+дора&rlz=1C1RNLO_enBG525BG527&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Qy9hUr_iOMSptAbwxIGgC

Явно тук е вървял испанския вариант лятото, когато младежът гледаше сутрин ТВ, защото помня числа на испански и нещо за рожден ден, но помнят ушите ми, не толкова очите ми, понеже се въртях из кухнята и трапезарията през това време.
Големият син пък нещо подграваше малкия за Дора, явно за същата. Все се повтаряше някакво "раница, раница, раница...."

# 1 771
  • sofia
Големият ми син пък е фен на онова бебе от аватара на Кейси.....нищо, че филма не се препоръчва за деца под 12 години.
А Дора им беше тъпо, когато бяха малки.

# 1 772
Аз препоръчвам това, смешно и забавно е, но не е образователно, освен ако не учите децата на руски,   а и в оригиналните ДВД-та  има опция на аудиото за български и руски  Peace
Скрит текст:

# 1 773
  • София
Ох, аз сега разбрах, госпожата с квадратната глава се вихри и си е създала специална тема за Дора и Диего. Голяма драма. Tired

# 1 774
  • Kопенхаген
Дора е едно от най-популярните филмчета  в Холандия. За момчетата има "Диего" като и двете филмчета са на една компания а героите са дори братовчеди.По повод куклата,незнам колко грозна е била и кой я е ушил:

$hantal off сигурно си гледала испанския вариант.В холандския Дора учи децата на английски
Синът ми се заглеждаше с интерес по филмчето за Диего. В БГ върви по Супер7. Особено испанските думи, които се използваха през БГ превода, някак не на място ми стояха  Rolling Eyes

# 1 775
Дора има и добри попадения като дизайн, поне при нас е от 10 г. на пазара. Малкия ми син още спи с плюшено копие на Бутс, нищо че отдавна не гледа епизодите.
vesi1, Фемили гай не е хумор за всеки.  Simple Smile

# 1 776
  • London
Дора не е ли едно такова, с големи кръгли очи, подстригано на черта и ходещо с една раница?

Ох, ако не е тук, къде да попита човек... Grinning
Да, и учи децата на испански, повтаря едно и също сто пъти. Комплеаньос е рожден ден, научих вчера. Tired
С "у" не с "о" идва от глагола  cumplir :peace:u

# 1 777
Ох, аз сега разбрах, госпожата с квадратната глава се вихри и си е създала специална тема за Дора и Диего. Голяма драма. Tired

Е, ама това да не е същата тема, дето четох в нея за Дора и дъгата и се обърках, че са от едно и също филмче?
Понеже не знам кой е с квадратна глава.
Аз нещо съм изпуснала много...

В онази тема, сега наминах и видях, че е понабъбнала, намесили и горкия Франклин. Боже, какво общо има горкото костенурче с бременен еднорог или дъга /и аз не разбрах вече, кой е бременен, в крайна сметка.../.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 16:08 от Judy

# 1 778
Заинтригувах се от тази кукла.
Кой модел имаш предвид,  unadaptable:
https://www.google.bg/search?q=куклата+дора&rlz=1C1RNLO_enBG525BG527&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Qy9hUr_iOMSptAbwxIGgC

Явно тук е вървял испанския лятото, когато младежът гледаше сутрин ТВ, защото помня числа на испански и нещо за рожден ден, но помнят ушите ми, не толкова очите ми, понеже се въртях из кухнята и трапезарията през това време.

Линкът ти не се отваря и не виждам. Преди няколко дни видях тема, в която една жена търсеше тази кукла. Показаха й каква има в Продавалника. Куклата приличаше на караконджул, с опулени очи и бретон на черта. Направо си помислих,че са решили да плашат децата, може би играчка за Хелоуин...Сега пък прочетох, че и филмче имало....та попитах. Simple Smile

# 1 779
  • Kопенхаген
Аз препоръчвам това, смешно и забавно е, но не е образователно, освен ако не учите децата на руски,   а и в оригиналните ДВД-та  има опция на аудиото за български и руски  Peace
Скрит текст:

Аааа... признавам си чак аз съм му фенка на това филмче, сериите са изгледани поне по 50 пъти.

Прекрасна анимация, поучителни истории, за разлика от дебилите издаващи идиотски звуци от американските анимации  Sick

# 1 780
Мерси, Катрала, учих испански, но ето явно колко съм научила... Blush

# 1 781
Мерси, Катрала, учих испански, но ето явно колко съм научила... Blush

Повече Дора ти трябва. Joy

# 1 782
Преди няколко дни научих от тема в този форум, че има кукла, която се казва Дора Изследователката Laughing Laughing Ако щете вярвайте...  

И аз от форума знам за нея, за мен Дора винаги ще си остане мръсница от уличните шлагери.

# 1 783
  • London
Dora, la exploradora ли се казва филмчето ? Явно по него сериал за възрастни сега снимат във Венецуела понеже засичах снимки с това заглавие.

# 1 784
Dora, la exploradora ли се казва филмчето ? Явно по него сериал за възрастни сега снимат във Венецуела понеже засичах снимки с това заглавие.

Dora the explorer. Предполагам, защото е американско, Венецуела ще създадат свой вариант.

Общи условия

Активация на акаунт