В този Форум, научих, че ...

• 152 867
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 935
Научих, че хората са заядливи по природа и, когато ползват/скриват се зад чужди лица, плодове, рибки, жирафски задници и пр., показват истинската си природа.

# 1 936
"Самонавиващи се", не "заблудени".

От форума научих, че думи с ясно речниково значение често се ползват не според него.  Laughing Житейски почти не го срещам този феномен.
От форума научих, че доста хора са модератори под прикритие.
От форума научих, че неврозата е заразно заболяване, което може да прихване жертви по електронен път.
От форума научих, че добре, че е той в такъв вид, иначе колко ухапани, удушени, изколени и т.н. хора щеше да има... Досега да се е свършила държавата, па и светът.
От форума научих, че в САЩ няма култура. 

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 10:49 от Judy

# 1 937

От форума научих, че доста хора тук са модератори под прикритие.

Aз имам подозрения за връзки между модератори и "полеви играчи".

# 1 938
  • София
"Самонавиващи се", не "заблудени".

Горките нещастници. Laughing

# 1 939
От форума научих, че да съжалиш някого може да е хумористично.

# 1 940
Вече имало био-снакс. И хората вярват на това.  Crazy

# 1 941
  • София
Вече имало био-снакс. И хората вярват на това.  Crazy

Снакс означава малка закуска.
Ядки и сушени плодове например могат да бъдат био снакс. Даже пакетирани.

# 1 942
Вече имало био-снакс. И хората вярват на това.  Crazy

Снакс означава малка закуска.
Ядки и стафиди например могат да бъдат био снакс. Даже пакетирани.
Баш Зрънчо се имаше в предвид.  Peace

# 1 943
  • Другата България
Абе най-трудно е да бъдеш себе си ,без да те е срам от това,което си. Joy
Моето мнение е, че не толкова до срам, а мисъл или притеснение какво ще кажат хората, ако си себе си, дали ще те харесват повече или по-малко, дали няма да загубиш приятели, любими и т.н.
Затова и сме склонни понякога да пренебрегнем истинското си "аз" в името на това да сме харесвани или уважавани една идея повече, правейки компромиси със собствените си възгледи и мироглед.

# 1 944
  • на кого му пука
 newsm10

Макар че има и голям процент хора с абсолютно грешна представа за собствената си особа.

# 1 945
Както и такива, с абсолютно грешна представа за чуждата.  Peace

От форума научих, че съфорумците имат по- правилна представа за чуждите особи от самите особи.

# 1 946
Научих, че да удариш шамар на дете е толкова невероятен грях, че има специално място до дявола за такива хора. И, че децата им стават пропаднали/побойници/двойкаджии/наркомани/пияндета и т.н. Горките ми родители, горката аз, горките ми деца.  ooooh!

# 1 947
  • Tам през Атлантическия океан
В този Форум, разбрах , че ...

Да имаш здрава и тренирана физика , не значи че и психически/емоционално си здрав  Sunglasses

# 1 948
В този форум разбрах:

че хората успешно се пробват в амплоа на пишман психолози и мислители, когато са неспособни да извадят разумни аргументи срещу опонент, който стабилно ги е затапил.

# 1 949
...събота и неделя форума замира просто защото списващите не са на работното си място. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт