В този Форум, научих, че ...

• 152 862
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 965
Научих, че бгмама е сила, по-важна дори от институциите. Ако се оплачеш на институция от някоя нередност, най-вероятно няма да ти бъде обърнато внимание.Обаче оплачи се в бгмама и ще ти обърнат внимание дори от другия край на света.

+ и че ще дадат гласност на историята ти в Телеграф(това това научих аз)

# 1 966
Научих, че бгмама е сила, по-важна дори от институциите. Ако се оплачеш на институция от някоя нередност, най-вероятно няма да ти бъде обърнато внимание.Обаче оплачи се в бгмама и ще ти обърнат внимание дори от другия край на света.
Нещо като арменския поп.  Laughing
Аха,тамън същото Laughing

Арменският поп се намеси и възстанови справедливостта. Без дори да живее в България.  Simple Smile
За Телеграф не остана пикантерия Laughing

# 1 967
... kolkoto и да се стараеш да оформиш първи пост на тема с всичките му там информация, картинки, стари теми и т.н. някой прибързан потребител от зор да пусне следваща тема, ще ти пре*бе целия труд.
Не че е нещо важно или темите да са нечий, но неприятното чувство остава.

# 1 968
  • София
Това от доста време го подозирах, но днес си направих труда да прегледам няколко теми и вече мога да го заявя. Другото което научих в този форум е, че в момента, в който отворя да прочета дадена тема, която си е конкретизирана за определена група хора - примерно гледащи това, или правещи онова - на 100% до 10 коментар се появява да пише някой, който видимо е против въпросното нещо и макар, че е натъртено даже и в заглавието на темата и на първа страница за кои хора и за какво е темата - те пак си се включват  Simple Smile Е на този факт обяснение за себе си нямам. Ако не обичам кучета примерно (обичам ги - давам пример  Heart Eyes) защо ми е да пиша в тема свързана с отглеждането на куче?  Thinking Или на тема само за пушачи ( пушачка съм), ако не пуша да влизам да коментирам??? Thinking

# 1 969
Във връзка с горните постове,аз разбрах,че има хора
които влизат в дадена тема само за да я прецакат
и да доведат всичко до махленска разправия.

# 1 970
  • Другата България
Те обикновено са едни и същи, не смяташ ли?

# 1 971
  • София
Те обикновено са едни и същи, не смяташ ли?
+1

# 1 972
  • София
Днес съм добра и искам да кажа на всички да престанат да се заяждат - особено в тази тема. Peace

Аз лично наистина съм научила много от този форум - от изчисляване на майчинство до ползване на перилни препарати.
Има страхотни специализирани теми, в които всеки ден може да се научи нещо ново!
И хората в тях се подкрепят и си помагат дори и в най-трудните моменти от живота.
Клюкарника и СО не са Форума!

# 1 973
Някои хора не могат да живеят спокойно, постоянно трябва да има някаква интрига около тях.  Crazy

# 1 974
Много и противоречиви неща за отглеждането на бебетата и децата, както и някои налудничави като слагане на сок от лук в носа на бебе срещу хрема.  Simple Smile
Доста полезни неща като например модерните тенденции в кърменето и захранването.
Получавах мощна и много мила подкрепа, когато съм разтревожена, че бебето е болно или не се храни добре и не откривам утеха сред лекари, роднини или в книги:)
Вчера прочетох разкази за преживявания на прага на смъртта написани в първо лице.
Научих и доста за женската природа, специално за частта с бъбренето безспир на всякакви теми и пазаруването Simple Smile

# 1 975
че "Уелското корги пембрук е на изчезване".

# 1 976
От този форум научих, че ми трябва само една тема като коментарната за годишните номинации , за да се запозная с нрава на актуалните съфорумки, групички, врагове, коя бил красавица , коя -не...абе влезнах в час 'дет' се вика.. Joy

# 1 977
От този форум научих, че ми трябва само една тема като коментарната за годишните номинации , за да се запозная с нрава на актуалните съфорумки, групички, врагове, коя бил красавица , коя -не...абе влезнах в час 'дет' се вика.. Joy
А аз от същата тема разбрах, че Касита много прилича на това момиче.
Скрит текст:
Направо се чудя дали да не номинирам Лиляна (която го каза) за фраза на годината Laughing

# 1 978
 Laughing по извивката на ухото ли? Касита не е руса и не е със сини очи. Може би някакви общи черти или какво?

# 1 979
 По челото и формата на веждите Peace
На мен един познат и до ден днешен ми повтаря колко му приличам на Силви Вартан като млада Mr. Green Нищо, че е руса , с дълга коса и тъмни очи, а аз точно обратното.

Общи условия

Активация на акаунт