В този Форум, научих, че ...

• 152 872
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 950
Както и през лятото , когато са отпуските . Wink

# 1 951
...събота и неделя форума замира просто защото списващите не са на работното си място. Mr. Green

После - кога ще ги стигнем американците,точно никога Simple Smile

# 1 952

Мъжът на главната героиня работи на две места, защото под 500 кинта месечно поколение - нанай. Поради което се връща в къщи каталясал, заспива след вечеря и секс таратанци. Главната героиня съответно е недоклатена и се доклаща през уй-кенда. Това, и факта, че ако седне зад компа, ще си прее_бе твърдението, че през седмицата си скъсва г_ъза от работа подир децата и мъжът ще почне да си задава логични въпроси я възпира да заседне пред компа.

# 1 953
  • В Космоса
Това си го знам, но си преговорих, че си плащам цена на емоционално ниво за безделието си из Клюкарника.

# 1 954
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А защо пренасяш комуникацията в Клюкарника на емоционално ниво? За куп непознати?
Аз се старая точно това да си го спестявам- форумът е форум, и дотам Peace.

# 1 955
  • В Космоса
Е, аз определено съм се отракала в тази насока, но все още не напълно, явно. В началото как се връзвах, ако знаеш, не е истина! Sad

# 1 956
Новаците се връзват, а старите кучки ги нахъсват, аплодират и номинират.

# 1 957
  • Tам през Атлантическия океан
Новаците се връзват, а старите кучки ги нахъсват, аплодират и номинират.

Да , да продължат с 'излагацията'  Crazy

The Show Must Go On  Mr. Green

# 1 958
Е, аз определено съм се отракала в тази насока, но все още не напълно, явно. В началото как се връзвах, ако знаеш, не е истина! Sad

Човек не може да избяга от себе си! А другите... другите да го д*хат! Peace

# 1 959
Има много "новаци" - бивши стари кучки, тъй че то не се знае кой кой е,
не може всеки да нахъсаш...

# 1 960
  • Tам през Атлантическия океан
Има много "новаци" - бивши стари кучки, тъй че то не се знае кой кой е,
не може всеки да нахъсаш...
Баш новите с това си личат  Wink старите уЖ нови  Mr. Green умеят да лавират  Peace

# 1 961
Акаша, май ти е време за почивка от форума.

# 1 962
Научих, че бгмама е сила, по-важна дори от институциите. Ако се оплачеш на институция от някоя нередност, най-вероятно няма да ти бъде обърнато внимание.Обаче оплачи се в бгмама и ще ти обърнат внимание дори от другия край на света.

# 1 963
Научих, че бгмама е сила, по-важна дори от институциите. Ако се оплачеш на институция от някоя нередност, най-вероятно няма да ти бъде обърнато внимание.Обаче оплачи се в бгмама и ще ти обърнат внимание дори от другия край на света.
Нещо като арменския поп.  Laughing

# 1 964
Нещо като арменския поп.  Laughing
Аха,тамън същото Laughing

Общи условия

Активация на акаунт