В този Форум, научих, че ...

• 152 849
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 010
Добре е, че научавате пак по нещичко. Не е на добре, че хич няма да е от полза за вашия личен живот.

# 2 011
От форума научих, че да буташ Стокке, значи си голям комплексар, а задника ти е огромен  Mr. Green

# 2 012
  • Варна/Лондон
Аз пък от "селските пинизи" научих, без да ме интересува никак, кой как пере гащи и чорапи. Голяма надпревара падна кой по-най- разделно пере. Laughing

# 2 013
  • Ямбол
Тръгнах да проверя нещо и научих че Шантала си е сменила отново ника. И първоначалния ѝ е различен, значи се е покрила от нещо. Любопитно ми е защо.

....
Simple Smile забрави да добавиш и че всяка седмица прочита по 1 книга
Що? Невероятно ли звучи?

# 2 014
Е, и аз научих нещо! Peace

Как се казва Шанти сега? Wink

# 2 015
  • Ямбол
Sv€ta. Но засега. Махнала си е аватара и отличителните знаци.
Само профила ѝ би я издал: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=265947

# 2 016

В настройките на профила си я вписваш като приятел, и после да си сменя ако ще по 5 пъти на ден никнейма, като закована е.

# 2 017
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Само профила ѝ би я издал
Или "любезна" съфорумка, чието ежедневие се запълва с ровене из чуждите профили и публикации.

# 2 018
  • Ямбол

В настройките на профила си я вписваш като приятел, и после да си сменя ако ще по 5 пъти на ден никнейма, като закована е.
О, на мен не ми пречи, ако я загубя. Лесно ще я намеря по друг начин. На цитатите ѝ никът не се сменя и търсачката я лови веднага.
На мен ми е интересно защо толкова драстично го е сменила изведнъж и е махнала аватари и всичко видимо, като да е неразпознаваема.

Иначе, Джой, аз не крия, че съм търсила нещо, казвам си, може и да кажа и какво съм и защо съм го търсила.

По темата - научих, че на Джой са ѝ най-важни клюкарските теми и колко потребителя ще стоят на балкона в нейните теми.

# 2 019
Да не си търсила парченце от ушенце?

# 2 020
Sv€ta. Но засега. Махнала си е аватара и отличителните знаци.
Само профила ѝ би я издал: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=265947

Благодаря! Grinning
Сега научих и как се казва Шанти. Wink

# 2 021
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Покрай Лиляна научих, че въобще не си струва да толерираш и затваряш очите пред злобата, понеже това не само не я смекчава, но и я удесеторява. И че някои хора като захапят, не пускат, дори и да нямат вече идея какво ги е накарало да пуснат зъбки в началото Joy.

# 2 022
Даа, разбрахме, че форумското Гестапо не спи,
скрито- покрито няма за него...

# 2 023
  • В Космоса
Как ми изскочи тази тема... Не знам какво съм писала преди време, но...

Много неща научих. Страшна школа е този форум. Направо ми се ще да крещя прозрения, но те не са меродавни (ох, тази многоуважавана думичка из форумняците), та ще ви ги спестя, макар че те си се повтарят нещата и се стигат до едни и същи изводи.

# 2 024
Научих, че форумът е велика сила.

Общи условия

Активация на акаунт