В този Форум, научих, че ...

• 152 847
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 995
Много съфорумки едвам понасят мъжленцата си. Това от темата за тайните.

Въпросът защо е твърде фундаментален. Нали сами са си ги избрали? Някога родителите са ги избирали. Сега уж има свобода на избора, а резултатите са много лоши. Как се стига до невъзможност за понасяне. Човекът се е пропил, пропушил, тръгнал с друга(или други)? Други причини? Станал избухлив, мързелив, неуважителен? Кое преобладава,  дали късно е забелязано или се  е появило после? Мъгла.....

# 1 996
Че Моника Станишева била наша съфорумка ! Wink

Ако някой ми каже с кой ник е , ще му бъда много благодарна ! Hug

# 1 997
Че Моника Станишева била наша съфорумка ! Wink

Ако някой ми каже с кой ник е , ще му бъда много благодарна ! Hug

Еми те сигурно всички известни женоря надзъртат тук,
относно въпроса ти приготви една зелена пачка за модераторите   Joy

# 1 998
Еее , ти ме отчая ! Grinning
Надявах се някоя добра душа да ми подшушне ! hahaha

# 1 999
... тия дни научих , че хора, което харесват " 50 нюанса сиво '' се възмущават от профанизирането на изкуството ...

# 2 000
  • Варна
... тия дни научих , че хора, което харесват " 50 нюанса сиво '' се възмущават от профанизирането на изкуството ...
hahaha
Това беше добро!

# 2 001
hahaha
Това беше добро!

лелее,сигурно аз съм профан,нищо не разбирам от изобразително изкуство...

# 2 002
hahaha
Това беше добро!
hahaha Joy
Нюансите са книга.

# 2 003
hahaha
Това беше добро!
hahaha Joy
Нюансите са книга.

пълен профан съм    #Crazy

# 2 004
  • София
Днес научих как да изрежа ноктите на котето ми, друг е въпроса, че явно ще ми трябва помощ, защото хич и не смея да опитам  Simple Smile

# 2 005
Научих, че бгмама е сила, по-важна дори от институциите. Ако се оплачеш на институция от някоя нередност, най-вероятно няма да ти бъде обърнато внимание.Обаче оплачи се в бгмама и ще ти обърнат внимание дори от другия край на света.
Нещо като арменския поп.  Laughing
АБСОЛЮТНО ВЯРНО!Бг Мама е институция,от която всички политици се боят...но пък за сметка на това този факт не се използва за конкретни цели от потребителите.....полезни цели

# 2 006
Хората масово не знаят къде какво да дрънкат/пишат.  Tired

научих и  че разведените жени много напъваме да развеждаме и другите  Grinning

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 09:21 от REAL_WOMAN

# 2 007
ССФ може да научи англичанката как се прави чай и италианката как се варят спагети

# 2 008
Научих, че ССФ има много богат и пълноценен живот, чудесно семейство и дом, на които посвещава цялото си време, но избира да прекара цял ден, цяла вечер и цяяял уикенд не с тях, а във форума, където отчита поне по 3 поста на страница във всяка тема  Wink

# 2 009
Научих, че ССФ има много богат и пълноценен живот, чудесно семейство и дом, на които посвещава цялото си време, но избира да прекара цял ден, цяла вечер и цяяял уикенд не с тях, а във форума, където отчита поне по 3 поста на страница във всяка тема  Wink

Simple Smile забрави да добавиш и че всяка седмица прочита по 1 книга

Общи условия

Активация на акаунт