В този Форум, научих, че ...

• 153 485
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 325
Е, имаше такава тема в БГ-мама. Секс и кърмене едновременно. Звучеше като "А вас таковат ли ви по време на кърмене? Защото мене ме."

# 2 326
Е, имаше такава тема в БГ-мама. Секс и кърмене едновременно. Звучеше като "А вас таковат ли ви по време на кърмене? Защото мене ме."

Sick Sick Sick

# 2 327
Нескопосан опит за шега, мили дами.

# 2 328
Ти предизвикваш ме да ровя ли?
То бива, бива префърцуненост, ами чак да отидеш на почивка за десет дена и бебето да е в отделна стая, за да не са мама и тати на сух режим, да не засъхва режимът. Голямо изхвърляне, но то не те впечатлява.

# 2 329

В това, че с кърмеща /в момента/ мама, половината пози отпадат като вариант.
Това защо? Shocked

И аз питам защо? Стана ми интересно.

# 2 330
Какво защо?

# 2 331
  • Пловдив
 Joy

# 2 332
Ми тя тая мама,нон стоп ли ще кърми?! Не го мислиш сериозно,нали?! newsm78
И аз не вярвам това да е възможна реална мисъл в нечия глава  Crazy
Ясно е, че мисълта не е реална. Аз се питам каква ли пък ще да е главата Mr. Green

# 2 333
Ти предизвикваш ме да ровя ли?
То бива, бива префърцуненост, ами чак да отидеш на почивка за десет дена и бебето да е в отделна стая, за да не са мама и тати на сух режим, да не засъхва режимът. Голямо изхвърляне, но то не те впечатлява.
Няма нужда да ровиш, аз темата я четох и никъде не ставаше дума за кърмачета и секс. Развален телефон направихте.

# 2 334
Развален, развален, но се задоволиха в темата най-изконните нужди - кърмене и секс.

# 2 335
 Mr. Green

Ама тя, въпросната потребителка, не е кърмила и ден през живота си, а детето ѝ отдавна е излязло от кърмаческата възраст. Нищо де, пофантазирахме.

# 2 336
Не си кесила достатъчно в тоя форум, нито си чела, което аз съм. Дори нямам представа за коя потребителка говориш.
И не трябва да се казва пеленаче, а памрерсче. Много малко от вас знаят какво е да изтръскаш говната от пелена и да я изпереш. И да я изгладиш после.

# 2 337
Аз например го знам, ама не от форума.

# 2 338
А, ето какво ми липсваше, за да е пълна картинката - мерси, Вълк. Начи папане, секс и акане.

# 2 339
Не си кесила достатъчно в тоя форум, нито си чела, което аз съм. Дори нямам представа за коя потребителка говориш.
И не трябва да се казва пеленаче, а памрерсче. Много малко от вас знаят какво е да изтръскаш говната от пелена и да я изпереш. И да я изгладиш после.

Само от уважение към теб ще се въздържа от коментар.

Общи условия

Активация на акаунт