В този Форум, научих, че ...

• 153 452
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 485
че в някои теми забранено да се пише :newsm43:
Дай линк LaughingСамо ще четем Wink

# 1 486
Дай линк LaughingСамо ще четем Wink

Абе не че е забранено,ама първо трябва да си писал в "клюкарника,хоби и красива мама",
после чакаш да се "свършат турските серияли" и чаааак тогава може и да можеш да пишеш.
В същия подфорум,в една от темите, се говореше да се прави "затворена група"  lalalala ,
че напоследък много "недостойни" да пишат се навъдиха "тука".
Та може и четенето да стане забранено.

А дано, даването на линк да е разрешено http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665164.60

# 1 487
  • Ямбол
Научих, че много хора нямат собствено мнение, следват стадото, или просто ги мързи да изразят такова...и за по-лесно пишат - +1.  Laughing

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 04:03 от DimiLoca

# 1 488

За конкретната тема, от която си дала линк, момичетата са абсолютно прави  Peace Има теми, по които да се говори с "чувала съм... казвали са ми... дано слуховете не са верни..." е некоректно и непочтено. Всеки, който е запознат с процедурите и е близо до системата, е наясно, че подобни приказки на килограм  вредят на всички - и на децата, и на хората от системата, и на кандидат-осиновителите.
Ако имате конкретни данни и доказателства, подайте сигнал. Останалото е грозна клюкарщина.

Извинявам се за отклонението.

# 1 489
  • София
Научих, че много хора нямат собствено мнение, следват стадото, или просто ги мързи да изразят такова...и за по-лесно пишат - +1.  Laughing
Ти пък.
Сега да пълним на хората сървърчето ли Simple Smile И без това напоследък се задъхва.

# 1 490
  • Най-сетне у дома

За конкретната тема, от която си дала линк, момичетата са абсолютно прави  Peace Има теми, по които да се говори с "чувала съм... казвали са ми... дано слуховете не са верни..." е некоректно и непочтено. Всеки, който е запознат с процедурите и е близо до системата, е наясно, че подобни приказки на килограм  вредят на всички - и на децата, и на хората от системата, и на кандидат-осиновителите.
Ако имате конкретни данни и доказателства, подайте сигнал. Останалото е грозна клюкарщина.

+ 1 и аз, както се казва  Laughing
От ранните години на сина ми ми остана навик да чета темата за аутизма в подфорума за деца с проблеми. И там току влезе някой и се изкаже неподготвен, ей така, щото темата му е интересна и пикантна. Или в проблемно забременяване, мине не мине, влезе някой да каже, че трябва само да се успокоиш, да не го мислиш, и ще стане. Последното ми е запис по въпроса какво съм научила тук - че проблемите с фертилитета се лекуват със спокойствие.   

# 1 491
Не бе, с музика!  Peace

Цитат
Относно музиката, знам, че чалгата свива клетките, а класическата музика ги размножава. Струва си да пробва човек, ако няма ефект за бебе то за обща култура.

# 1 492

Тогава е редно този подфорум, също и проблемното, здравословните проблеми, хронично болните деца и пр- да се закрият.

# 1 493
Тогава е редно този подфорум, също и проблемното, здравословните проблеми, хронично болните деца и пр- да се закрият.

А не, защо? И несъобразителните и нетактични разпространители на слухове трябва да имат поле за изява, щом "Клюкарника", "Красива мама" и "Сериалите" са тесни за широките им души   Outta Joint

Ти лично колко пъти си влизала да даваш непоискани съвети и да изказваш мнение, основано на слухове и градски легенди в цитираните от теб подфоруми?

# 1 494
Няма значение аз лично колко често съм го правила. Важното е, че други го правят.
Ето, последната тема в Осиновители, която раздруса клона, ме касае пряко, но не пиша, защото не съм си осиновила циганенцата  Heart Eyes, ако и да съм се заела сериозно с тях. И имам какво да споделя, но си мълча, само чета. Друг потребител обаче, човек, осиновил дете от ромски произход е определено вреден и за себе си, и за детето си, и за четящите го с коментарите си. Но понеже той е осиновил, може да пише. Аз, ако споделя опит ще бъда натрапник.

# 1 495
Е, колко да са неподготвени? Влизат си хората за брояч, някой все още са обсебени от цифрите или пък са им нужни за да пишат в подфорумите които ги интересуват.
Не, че е приятно де  Peace....но правилата на форума, принуждават към подобни "гимнастики".

# 1 496
  • Tам през Атлантическия океан
Тематично  Mr. Green

....че не трябва да се опитваме да сваляме маските от лицата  на хората , защото може да се окаже намордник !

# 1 497
Хах, това за маските беше добро  Laughing
Много вярно!

Колкото до изказванията на неподготвени хора в проблемни теми, мисля, че понякога хората не обръщат внимание на подфорума. Нали отдолу на страницата за Обновени теми има и линкове към най-обсъждани теми в момента. Хората виждат, че явно там става дискусия, влизат изказват се и настъпват някой по мазола, защото не осъзнават, че са влезнали в някакво затворено общество.
Аз ей така оня ден без да искам се разписах точно в онази тема на осиновителите, която коментирахте по-горе ( или дори и да не е тя си пролича лаишкото ми мнение, но вече беше късно. Мандалото хлопна, дето се вика).

Понякога човек и с ника си може да предизвика неподозирани реакции и негативни емцоии . Например в проблемното редовно на балкона чете дама с ник "Анатема", което някак си не се приема за нормално и приемливо. Някак си я подозират хората в недоброжелателство, а тя дори не е писала нещо по тези въпроси. Просто си чете, ама интересно какво толкова я интересува и дали успява да се информира достатъчно, след като темата по принцип си е спамо-чат. Ако е чела достатъчно редовно, ето ти причина някой ден да се изкаже компетентно по някои репродуктивно-емоционални въпроси.

# 1 498
Не може да очакваш всички да са съпричастни към твоя проблем....или пък никои да не влиза в дадени "затворени" за няколко потребители теми и да не пише по тях.
Ако не искаш да те критикуват и обсъждат, просто не пишеш в подобни.

# 1 499
Що за параноя ги гони някой ?Кой висял на балкона !
Еми висят си хората и си четат.Всеки е свободен.

Общи условия

Активация на акаунт