В този Форум, научих, че ...

• 153 131
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 695
че някои даже и на ник и аватар гледали
а други правели магии

Аз затова ходя без аватар, против уроки е.

# 1 696
Научих, че "Дързост и красота " все още се излъчва  Shocked

А аз - че има мъже, които го гледат и дори пишат във форума развълнувани постове за сериала. Laughing

Научих, че макар да гледам някои сериали, не мога да участвам в темите поради установилия се прякорен език - героите не се наричат с имена, а с прякори - джукла, плеши, вежди. Laughing

Днес научих и че да си завършил магистратура в България по философия е наистина голяма работа. Thinking

# 1 697
Научих, че има мъжки и женски сперматозоиди.

Сигурно се има предвид, че едните носят Х, а другите У хромозомата. Peace Но и аз за пръв път чувам така да ги разделят, не е според сериозната нАука......... Laughing

# 1 698
В този форум научих,колко много хора събират разделно боклука си и започнах и аз ,но така и не се разписах в „зелената” тема

# 1 699
а други правели магии

Аз затова ходя без аватар, против уроки е.

Неее,това са пълни глупости,дето имаше една приказка: " боб хвърлям,на ръка гледам,на к.р познавам"  Simple Smile

# 1 700
Изобщо не са глупости. Много успешно може да се гледа на ник, аватар и подпис, поне по-добре, отколкото на длан или кафе.
Да не говорим, че вече има специален метод в психологията – "форумна диагностика", която бележи големи успехи при откриването на всякакви психични и психиатрични аномалии само по профилните атрибути на участниците в някой форум, които после доказват с четене на постовете.  Whistling

# 1 701
... може да те обидят и на ник.  ooooh! Laughing

а други правели магии

или поне така се говори тук-там
 Laughing

На мен редовно ми гледат на гъз  Mr. Green Joy за магия не знам ... все още не ми се е спаружил  Laughing

# 1 702
  • В Космоса
Не ме предизвиквайте! Аз съм феята на аватарите! hahaha

# 1 703
Аз не вярвам на врачки и гледачки,вярвам обаче,че лошото,което изпратиш към някого като мисъл,дума или действие се връща към теб.  Peace

# 1 704
Научих, че макар да гледам някои сериали, не мога да участвам в темите поради установилия се прякорен език - героите не се наричат с имена, а с прякори - джукла, плеши, вежди. Laughing

Заповядай в темата, все ще се намери добра душа да обясни, откъде идват прякорите

Ето един спойлер от мен  Hug
Скрит текст:

# 1 705
  • В Космоса

Заповядай в темата, все ще се намери добра душа да обясни, откъде идват прякорите

Ето един спойлер от мен  Hug
Скрит текст:

И от мен добро посрещане! Hug  Щ'и обясня Плешо от'де иде. Crazy

# 1 706
Научих, че на 46 енергията и въобще всичко тръгва нагоре и е в пъти в повече и по-добре отколкото на 30. Всякакви теории, които противоречат на това са глупост и често непримиримостта към такава глупост се бърка с критическа възраст.  Rolling Eyes

# 1 707
Акаша, Бумър Hug  bouquet

# 1 708
Научих, че на 46 енергията и въобще всичко тръгва нагоре и е в пъти в повече и по-добре отколкото на 30. Всякакви теории, които противоречат на това са глупост и често непримиримостта към такава глупост се бърка с критическа възраст.  Rolling Eyes

Да сме живи и здрави, ще проверим, а дано  Mr. Green

# 1 709
  • В Космоса
Не се сърди човече често е мъдра. Wink

Общи условия

Активация на акаунт