В този Форум, научих, че ...

• 153 264
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 355
Бенцион Нисим Елиезер е български композитор. Бенцион Елиезер почива през 1993 година.

Ем аз още не съм бил роден тогава  Laughing ,
чувал съм за Тони Стораро, Азис, Кондю и т.н., тоя от техния ранг композер ли е?  newsm78

# 2 356
Бенцион Нисим Елиезер е български композитор. Бенцион Елиезер почива през 1993 година.

Ем аз още не съм бил роден тогава  Laughing ,
чувал съм за Тони Стораро, Азис, Кондю и т.н., тоя от техния ранг композер ли е?  newsm78

Laughing Ето ти съвременно изпълнение http://www.youtube.com/watch?v=7eENnGcl1X8

# 2 357
Елиезер Алфандари ми беше преподавател. Оттам харесвам името. А Ocaso се вписа идеално в темата- научи нещо от форума.

# 2 358
цун цум цум, ме подсети за гъци гъци  Mr. Green

А Ocaso се вписа идеално в темата- научи нещо от форума.

Баш и аз тва си помислих, ейй пак намазах.  Party

# 2 359
любимото ми мъжко име е Елиезер.

За пръв път го чувам.  Shocked Laughing

За Бенцион, чувал ли си?
Това от иврит означава синът на Цион.
Във форумът срещнах възрастни хора, които използват думата парички, много ми е дразнещо и инфантилно използването на такива умалителни. За мъжлето, детенце и др. също.В ежедневието ми не  съм чувала някой да го прави, та може да се каже, че от тук го научих:)

# 2 360
Във форумът срещнах възрастни хора, които използват думата парички, много ми е дразнещо и инфантилно използването на такива умалителни. За мъжлето, детенце и др. също.В ежедневието ми не  съм чувала някой да го прави, та може да се каже, че от тук го научих:)

Аз преди форума съм го чувала, в ежедневието, и много ме дразни.

# 2 361
Всъщност БенционЕлиезер съм чувала много пъти, но никога не съм го разделяла.  Laughing
Парички не ви харесвало, а внучката като казва - стинки.  Съкратено от стотинки, ама звучи като някое цигане.

# 2 362
Трещи, тя е малка, нормално моята носи капачки и вика има паи, но е на две. Тук за стари магарици говорим:)

# 2 363
Трещи, тя е малка, нормално моята носи капачки и вика има паи, но е на две. Тук за стари магарици говорим:)

И магарета! Mr. Green Mr. Green
Аз повече от мъже съм го чувала.

# 2 364
Тъкмо научих, че моя тема е станала причина идиотът Херкулед са се регистрира във форума и да ни отегчава с тъпотиите си. Посипвам си глава с пепел и се надявам да ми го простите.

# 2 365
Коя е темата?

# 2 366
Как да бием жена си правилно. Онзи решил, че ще обменяме идеи и му харесало.

# 2 367
  • Пловдив
Как можа Янечек! Close Този не е за прощаване! Close

# 2 368
  • Ямбол
Как да бием жена си правилно. Онзи решил, че ще обменяме идеи и му харесало.
Сега как ще живееш с тази вина?
Този екземпляр е нетърпим трол.
Добре че не се подвизавам в темите, в които той се вихри, поне да не се ядосвам, а само от време на време хвърлям по едно око и като го засека, излизам от темата.

# 2 369
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тези дни засякох за пръв път въпросния. До момента ми е неописуемо забавен с непоклатимата си вяра, че е провокативен и нестандартен и разбунва с бълнуванията си женския кошер Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт