В този Форум, научих, че ...

• 153 210
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Пловдив
Аз си мисля, че се будалка. Нарочно се прави на интересен и провокативен. На тази мисъл ме наведе Вълкът с коментар за Херкулес в частен разговор.

# 2 371
  • Kопенхаген
Мен пък ХеркО не ме впечатли, а пък къде видяхте, че е провокативен не знам  Grinning Влязъл някакъв да се траля из форума... голяма работа, поредната Еднодневка.

# 2 372
Как да бием жена си правилно. Онзи решил, че ще обменяме идеи и му харесало.
  ooooh! много такива 6 без 10 засичам напоследък.

Тоя не съм го засичала. Ще му писне и ще отлети.

# 2 373
Кой, където го засърби, вместо да се почеше първо пуска тема /в повечето случай започваща с "Помощ"/ и след това се почесва, търси чесало или според случая...

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 17:01 от Билян@

# 2 374
Научих, че тук  е станало доста  по-интересно  Peace

# 2 375
  • Ямбол
Научих, че Шантала си е сменила ника отново, но защо, все още не съм научила.
Аз това май вече го писах, но сега след нея да се вижда е по-добре.

И друго научих тук - не знаех, че е толкова масова употребата на "й" на неправилното място в думите. Все си мислех, че трябва да си супер мега зле неграмотен, че да го пишеш така, а то явлението било доста по-масово, като например:
....в повечето случай ....

# 2 376
А-ха,  изприщи ли се, Лиляно?  Мухахаха......

А трябва да си супер мега  зле и още не знам какво за да се хванеш!

newsm65

# 2 377
  • Ямбол
...
Не, действаш ми като мехлем, когато реагираш така.

# 2 378

А трябва да си супер мега  зле и още не знам какво за да се хванеш!

newsm65

Не е Лиляна, който е супер мега зле, ама говори си.  И за мехлема те лъже, да ти повдигне самочувствието. През някъде си са й твоите "попадения".

# 2 379

Стига бе, това е толкова елементарно, че няма и къде повече. Особено за думи в множествено число.
Естествено, че е дразнещо. В българския думите в множествено число завършват на гласна. А "й" не е такава. Съгласни ли сте?

# 2 380
  • София
Кой, където го засърби, вместо да се почеше първо пуска тема /в повечето случай започваща с "Помощ"/ и след това се почесва, търси чесало или според случая...

ОставИ я Лиляна, аз също се изприщих на твоето "в повечето случаЙ...! Кажи ми една основателна причина да пишеш Й за множествено число на съществително, завършващо в единствено число на "й"! Цял живот ли си го писала така? Не мога да я разбера тази работа, като епидемия е!

# 2 381
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мен пък ХеркО не ме впечатли, а пък къде видяхте, че е провокативен не знам  Grinning Влязъл някакъв да се траля из форума... голяма работа, поредната Еднодневка.
Казах, че си мисли, че е провакативен, а не че е такъв. Има разлика Wink.

# 2 382
Изприщвай се, Andariel!  Ай, стига бе. Не си ли личи от хеликоптер, че умишлено е написано?

Защо ли се обяснявам? А, Вълк, благодаря за пояснението! Много благодаря!  Докато дишам щях да пиша в мн. ч. с "Й"  #Crazy

В повечето случаЙ тук сте едни сухариЙ. А да не говоря, че видите ли новак - трябва да е изяден.
Със здраве, Суарес-иЙЙ!

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 23:09 от Билян@

# 2 383
Изприщвай се, Andariel!  Ай, стига бе. Не си ли личи от хеликоптер, че умишлено е написано?
 До като дишам щях да пиша в мн. ч. с "Й"  #Crazy
Това също ли е умишлено?  Thinking
Нямаше да обърна внимание на правописа ти, ако ти самата, не беше го направила.

# 2 384
  • София
Не, Биляна, не си личи да е нарочно - нито от хеликоптер, нито от земята!
И не се пише "до като", а "докато"! Или и това трябваше да го видим от хеликоптер, че е било нарочно? Очаквам да напишеш и друга класика "ходих ме".

Общи условия

Активация на акаунт