Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 12-та тема

• 88 955
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • о`майна лунна нощ е
Какво са ги правили тия батерии, че да гръмнат?!? Егати съхранението. Ако пък проблемът е бил в самите батерии, добре, че не са стигнали до крайните си получатели, че нямаше да има една, а множество малки избухвания вероятно.  ooooh!

# 316
Наминавам да се похваля че си получих и втората част от поръчката. Бележка от пощата до мен не стигна, но може да е заради нашия клон. В момента там са като патета в калчища. Явно тия дни са получили голямо количество пратки, защото е лудница от пакети. Бабето на гишето се опита да ме убеди че пратка за мен няма, но когато се обадих по телефона в по-спокоен час от деня ми я намериха.

# 317
Здравейте момичета, искам да попитам: Пуснала съм диспут в Пейпал за непристигналия ми таблет от 2.09. Трябва да ескалирам до 3.11, според вас кога да го направя, днес или утре. Rolling Eyes Има ли някакво значение? И евентуално после кога излиза решението на Пейпал относно сумата? Благодаря ви!!! Hug

# 318
Пускай веднага, ако 2 месеца не е пристигнал и няма решение, едва ли ще стане до утре.

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 16:31 от sentel

# 319
Не мога да разбера този сайт доставя ли до България  newsm78 Може ли малко помощ?
Благодаря предварително  Hug

http://www.nomorerack.com/?n=2467&pid=1&pc=94982

п.п. Видях -само до Америка и Канада

# 320
  • Kопенхаген
Привет  Grinning

Бих искала да ви попитам, дали някой от вас ползва телефон LENOVO закупен от китайски сайт.

По точно от -spam108-

Oпитах се да оставя линк, но тук ми го отчита като спам  Sad

Имам обаче притеснения относно коректността на продавача, цялостта и техническата изправност на телефона при осъществяване на доставката му.

Ще съм благодарна на всеки, който ми отговори  Grinning

# 321
  • Варна
Момичета, искам да поръчам това http://www.ahappydeal.com/product-144882.html, но ми начислява 18 долара доставка  Mr. Green Сайта не е ли с безплатна доставка  newsm78

# 322
Момичета, искам да поръчам това http://www.ahappydeal.com/product-144882.html, но ми начислява 18 долара доставка  Mr. Green Сайта не е ли с безплатна доставка  newsm78

Не всичко е със безплатна доставка
но виж тук
http://www.everbuying.com/product477454.html

# 323
  • София
Мадам Дьо Помпадур, аз купих Lenovo S820 от pandawill. Малко бавничко го изпратиха (седмица или десет дни чаках), но пристигна бързо. Доволна съм от параметрите, много е хубав, но гнездото на 2та сим карта прави проблеми (понякога губи сигнала на 2та сим и най-интересното, че обикновено е в центъра или в квартал с много мрежи / антени и т.н.). Не съм чела много ревюта, купих го набързо - за 2 часа реших, по препоръка на съфорумка. Въпреки това съм мн доволна.

# 324
Мадам Дьо Помпадур, аз купих Lenovo S820 от pandawill. Малко бавничко го изпратиха (седмица или десет дни чаках), но пристигна бързо. Доволна съм от параметрите, много е хубав, но гнездото на 2та сим карта прави проблеми (понякога губи сигнала на 2та сим и най-интересното, че обикновено е в центъра или в квартал с много мрежи / антени и т.н.). Не съм чела много ревюта, купих го набързо - за 2 часа реших, по препоръка на съфорумка. Въпреки това съм мн доволна.

delaihla Честито,със здраве да си го ползваш  Hug
то и моя Samsung губеше сигнала на сим2, според мен не е от апарата в смисъл че не е от марката апарат ,просто като е с две сим карти  и нещо става ,какво и аз не знам  newsm78
и най интересното беше че и двете ми карти бяха на Виваком, сим1 имаше винаги сигнал а сим2 губеше сигнал от време на време

# 325
  • София
Здравейте,момичета имам нужда от малко от помощ.Бихте ли ме насочили от кой саит мога да си поръчам кожено яке или по-точно някои засичал ли е това якенце някъде и като цяло от кой саитове препоръчвате да се пазаруват дрехи.Благодаря предварително на всички обърнали ми внимание.
http://prodavalnik.com/dsquared2-kozheno-yake-i32297453

# 326
  • Kопенхаген
delaihla, много благодаря за информацията   bouquet

Ако не ти представлява трудност, би ли ми изпратила на лични линк към търговеца, а аз ще разгледам сайта който си ми посочила  Grinning

# 327
Здравейте. Може ли малко помощ  Simple Smile
Бях поръчала един телефон, но снощи този ми е писал нещо, но нищи не разбрах  Confused
Hello! Post no sent UPS. Commodity delayed arrival! We offer a 10% discount as compensation! Please submit disputes! We refund 10% of UPS! Hope to be able to complete the transaction pleasant! Thank you!
Някой да ми каже какво е искал да каже  newsm78

# 328
Моничета, имам нужда от вашата помощ. След като ескалирах диспута получих това съобщение от Пейпал:

Disputed Amount:

$147.89 USD

Status

The seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you.

Sweden post airmail tracking # RE628679200SE

Какви са тези шведски пощи за бога. Преди да пусна диспута в Пейпал тракинга ми в акаунта на Фокала беше друг. Как тези китайци са го сменили. ooooh! А това ми излиза в проследяването:

28.10.2013    Поступило на Почту Швеции и отправлено в ММО

А стрария ми тракинг показваше това:

7.09.2013 13:57    Поступило на почту Китая    Пекин    
8.09.2013 14:36    Поступило в транзитный пункт    Пекин    
9.09.2013 9:07    Вылетело из Китая в страну назначения

Какво се случва не мога да разбера, какво трябва да направя?  Praynig

# 329
Свържи се съпорта на ПейПал ако имаш съмнения, че те пързалят с чужд тракинг номер, за да ти се провали диспута.

Общи условия

Активация на акаунт