Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 12-та тема

• 89 003
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, вече без всякаква надежда чакам 2 пратки - от 04.09 и от 13.09, като на едната последния статус е от 12, а на др от 21 септември, че са отлетели от Китай. До ден днешен - ни вест - ни кост, а доставчиците ми казват да чакам търпеливо 60 дни/от Алиекспрес/,
Вие имате ли такъв случай? Не зная какво да правя просто.

# 286
Здравейте, вече без всякаква надежда чакам 2 пратки - от 04.09 и от 13.09, като на едната последния статус е от 12, а на др от 21 септември, че са отлетели от Китай. До ден днешен - ни вест - ни кост, а доставчиците ми казват да чакам търпеливо 60 дни/от Алиекспрес/,

По другите форуми четох лоши отзиви за Алиекспрес.

# 287
Четвъртък получих пратка от 6-ти септември, така че и твоите ще се появят. Интересното е, че моята е минала от Китай през Франция на път към България и вероятно заради това се забави...

И какво значи "лоши отзиви за Алиекспрес"??? Това си е платформа за пазаруване като ebay  с различни търговци.

# 288
Четвъртък получих пратка от 6-ти септември, така че и твоите ще се появят. Интересното е, че моята е минала от Китай през Франция на път към България и вероятно заради това се забави...

И какво значи "лоши отзиви за Алиекспрес"??? Това си е платформа за пазаруване като ebay  с различни търговци.

Дано! Чакам с нетърпение - за детето са ... Hug

# 289

Точно защото е с различни търговци и повече от тях са дребни, които не разполагат със стоката на склад. Това е едната страна на нещата. Прекалено дълго се интересувах за китайските сайтове, защото реших да рискувам едни 300 лв., за да си купя телефон. В тази връзка събрах порядъчно информация. В крайна сметка го поръчах от сигурен сайт. Нямам оплаквания от тях, но по този въпрос писах обаче как стоят нещата на нашата митница.

# 290
  • София
и аз така, само,че от tinydeal , от 17.09, не е дошла още в Бг,излетяла е на 6.10 от Китай. Пускам днес диспут без да се замислям.

# 291
и аз така, само,че от tinydeal , от 17.09, не е дошла още в Бг,излетяла е на 6.10 от Китай. Пускам днес диспут без да се замислям.
"
Напоследък този статус " Departure from outward office of exchange " сякаш не е последен, или самолетът лети по 2 месеца  Laughing

# 292
"
Напоследък този статус " Departure from outward office of exchange " сякаш не е последен, или самолетът лети по 2 месеца  Laughing

този статус означава че е напуснала Китай след изписването му проверявайте във сайта на бг пощи,естествено ако номерата не се проверяват във общите сайтове

# 293
Момичета, реших пак да пробвам с поръчка от сайта HappyDeal. Харесах си продукти и на поръчка ми дава Разход за доставка:
Available Shipping Methods   Shipping Cost   
Flat Rate Shipping save 16%   USD 34.30   
Standard Shipping save 26%   USD 78.00   
Expedited Shipping save 36%   USD 77.00
Бихте ли ми обяснили разликата? И защо въобще имам такса? Не разбирам- нали е безплатна доставката? моля за помощ.

# 294
Момичета, реших пак да пробвам с поръчка от сайта HappyDeal. Харесах си продукти и на поръчка ми дава Разход за доставка:
Available Shipping Methods   Shipping Cost   
Flat Rate Shipping save 16%   USD 34.30   
Standard Shipping save 26%   USD 78.00   
Expedited Shipping save 36%   USD 77.00
Бихте ли ми обяснили разликата? И защо въобще имам такса? Не разбирам- нали е безплатна доставката? моля за помощ.

Не е безплатна.

# 295
"

този статус означава че е напуснала Китай след изписването му проверявайте във сайта на бг пощи,естествено ако номерата не се проверяват във общите сайтове

Виж си номера на товарителницата и провери в сайта на БГ пощи. Предполагам знаеш как?
Аз не съм си си получавала пратката близо два месеца и половина по вина на пощите. Чак, когато ги разрових се оказа, че са я объркали и маса разправии, като по чудя я получих. Беше батерия за GSM, добре че не беше за много пари, та по едно време даже я бях прежалила, макар че ми самата батерия ми трябваше.

# 296
След този статус в БГ пощите ги няма зарегистрирани....Търся на линка, но няма. Това не е нормално просто.

# 297
  • sliven
Здравейте момичета и аз чакам една поръчка от 11.09.  RA440186689CN
Това е първата ми поръчка от Китай и зацикли нещо.
Напуснала ли е Китай според вас.
Възможно ли е да влезе в БГ  и да не ми отразява в сайта?

# 298
Здравейте момичета и аз чакам една поръчка от 11.09.  RA440186689CN
Възможно ли е да влезе в БГ  и да не ми отразява в сайта?

Не е влязла в БГ. Провери в немските пощи, ако евентуално е изпратена по тях до Европа.

https://www.deutschepost.de/sendungsstatus/bzl/sendung/simpleQue … =en&init=true
or http://www.dhl.de/en/paket/information/sendungsverfolgung.html

# 299
Здравейте момичета и аз чакам една поръчка от 11.09.  RA440186689CN
Възможно ли е да влезе в БГ  и да не ми отразява в сайта?

Не е влязла в БГ. Провери в немските пощи, ако евентуално е изпратена по тях до Европа.

https://www.deutschepost.de/sendungsstatus/bzl/sendung/simpleQue … =en&init=true
or http://www.dhl.de/en/paket/information/sendungsverfolgung.html

китайски тракинг номер да се провери във немски пощи  Shocked изумяваш ме  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт