Отговори
# 285
  • Gone with the wind
Честита Ника на Амели!
Да й е жива и здрава и много щастлива, а на мама бързо възстановяване.

Да си похваля мъника - много й харесва на вън. Онзи ден я водихме за 2-3 часа на витоша - после не успях да я събудя, вчера пък като откърти на двора под лозницата - пак насила я будих за ядене, сега пак съм я паркирала на вън за следобедна дрямка и веднага спря с мрънкоренето

# 286
Новина от ФБ :

mirka88

"Momicheta, rodi se I moiata prekrastna dashterichka, dnes v 10 I neshto oshte ne znam I az. Kazva se Divna, 3760 g I 53 sm. Tolkova e krasivaaaaaa "

Да и е жива и здрава! На мама бързо възстановяване! newsm51

# 287
Честита бебка на Амели  Hug

Аз днес бях на тонове, които са чудесни, контракции обаче никакви  #Crazy

Лекарят утре ще ме гледа за разкритие,че днес нямаше време, ама аз си знам, че няма да има такова, направо съм си се настроила другата седмица за приемане в болницата Simple Smile

# 288
Честити бебчовци и тук на мама Амели и мама mirka88  newsm30

Честита бебка на Амели  Hug

Аз днес бях на тонове, които са чудесни, контракции обаче никакви  #Crazy

Лекарят утре ще ме гледа за разкритие,че днес нямаше време, ама аз си знам, че няма да има такова, направо съм си се настроила другата седмица за приемане в болницата Simple Smile
Да ви водим с Андреа пак на сладкарница  hahaha Спокойно,като им дойде времето ще се покажат бебоците
Да се отчета от днешния преглед.Тоновете са ок.Акушерката потвърди,че корема ми бил спаднал с около 4 см.За да разбуди малкия калпазанин си "поигра" малко с корема и каза,че и най-добрата кючекчийка може да ми завиди за вибрациите hahaha Умрях от смях  Joy  Joy  Joy

# 289
  • София
Въпрос към ЛЛЛ: От както са ни изписали от болницата сме на АМ и допълнително се изцеждам и правим по 2 - 3 хранения с кърма. Въпреки, че се храни само от шише си търси цица, но се оказа, че съм с плоски зърна и пробвах няколко пъти със силиконови, но бебка ме ползва само за биберон и ме разранява до кръв. Има ли начин да избегна това или просто няма да ни се получи кърменето? Освен това като давам кърма от шише пак ли да давам количеството, което е с АМ или да е по-малко, защото се предполага, че кърмата е по-хранителна?

# 290
  • София
Привет, момичета!

Накратко разказче за раждането- на 27.08 следобед към 16.00 получих розово зацапване, след което започнаха контракции, поносими на различни интервали отвреме. Така си продължи до 20.00 вечерта, когато казах на моя мъж, да ходим към болницата, защото май няма да дочакаме секциото на 30.08. Там ме прие д-р Личева, прегледа ме и каза, че бебо е тръгнал. Имах 4см разкритие, предложими да се пробвам нормално, но аз не се реших. Приготвихаме за операция, сложиха ми спинална упойка и се започна. В 22.22 часа бебо проплака за първи път и аз заедно с него, разбира се, толкова ми беше хубаво да му чувам гласчето.От там вече знаете, които сте раждали секцио- реанимация, раздвижване, първо кърмене и т.н.
А ето го и Симеон:

# 291
Pinki_81, благодаря ти за разказа! Много е сладък малкия  Hug

# 292
  • До морето :)
ЧЕСТИТО НА МАМА АМЕЛИ И МАМА МИРКА88! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ СЛЪНЧИЦАТА!

Днес моята дунда ме ползва за биберон. Ама ей сега заспа, Ели играе навън, а аз ще взема да сготвя. Утре ще я изведа моята на двора вече, не издържам вкъщи!  Mr. Green

# 293
ЧЕСТИТО НА МАМА АМЕЛИ И МАМА МИРКА88! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ СЛЪНЧИЦАТА!

Днес моята дунда ме ползва за биберон. Ама ей сега заспа, Ели играе навън, а аз ще взема да сготвя. Утре ще я изведа моята на двора вече, не издържам вкъщи!  Mr. Green
Ей Лече,на живот го удари вече  hahaha

# 294
Лече-Буболече опасна си, много ме радваш  hahaha Вчера се прибра и вече навънка изкарва детето, мои човек  Hug
Pinki_81 Благодаря ти, че сподели  Peace Звучиш много позитивно, което много ме радва, че и мен това ме чака там и ми е  ooooh! А Монката, ами той отгледано бебче на 2 месеце направо изглежда, страхотен е. Жив и здрав да ви е!   bouquet
На  МАМА АМЕЛИ И МАМА МИРКА88 честити Дъщерички!!! Много здравики да са им и да ги радват много!!!
fosha ти ме чакаш мен, да си ходим да раждаме двечките и да си лежим заедно в болницата  Mr. Green
Веселото пази се, то ниското кръвно не е опасно, но внимавай!
Танище снощи си мислех да те подпитам как е Яско и как се развиват при вас нещата. Страшно много се радвам, че малкия ни мъж на групата, вече наваксва и ще настигне наборчетата  Hug Само хубави новини от тук нататък!!!
Туити така се смях с ТМ  Joy Ама специални благодарности към него, че той ни беше връзката с вас и ни беше голям вестител  Hug А с бебоците, никакво отказване от кърмата! Браво че и момчешкия инат се причупил  и е засукал  Hug
sealover и теб те мисля постоянно Hug Как прие Невенка беб, радва ли му се? И как се оправяте? Сега почивай, че имаш нужда от всяка секунда почивка, а като възстановиш ще разказваш. Гушкам ви  Hug
При мен нищо ново, малко по-малко си се пооправям от хремата и си чакам да раждам  hahaha

# 295
  • София
Честити бебки на Амели и Мирка!Да растат здрави и усмихнати!

Танище, браво на малкия Ясен. Борец е той, нека все така да напредва Peace

Нинка, не се притеснявай от нищо. Болницата е страхотна, персонала също, ще останеш доволна със сигурност Peace

Аз доста бързо се възстановявам този път, за разлика от предното секцио. Не знам на какво се дължи newsm78
Симеон днес до следобеда беше доста нервен, почти непрекъснато суче, все си мисля че му стига кърмата, защото пиша и ака. Много му къркори коремчето, напъва се, пръцка, дали е възможно толкова малко бебе да има вече колики newsm78

# 296
  • До морето :)
Днес ММ отива до града, до аптеката, да пазари. Бях му поръчала превръзки да ми вземе, ама имало много хора и го досрамяло.  Laughing Та отивам аз до нашата аптека - затворено. И ходих и до магазина. Голяма разходка му ударих.  Laughing

Днес ми беше термина. Да видим още колко бебоци ще се родят на тази дата. Като ви гледам линийките, май при всички вече идва МОМЕНТЪТ!  Heart Eyes

Въпрос: какво е акото на вашите бебоци? На Калина вече е жълто, но се чудя дали не е много рядко. Утре ще идва педиатърката вкъщи. Вече нямам спомен какво трябваше да е. Само знам, че има вътре едни бели работки, което беше нормално.

# 297
  • Пловдив
Щъркелови новини! Мама .::Перличка::. си има Ева-Мария след спешно секцио днес. Беба е с размери 3160 гр и 48 см. На мама са ѝ изтекли водите сутринта. Все още излизаше от упойката, но е добре.

# 298
  • София
Честита Ева-Мария на мама Перличка!
Бързо възстановяване и пожелавам Hug

Лече, акото на Мони е сламено жълто, кашесто с гранулки Peace

# 299
  • Пловдив
Pinki_81, Симеон е красив бонбон! Даже има и рима!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт