Отговори
# 450
  • София
Здравейте Simple Smile Само да кажа, че и аз съм от още НЕ родилите Simple Smile Терминът ми е днес, така че вече си преносвам и това е ! Даже ви се чудя на някой момичета, как в 38ма седмица ги чакате и нямате търпение Simple Smile Спокойно бебетата сами си знаят, най-важно е да са живи и здрави на финала. От утре започвам всеки ден на тонове. Чакам и това е! Казах на моята АГ, че майка ми е преносила и мен и брат ми с по над 7 дена и тя каза, че понякога се предавало по наследство...не знам дали е така Simple Smile
Честито на всички, които вече гушкат бебета, а на останалите и на себе си пожелавам успех и леко раждане  Peace

# 451
Казах на моята АГ, че майка ми е преносила и мен и брат ми с по над 7 дена и тя каза, че понякога се предавало по наследство...не знам дали е така Simple Smile

И ние с ММ сме преносени и ако не родя утре нашето бебче също ще е такова  Mr. Green Така, че може и да се предава.

# 452
  • София
Привет!
Честито на новите мами!

Ние сме си вече вкъщи и сега ще спим за първи път с бебка в една стая, че в болницата ни ги взимаха за през нощта. Днес съм много щастлива, защото за първи път успя да засуче от гърда, тъй като в болницата бях на антибиотици и не ми даваха да я кърмя, а същевременно я хранеха с АМ от едни шишета, които направо изливат храната без да се налага нито капка усилие от страна на бебето и то горкото после не искаше да се мъчи да суче.

# 453
И аз да си кажа, че съм тук, самп дето много емоции, майка дойде, карам детето всеки ден на училище и време не ми остава. Днес го закарах в 8 и 45 и после шопинг тур до 12, после взех майка и с нея събрахме дечко и се прибрахме към 14 ч. Явно тази седмица се поуморих, защото и се подух, задържам вода сигурно, топло е и се чувствам зле. Кръвното следя, не е високо, нормално си е. Но си щъкам де, имаме котета бебета, майка им ги заряза, та им купих котешко АМ и си ги отглеждаме с биберон  Mr. Green Сега нещо и на мен  Sick но трая и станах, пък дано размине. Контракции имам много нарядко, останалите месеци бяха повече  Joy Честно казано, не издържам вече, тежко ми е и искам да раждам...

Отивам във ФБ да видя за патилата на г_12  Joy Да й е жива и здрава щерката  Hug

# 454
Честито на всички нови мами , да са ви живи и здрави бебчетата и да растат силни и щастливи !!!
Утре очаквам поне две бебета нови да си имаме  Heart Eyes А може и повече кой знае  Wink
Нашата кака от тази вечер е с висока температура и в 2 ч , сутринта я заведохме при баба и за да не стои близо до бебчо. Явно е някакъв вирус , който дойде точно в най-неподходящото време , но с енадявам нито аз нито бебчо да сме го пипнали. Не ми се мисли да се разболее това малко бебенце  Cry
Пожелавам на всички на които им предстои тия дни раждане то да е много леко , и да им се родят здрави бебчета ! Hug

# 455
Честито и от мен на новите мами! Здраве и много щастливи мигове  Hug
sealover дано всичко е наред при вас.
Шамс и аз се чувствам така, а вечер обикалям като призрак из вкъщи и така съм се филмирала, че направо немога да се позная  Mr. Green
Имам няколко питанки - мамите които са слагали полиженакс колко време го слагаха 6 дни или 12?
И тези протектори за зърна какви   сте ползвали или ще ползвате?Аз взех едни уж универсални като размер,но нещо съм като индианец  newsm78 Те не прилепват плътно и зърното остава по навътре, от силикона ?

# 456
Но си щъкам де, имаме котета бебета, майка им ги заряза, та им купих котешко АМ и си ги отглеждаме с биберон  Mr. Green

Не знаех, че има котешко АМ  Shocked А майката да не се е изгубила някъде, защото при животните май инстинкта е по-силен, не вярвам да ги е изоставила?

Моята малка пък вчера кашляше малко, тази нощ пък за късмет се е напишала (за първи път ѝ се случва) и е спала на мокро, та да доизстине  ooooh! Сега ми кашля и се сополиви, надявам се да не ме разболее точно сега, че обикновено и двете си боледуваме.

ema 2013 Протектори за зърна се ползват ако си с плоски зърна или бебето поради някаква причина не може да засуче. Сигурна ли си, че ще ти трябват  newsm78 От тях доста боли при кърмене, не стават ако са разранени гърдите поне по мой скромен опит. За слагането така и не съм сигурна, че успявах да ги сложа добре, но тези които си бях взела на авент бяха два размера  Peace

# 457
Ха, ако мислитв че ще родя днесс, мисля че няма да е Mr. Green зверчето от сега се мести в корема ми много е игрива и се е наспала рано рано днес Joy
Силиконовите зърнане не уплатняват истинските, поне вуйна ми като кърмеше с такива просто имаше място вътре ама пиклите си цокаха така и изкара доста месеци с тях Whistling
Аз вчера точно за болестите се замислих, ме сестра ми ще тръгне сега на училище и има да мъкне вируси, та се чудя ако й купя витамини или нещо такова да пие, да й се засили организма, че тя не. Е от тия дето много боледуват, ама с тва малко бебе ме е страх Confused

# 458
sealover, стискам палци бебчо да не се е заразил от каката. Кърмата много пази, междудругото, така че ако вирусчето е стигнало първо до теб, той е защитен Simple Smile Боил като малък така ме е изумявал колко болести е пропускал - стига само първо през моя организъм да е минал вирусът, за да съм изградила антитела.
Пак се почват тия болести... ooooh! В другата ми отчетна тема, доколкото въобще има някаква активност, се обсъждат само лекарства и имуностимуланти. Стискам палци да са здрави дечицата, това е най-важното, с всичко друго ще се справим  Hug

ema, и аз с такива протектори не успявах да кърмя, много ме болеше с тях. Те не предпазват от разраняване, евентуално за бебета, които са свикнали с биберон или пък от плоско зърно. Иначе да - така трябва да е - между тях и гърдата остава известно разстояние и се получава като едно контейнерче, което се пълни с кърма и от него пие бебето.

На всички преносващи и на ръба на преносването пожелавам спокойствие и скорошна активност от страна на бебчо Simple Smile

# 459
Здравейте на оставащите тумбачета!!!
Лелеле днес се очертава да чакаме бебчета! Хайде дано, какъв прекрасен ден е само днес!
Дано всичко мине лекоооо!
Силви - не можах да отворя линка, мислех че са някакви бебешки истории, които съм пропуснала в моят списък. Да не става дума за въпросните подложки, които и в болницата се носят?
Изумявам се на търпението ви мами до термин, аз вече едвам се нося - хем ме е страх, хем вече искам да се свършва с този огромен корем. При мен има леки наченки на менструални болки - но само това за сега. До термин имам още време така или инъче и ще съм от последните
Извинявам се за глупавият въпрос, но къде се местите? И коя е другата отчетна тема?

# 460
Здравейте момичета
Аз не виждам.нищо лошо да ти се иска да родиш и да си гушнеш бебчето в 38 седмица ще ми се при мен така да се получи в нашето семейство няма случаи на преносване и аз и мм  сме родени 10 дни преди термин, но бебчето ще си дойде, когато си реши
Ема полижинакса го слагах 6 вечери
Успех на мамите които днес ще се срещнат с тяхните бебчета

# 461
  • До морето :)
Добро утро!

За преносването - това си е до общото състояния на майката и бебето, както и зависи от О, която може да е била по-рано или по-късно. Според мен няма нищо общо с наследствеността.

Диадра, когато тука се роди и последното бебче, тогава ще се местим в "Родени"

# 462
 Добро утро пупици!
Анни, стискам палци раждането да започне скоро и да мине леко!  Hug

# 463
  • София

Аз не виждам.нищо лошо да ти се иска да родиш и да си гушнеш бебчето в 38 седмица ще ми се при мен така да се получи в нашето семейство няма случаи на преносване и аз и мм  сме родени 10 дни преди термин, но бебчето ще си дойде, когато си реши

O аз също не намирам нищо лошо, и на мен ми се искаше по-рано да излезе. Просто се учудих на нетърпението на момичетата, които имат по над седмица до термин....какво да кажем ние, които си го подминахме Simple Smile

# 464
Добро утро!

Диадра, когато тука се роди и последното бебче, тогава ще се местим в "Родени"

ясно, ако ме загубите, някой да ми даде сигнал, когато това се случи, че каквато съм завеяна напоследък...
мерси Лече

Общи условия

Активация на акаунт