Отговори
# 465
Добро утро сладурани  Hug

Днес с нетърпение чакам ,за щъркелови новини Simple Smile толкова ми е хубаво да прочета ,че има бебенце .
Но ми се струва ,че първа страница не е обновена.Някоя от вас ,която разбира може ли да го прави.Че така ми е много кофти да не се вписват новите бебчета  Cry .
Диадраа не знам какво се носи в болницата , но мисля че е това.На мен приятелки ми казаха , които са ползвали тях и ми ги препоръчаха с 2 ръце.

Пожелавам на мамите ,които днес ще раждат  много бързо и леко раждане и здрави и пухкави бебоци   bouquet

# 466
Честито на всички мами. Да са им живи и здрави бебчетата.

Аз се включвам ,за да ви кажа че на 30.08. в  9.16 мин. на бял свят се появи моят малък син Ивайло- 3000 гр. 48 см. секцио. От вчера сме си вкъщи и се чувстваме добре.

# 467
И според мен преносването не е въпрос на наследственост, а на правилно определено определен термин. Както знаем, терминът е супер измислена дата, която е свързана не със зачеването на бебчето, а с МЦ. Също така, бебетата още от утробата са си различни личности, които имат различно темпо на развитие, което като се родят ще стане още по-отчетливо различно. Така едно ще бъде готово по-рано за излизане, друго по-късно. Отделно, органазимите на майките са различни - при едни действат засилено механизмите да се "освободи" от бебето, при други - не.  
Някаква наследственост може да има дотолкова, доколкото е логично децата да наследят и тези характеристики от родителите си... Така поне аз си обяснявам нещата.

Но определено е дразнещо, когато някой почне да те пита дали не си родил само защото си близо до някаква измислена дата, или още повече - си я минал. Това малко като със захранването на навършени шест месеца, на мен лично ми е смешно, когато някои майки изрично чакат точната дата на навършените шест месеца - ни по-рано, ни по-късно за да дадат първата лъжичка пюре.

i.elena, честит син! Да ви е жив и здрав!

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 10:28 от Lulu25

# 468
Здравейте, момичета!Аз не успях да си наваксам нощното бодуване, но се надявам седобед да дремна Laughing
Честито на новите мами!
Аз място немога да си намеря седнала ме боли легнала също, а права ми тежи - идея си нямам какво се случва в корема ми и как се е наместила госпожицата, че ми причинява всичко това Twisted Evil
На всичкото отгоре снощи съм дежурила в тоалентата, защото постоянно ме напъва да ходя - просто кошмар незнам до кога ще издържа така #Cussing out
Протектори незнам дали ще ми трябват, но реших да съм подготвена  newsm78
Денят е прекрасен за поява на нови бебчета - хайде мами вие сте  Hug
Лек и спокоен ден от мен.

# 469
Веселото, и аз се чакам ама нямаме намерение да излзиаме скоро baby_neutral
Имам чувството , че забравям нещо за бебето и незнам какво е то, уж всичко вече имаме пък не ме оставя чувството , че съм забравила нещо newsm78

# 470
Здравейте !
Много ми е мъчно , че така трябваше да я ипратим малката при баба и и то точно , когато баща и е тук за малко Sad Вчера ходиха на плаж а по предният ден яде сладолед и ето го резултата ...Той ММ ходи сутринта да е малко с нея , но пък му казах да не я целува , че да не ни донесе вирусчето после у дома. Надявам се да се разминем. Аз вече изкарах следродилен цистит и пих Монурал , не ми се иска да се налага да пия други лекарства .
Лулу,съгласна съм с теб за определянето на термините . При мен все се получава , че уж раждам по-рано , първият път две седмици а сега три седмици , обаче аз си мисля , че съвсем на време си раждам , защото бебетата са си в норма и  нямат признаци на недоносване ( особено малкият хахаха  с неговите 3.900 .. Joy )
Ани , колкото и да го мислиш , все излиза , че нещо си забравил. Спокойно стига да имате кола под ръка винаги ще има как да се снабдите бързо с каквото липсва. Аз първата нощ която бяхме в къщи се бях побъркала. бебето не искаше да спре да суче , при всеки опит да го оставя започваше здрав рев , аз бях на ръба на силите си и си мислих , че сигурно е гладен . Обаче бях пропуснала да взема АМ и пратих брат ми в 2 сутринта да го купува а и залъгалка също. Оказа се , че не е бил гладен а е искал да суче за успокоение . Залъгалката ме спаси -буквално ! Сега си имам кутия АМ за всеки случай , но реално той изпи тогава около 10 мл . и отказа повече .
Хубав ден на всички , и успех на мамите , които им предстои раждане  Hug

# 471
Имам кола, даже от както съм бременна не слизам от нея, ама ей така да има за кво да се притеснявам, ама то добре, че все се намира кво да ми отнесе вниманието , че иначе незнам кво ще правя Whistling

Аз имам въпрос: Сега като еоще топло, вечер като къпете бебетата затопляте ли допълнително поне до към 25 градуса или само затваряте да няма течение и ги къпете на стайна температура?0

# 472
Здравейте мами  Hug Влизам набързо за да се похваля, че на 03 септември в 04.35 часа сутринта се роди втората ни дъщеричка - Камелия с дундестите размери 3660 гр. и 48 см. Раждането беше нормално , но ще разказвам като имам време.

# 473
Здравейте мами  Hug Влизам набързо за да се похваля, че на 03 септември в 04.35 часа сутринта се роди втората ни дъщеричка - Камелия с дундестите размери 3660 гр. и 48 см. Раждането беше нормално , но ще разказвам като имам време.
Честита ти дъщеричка !!! Нека е жива и здрава и много да ви радва ! Hug

# 474
Честито много здраве  и късмет на малката принцеса

# 475
  • Gone with the wind
Честито на всички обебили се (няма да изреждам поименно, за да не пропусна някой  Embarassed) - да са ви живи и здрави рожбичките, да растат щастливи и обичливи  Heart Eyes

Ани, не затопляме стаята допълнително като я къпем. Много внимавам да не я изнежа или претопля (че става много бързо претоплянето).

Искам да попитам мамите с по-големи дечица - имало ли е такива като Дара, които са пищели все едно ги колят при къпане. Това период ли е само и как и кога го превъзмогнахте? Просто банята ни е ужас - тя реве и се дере (чак посинява от рев), аз рева с нея - ужас е, ако има как хич и няма да я къпя  Confused

# 476
Кучо, като я поливаш ли реве или като я оставиш въвъ вода? а пробвала ли си под чишмата да я измииеш?

# 477
  • София
ku4o, по твоя въпрос аз пък се чудя дали съществуват бебета, които да не реват, когато ги къпят Simple Smile

Иначе ние след акто прочетохме тази статия, мислим да си спестяваме някое и друго къпане: http:// babysling-bg. com/2010/12/08/%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-3/#.Uis2iX_N20u
(Трябва да махнете двата интервала, за да се отвори линка - след http:// и преди com).

# 478
  • Gone with the wind
Ани, пъпа й падна снощи, та имаме опит само с поливането.
Андреа, това го бях чела преди доста време, сега се сетих - и все обяснявах на Боян, че не е нужно да я къпем всеки ден, а той - нЬе, щом докторицата е казала всеки ден, значи всеки ден. Само дето не ме кара да я будя за баня  Laughing Е, редовно намирам повод да пропуснем някое къпане - я спи, я се е измъчила през деня от коликите, я е станало много късно

# 479
Според ме се е изплашила в родилното, така че пробвай на мивката или с онези гъби псотавки от джъмбо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт