Отговори
# 225
  • София
Привет, мами! Аз не мога да смогна с нищо и нямам време да ви следя както преди. На бързо ви прочитам сега и се извинявам ако пропускам някого. Аз все още цедя и дохранвам. Понякога връща млякото и доста ме притеснява, но ме успокояват, че било нормално. Иначе спим през деня, а вечер е такава фиеста  Crazy
Естреа, чудесна малка буба!  Heart Eyes
Лече, честита радост! Честито на мама deni_fifi, sealover!
Кикито86, да ти е жива и здрава малката Никол!

Очаквам включване от Амели. Ушана също да пише как са.

# 226
Амели замина за Ловеч и до края ще си е там, няма да се включва онлайн. Ще прати смс, за да съобщи добрата вест, като му дойде времето  Grinning

# 227
  • Пловдив
Добър ден. След няколко безсънни нощи от киселини, вчера си купих Стопацид и взех, че спах. Даже до 10 и нещо днес. Направо не е за вярване.  Crazy Моят топчо много мърда. Явно няма скоро да излиза. Нали спирали да мърдат така интензивно като им станело време за раждане. Аз пък само чат-пат се сещам, че ще раждам. Като ми дойде паниката почвам да мисля за друго/ предимно как ще се справя и с първолака и дали ще успея да си го изпратя на училище/ и забравям за раждането. Ще се шашкам като дойде денят. Mr. Green Иначе съм готова с пердета, пранета и тям подобни. Остана да се боядисам, обръсна и в сряда на педикюр. После има зелена светлина.
Веселото, чакаме те с новини.
Памперс-пелени са памперс-чаршафи. Взимайте по-големите, които са 60/90. Другите са по-малки.
Вече е септември и можем дружно да си раждаме. Кога наистина мина това време?
И на мен ми се пазарува, но нещо го закъсах баш този месец. Нали и болничния ми е за по-кратък период, дадох и 45 дневния, но не го вкараха в НОИ и сега ще е чак другия месец. Здраве да е.

# 228
Здравейте и то мен мами   bouquet
Мале Пете не така , че моето от вчера е доста кротко, а ми се ще да устискаме до секциото  Embarassed дори ми е малко притиснено че е толкова кротък newsm78, някой мами забелязали ли са такова нещо ?
Сохо нормално е да връща по малко Peace
Сега стегнах сака до край, дори дрехите за изписване моите и на бебчо  Hug остава само в дамската чанта да сложа гримове , документи и зарядни  Hug
Е това е от мен за сега

# 229
Здравйте, милички Hug Днес вече се раздвижвам, боли ме, но не е нещо фатално Crazy
Веселото бях със спинална упойка.
Локресия така е, наистина в началото имах доста проблеми и се бях отчаяла направо. Живот и здраве скоро и ти ще гушкаш малката си буба Hug За памперсните пелени - те са като чаршафчета и са много удобни, в случай че превръзката пропусне.
Хубав ден ви желая Crazy

# 230
Здравейте и от мен!

Честит ни септември! Вече може спокойно да раждаме!

# 231
Благодаря на всички за милите пожелания !
От вчера сме си у дома , поисках по-ранно изписване и ни пуснаха. Радвам се , че сме добре , но в същото време отчитам толкова пропуски , които са допуснати по време на ЖК а раждането беше кошмар  , но ще разкавам по-подробно по натам .

Имам въпрос към ЛЛЛ .Бебчето засука много добре . Кърмя го , като до сега само един път е ял АМ в родилното . През денят е много спокоен и спинка , но към вечерните часове започва да нервничи и иска постоянно да е на гърда . Снощи беше на гърдите ми от 22 ч. до към 1.00 ч.Многократно опитвах да го оставя , но при всеки опит започва да плаче и се успокоява само като засуче . Как ви звучи това ? Симптом на недохранване ли е ? Или просто търси успокоение. Наистина нямам никаква представа защо се случва така и ми е притеснено . Моля да ме посъветвате как да процедирам , да го  оставям ли колкото иска на гърда или не ? Благодаря ! 

# 232
 Върнах се от записа. Всичко е наред. Утре трябва да отида пак за да си взема 45 дневния болничен, понеже АГ беше отпуска.
 Кикито, желая ти бързо възстановяване!

# 233
И моя бебок днес е по кротък, дори бих казала ,че от сутринта до сега е мръдвал 2 пъти за по малко.Ама си хълца здраво.

# 234
Здравейте и от мен  Party
Честито за новите бебоци  baby_neutral
Аз си почивам активно тия дни, въпреки, че имам още покупки да правя за бебо
Днес ще пусна поне една пералня с негови неща, да има и чаршафчета Simple Smile
Честит ни септември !  Mr. Green

# 235
Здравейте,мамчета Grinning ей дочакахме септември,чак не ми се вярва Mr. Green
Танче,той моя поспаланко небърза,давам ред който иска да ме изпревари Joy днес беб е много спокоен,даже забравям че съм preggo нарядко получавам по някое юмруче и то най вече като се навеждам Crazy аз утре влизам за приемане и да видим док какво ще ни прави newsm78
Пожелавам на всички които ще раждат скоро(вкл.и на мен)всичко да минава гладко и да си гушкаме най-после здравите ylinfant

# 236
Лече, честита радост! Честито на мама deni_fifi, sealover!   bouquet Много да ви радват бебоците !
Това с хълцането май е валидно и за нас  Crazy Малкият ми мъж спи спокойно ,но Мая проплаква нервно и се свива после пак заспива ,дали са колики ? newsm78
За съжаление сме на АМ ,а толкова исках да кърмя  Cry

Въпрос към ЛЛЛ : От начало имах коластра ,но бебчетата ми бяха 4 дни в кувиоз ,аз бях на антибиотици , сега не искат да сучат и се налага да изцеждам ,но количествата са минимални . Опитвам всякакви бабини рецепти ,но гърдите ми си остават меки . Да цедя ли на три часа или да изчакам да се събере повече мляко ? Благодаря !
el 8004 много късмет и здраво бебче да гушкаш скоро ,по хубаво от това няма !   bouquet
Момичета запасете се с превръзки ,че да пратиш ТАТКО в магазин е кошмар ,на мен ми донесе памперси  Crazy

# 237
Здравейте,мамчета Grinning ей дочакахме септември,чак не ми се вярва Mr. Green
Танче,той моя поспаланко небърза,давам ред който иска да ме изпревари Joy днес беб е много спокоен,даже забравям че съм preggo нарядко получавам по някое юмруче и то най вече като се навеждам Crazy аз утре влизам за приемане и да видим док какво ще ни прави newsm78
Пожелавам на всички които ще раждат скоро(вкл.и на мен)всичко да минава гладко и да си гушкаме най-после здравите ylinfant
желая ти успех  Hug

# 238
Момичета запасете се с превръзки ,че да пратиш ТАТКО в магазин е кошмар ,на мен ми донесе памперси  Crazy
  Joy Joy Joy

# 239
И мен ме е обзел панически страх - нищо че ми се е случвало два пъти и съм минала и през двата вида раждане.Инстинкта за самосъхранение е по силен  EmbarassedАз също немога да спя по цяла нощ бебка тогава е най активна, но на мен ми причинява и повечко болка, че не се трае понякога.Имам като мускулна треска отвътрешните страна на бедрата и болка в тазотите кости - явно тялото се подготвя ама това ме стресира още повече.
На мен днес ми е последния спокоен ден - утре баткото и каката се връщат ище се стягаме за училище и изобщо не ми се мисли каква лудница ще е.Да не говорим че ММ реши да прави основен ремонт на банята в последния момент - ама мъже какво да ги прави човек.
Весел и усмихнат неделен ден от мен. Hug
tuitito пробвай варено жито по водно с орехи сурови и захар или нещо за вкус. На мен така ми тръгна кърмата с баткото чайчетата също вършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт