Отговори
# 645
Здравейте и от мен Simple Smile Благодаря на всички за милите думи  Hug Hug

]floretka дано не дойде лелката!

]Буцигном дано не дойде М има надежда и аз миналия месец колко отрицателни тестове видях и накрая се оказа , че съм бременна!!

Estlar страхотен хляб поздравления!

toniliv стискам палци наистина да се е получило.

Niana безумни лекари колкото щеш. В Бургас не им се носи хич хубава  слава. Аз съм от там и какво ли не съм чувала. Потърси друго мнение!!

# 646
  • София
Здравейте момичета.Аз днес съм почивка и имах задачки разни.Хем хубав ден, хем нещо се депресирах  Confused Моя много добра приятелка ми каза, че е бременна.Второ ще и е и е непланирано.Много се зарадвах, но после като останах сама и се размислих и се натъжих.Цял ден ме държи.Явно завист ме тресе, не е хубаво чувство.

# 647
Ериене - не бих казала завист, по-скоро се замисляш отново "Защо на другите, а не на мен" Wink всички сме така, и аз по едно време бях така, макар доста за 2г неуспешни опити да си промених начина на мислене в това отношение. Е, потъвам в черни мисли, понякога, няма как .. Simple Smile

# 648
  • Монтана
Ериене, много добре те разбирам миличка. Аз се чувствам понякога по същият начин. Заобиколена съм от бременни за които се радвам от все сърце, но и аз като теб се натъжавам, когато остана сама. С мм правим опити от октомври миналата година.През декември имам една неуспешна бременност. Опитвам се да не мисля.Понякога успявам понякога не.Особено като наближи датата за МЦ и .....оф нещо се разстроих. Днес имаме годишнина и въпреки че се съмнявах че е станало, таях някаква надежда и реших да си направя тест. Щеше да е страхотен подарък и за двама ни, ако беше положителен, но си е отрицателен, точно както си и мислех. И този месец не е нашият

# 649
Фло, рано ти е за тест, изчакай.
Ериен, и аз днес разбрах за една приятелка, вече е в четвърти месец, явно и тя се е притеснявала и е чакала да каже след като мине "опасния период". Не знам дали изревнувах, май по-скоро не. Ама това защото съвпадна с поредните приповдигнати надежди около ову този месец. След две седмици ако се разочаровам пак (редактирах като на ако, смятайте колко са ми приповдигнати надеждите) сигурно ще мисля пак по черния начин. Simple Smile

# 650
  • Монтана
Estlar, дали е рано не знам, защото не знам и О кога е била. Просто се надявах за годишнината да изненадам ММ, да го зарадвам.....както и да е.Леля ще има, усещам слаба болка ниско долу, както всеки път преди цикъл.Надявам се да не е днес де, хептем да ми се съсипе празника.

# 651
Чета последните постове и все едно аз съм ги писала. Вярвате ли ми, че всичките ми приятелки или вече имат бебоци или в момента са бременни.
Постоянно ходя на детски рождени дни, което е прекрасно, но само ние с мъжа ми сме без дете. На последния детски рожден ден в един момент всички мами и татита тръгнаха към детския кът за игра да преобличат децата и на масата останахме само аз и мъжа ми- той в единия край, аз в другия. Само се усмихнахме тъжно един на друг... и направо ми идеше да ревна!  Cry
То е едно странно чувство- не е завист, не е злоба, просто тъга... тъга, че толкова искам да имам дете, а не се получава  Sad

Даже преди няколко дни сънувах, че съм на вечеря с трите ми най-добри приятелки, които родиха по едно и също време! Сънувам, че се хващаме четирите за ръце и те ми казват, че имат да ми съобщят нещо важно, а именно че и трите ще стават за втори път майки. Е, честно да ви кажа, направо изтръпнах в съня си и като се събудих се зарадвах, че това е било само сън  Blush

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 19:26 от toniliv

# 652
Ох, май на всички ни трият солчица на главата...и моите приятелки в ред забременяват и даже една от тях така ме нервира...тя моля ти се хем че забременя без много много да иска, в смисъл искаше ама не точно на тоя етап, може би след някой и друг месец, хем като говори за това все едно й се е натрапило, в смисъл не изпитва никаква радост или поне не я показва, някой като заговори за това и все едно и бъркаш не знам къде....ама как можеееее как може едни да го искат толкова силно, че да са готови на всичко само и само да стане, а други да го приемат, като нещо натрапчиво, направо ми се реве като се сетя! А и тази вечер пак се скарахме с ММ и не знам къде да ида да се метна, толкова е изнервящо всичко, че е сега баш ми трябва да се появи някоя "новобременна" приятелка дето даже не си е и помисляла за бебе и директно съм станала водопад Cry /ПМС бих казала/ Wink

# 653
Аз съм така с една позната, която забременя по "естествен" начин без да следи овулации, БТ и на лекар даже не отиде. Постоянно е убеждава, че трябва да спра да го мисля, ама ха де. Предполагам + тестчето ще е поредният ѝ довод в нейна полза, но при нас просто няма как да се получи без планиране. Не и идната петилетка

# 654
Добро утро Simple Smile

Аз както винаги съм вече на линия и както можете и сами да се убедите, чакам днес-утре лелята да се появи!Днес БТ падна съвсем и от другата седмица записваме час в някоя клиника!Знам, че сигурно въпроса с това "Коя да избера" е обсъждан многократно, и че всяка ще препоръча тази от която тя е най доволна! Мисля да се консултирам с една позната, но и вашите мнения ще са ми от полза! Искрено се надявам проблема/проблемите да са малко и скоро да ги разрешим, само ме плаши скоростта с която става всичко /а именно бавната скорост/ омръзна ми да чакам и да се надявам и чудото все пак да се бави...съжалявам че започвам деня с негативизъм, но както знаете има и такива дни, а напоследък при мен се сменяват ежечасно мрачните с позитивните настроения Simple Smile

И въпреки всичко ви желая усмихнат ден и на вас и на себе си Simple Smile  Hug

# 655
Добро утро и от мен!
БуциHug решението за клиника е много добро! А относно бавната скорост, така е, но поне не чакаш всеки месец и не се чудиш, а действаш - я лечение, я нещо друго. Ние от 9м /една бременност/ сме сериозно по лекари, а преди това още няколко месеца и нищо не се еслучило при нас, но това не ни отчайва толкова, колкото преди, защото с всяко ходене в София, си даваме кураж, и надъхваме, че може би е бавно, но нещата се случват. Няма как ... Wink

# 656
Добро утро и добър ден, момичета!  Hug

Буци, правилно решение сте взели.  Hug Ти от Благоевград ли си, или се бъркам? Ние преди месец бяхме решили да се запътваме към София и правих проучване, четох много за клиниките и специалистите по репродуктивна медицина в София. Също се допитах до една позната, която има познат лекар-професор в София /дъъълга и широка/, та исках да кажа, че след подробно проучване и допитвания до познати и непознати, стигнах до д-р Щерев  Grinning В крайна сметка обаче решихме да останем при д-р Кателия Александров във Варна, защото сме доволни много за сега, пък и ни е по-близо.
Иначе много ми бяха препоръчали Свети Лазар в София /там раждат всички звезди/, но прочетох много негативни мнения и нямах добро усещане.

toito, вие чакате за ин витро, нали?

Estlar, и аз много мразя някоя позната като ми каже, недей да го мислиш и ще стане. Ще стане ако няма проблем, но ако от 2 години не става и да спра да го мисля, няма да има ефект. Така че ще го мисля и още как  Laughing  Hug

Прекрасна неделя, момичета!  Hug

# 657
Тоито, аз не знам просто и ти как издържаш и от къде събираш енергия за цялата тая борба, преди да почна активно да пиша тук, само ви четях и те помня и все още ти се възхищавам...

Ще стане ако няма проблем, но ако от 2 години не става и да спра да го мисля, няма да има ефект. Така че ще го мисля и още как  Laughing  Hug

Мдаааа познато чувство, най близката ми приятелка миналия месец докато бях в ямата и се опита да ме издърпа оттам и вика спри да го мислиш, спри да четеш и ще стане...оххх де да беше толкова лесно да спреш да го мислиш, а само при вида на бременна или дете в количка ми се пълнят очите...дано никой не разбира какво е това чувство...Благодаря тонилив за консултацията Wink иначе съм от Благоевград да...

# 658
Момичета, прегръщам ви! Hug И аз много се дразнех като ми кажеха да се успокоя и да не го мисля. А колко критики отнесох включително от лекари, че следедин аборт изследвам всичко Tired

На патерици, честито на именниците, на станалите лели и на рожденниците  bouquet

Буци, препоръчвам ти когато дойде МЦ да пуснеш на 3'ят ден
LH Лутенизиращ хормон
FSH Фоликулостимулиращ хормон
E2 Естрадиол
Тестостерон
Пролактин
Хубаво е да пуснеш и TSH. Като аз го пускам в чист ден, но казват че не се влияе от МЦ. И понеже хормоните+TSH са 60-80лв, може първо да изследваш TSH и по нататък да пуснеш ТАТ, МАТ,fT4 и fT3. Така като идеш на лекар няма да се налага да чакаш до др МЦ, за да види лекаря как са хормоните.

Относно клиниките, най-бързо ще те вземат в 'Щерев'. За 'Надежда' и Владимиров се чака няколко месеца. За 'Малинов' нямам наблюдения, мисля че Estlar може да ти даде насоки.
За Щерев препоръчвам др.Андреева ако ще следиш фоликули. Много приятелки и познати забременяха с фоликумерия, вкл.и на мен от един преглед ми каза кои дни да  luvbed . Аз и затова записах час за нея на 11 ден от МЦ, нищо че имах час за октомври при Владимиров. Но не знам дали когато имаш някакъв проблем било някой хормон или др е добро предложение.
Мои познати с терапиии 'леки' и 'тежки'(ин витро) са доволни от Коновалова.

# 659
Teya благодаря ти за изчерпателния отговор...само и един глупав въпрос да задам, ако си направя тези изследвания в обикновена лаборатория в Благоевград, да не ми кажат в София пак да ги правя  newsm78 а мога ли всички на един път да ги пусна....лелеее е само в това не се бях образовала до момента, по мъжките проблеми, вече съм горе долу за докторантура, сега и хормонално да се поошлайфам и откривам клиника  Joy ще поразгледам темите за хормоналните изследвания във форума, че да знам какво и кога да пускам, днес ми е първи ден, така че във вторник живи и здрави отивам да ме изследват и мен грррррр

Общи условия

Активация на акаунт