Отговори
# 660
Буци - нямам избор, мила!
Да, изминаха малко над 4м, откакто сме си подали документите за ИнВитро, но очакваме резултата догодина, дано до преди това имаме вече такъв по ест път Simple Smile
Скрит текст:
За 2години, ако се бях предала и за миг, щях да се съсипя сама! Силата я намирам в мъжа си и родителите си, които неотлъчно са до мен и ми дават сила, когато се предам. Имам и няколко приятелки, които правят същото. Напомням си и си давам сила и от факта, че не съм сама. Още повече, когато тръгнах с борбата по клиниките, през лекари, изследвания и продължаваме ...  и видях и виждам хилядите хора пред кабинетите, отчаяните лица на чакащите, и в същото време и другата страна - щастливите чакащи родители, или кутиите с бонбони и букета с цветя на ГОРДИЯ баща, които черпи, "виновниците", за да стане родител - ЛЕКАРИТЕ!
Това ти дава отново, и отново надежда, че 1во не сте сами в борбата си и безброй други са като вас, и 2ро след безмилостната борба има и щастлив момент. ЕТО ТАКА, МОЖЕ БИ вече 2години се боря с това отчаяние, това падение, издигане и пак наново.
Много е трудно, особено момента с тръгването по лекари! И на всеки, които тепърва тръгва и иска съвет от мен, казвам - пригответе се със здрави нерви, и страшното  търпение, да се мине през всичко, защото пътят понякога, както в нашия случай се оказва ДЪЛЪГ и много ТРЪНЛИВ, за съжаление, но освен със сълзите, е съпроводен с най-важното нещо - ВЯРАТА, НАДЕЖДАТА И ЛЮБОВТА!
НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ И ЩЕ УСПЕЕМ! Wink
Относно клиника, аз горещо препоръчвам "МАЛИНОВ" Д-р Калчев Wink За други, не съм запозната. Чувала съм от моя приятелка, че благодарение на Д-р Владимирова (дано не бъркам) от 1ва АГ Св София, има своята малка принцеска вече 4г, но за другите не знам ...

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 13:52 от toito

# 661
 Не би трябвало да има проблем, че изследванията не са от дадена клиника.  Поне на мен до сега никой не ми е правил проблем. 

# 662
Здравейте момичета! Засегнали сте "болната" тема на повечето от нас. Аз няма какво ново да кажа по въпроса, споделям напълно мислите и чувствата ви! В събота пуснах хормоните на 3 ден от МЦ и утре чакам резултатите, много съм притеснена и уплашена. Но каквото и да е мисля да се взема в ръце и да спра с черните мисли и да променя мисленето си в положителна насока. Дано да успея! Praynig

КУРАЖ НА ВСИЧКИ, ЩЕ УСПЕЕМ!!!

# 663
Ох, да, наистина темата е доста болна и трудна. Но 1) това са съвсем естествени мисли, които не ни правят лоши хора, 2) със сигурност всички тези емоции в момента ще ни направят по-добри родители и 3) не се предавайте само на тъмни мисли. Моя приятелка психотерапевт ми каза като и споделих какво ми минава през главата понякога да си задавам следния въпрос - тази мисъл помага ли ми по някакъв начин? Ако да, в смисъл терапевтична е за мен в момента и имам нужда да мисля така, Ок - отдайте и се. Но ако е само мисъл породена от страх, значи по-добре да я разкараме и да я заменим с нещо, което истински ни помага.

# 664
Буцигном съжалявам ,че този месец не е твоя  Hug
И аз от време на време се усещам ,че лекичко завиждам. Rolling Eyes
Има една мома в квартала 84 набор има 4 момичета последното няма годинка и на скоро се оплака пак ,че била забременяла и ходи да прави аборт  ooooh! .Такова нефелно същество не сте виждали .Отгледа ги тези деца на едно кафе вечно с цигара в устата  #Cussing out
Аз не чакам сряда или четвъртък ,но поне се успокой,защото Денис каза ,че графиката е добра до тук.Поне е имало О ,макар да не го хванах с тестове.
Моля погледнете и вие и дайте мнение :
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=miki_4akarova

# 665
Мики, графиката ти е супер! Наскоро едно  момиче от темата за тестовете за овулация се похвали с  EFP, въпреки че тестовете не показаха да е имало О. Стискам палци да се е получило!

# 666
Мики, графиката изглежда идеално. Зарежи ги тези отрицателни тестове за О., май не се никаква гаранция за нищо. Настрой се на една хубава вълна и гледай да бъдеш спокойна.

Буцигном, хмммм абе тази лелка какво се появи. Айде, за последно може и повече няма да я пускаме при теб в никакъв случай. Радвам се, че започва нова страница за вас и с подходящата помощ и насоки скоро ще си бременна и щастлива. Не се притеснявай, ще видиш че нещата си идват по местата.

Рости, ти как си? Как се чувстваш след като сподели, че се опитваш да се отърсиш от черни мисли? Успяваш ли да намериш място и за положителни мисли тези дни? Дано! То е толкова сложен този процес.

Естлър, хлябът е страхотеееееен. Браво. Как беше на вкус? Това за приятелката е добра новина, но не е много лесна за понасяне от нас. Нищо, скоро и ти ще си на нейно място и ще бъдеш чувствителна и подготвена за това, че за някои ще е тежко да споделят твпята радост. Мисля си наистина, че тези изпитания ни правят по-добри хора.

Тея, толкова се радвам за теб.

Аз днес съм малко тъжна и не мога да се насилвам. Ще изчакам малко тези тегави часове. Всичко ще бъде наред.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 20:23 от elenna

# 667
rossti08, elenna благодаря  Hug .Малко се бях панирал с тези тестове ,защото първия път ми помогнаха ,а сега ползвах същата марка,но всички бях -.Меря Т просто за да се ориентирам и независимо от резултата ще се радвам ,че поне на този етап нещата са с добра перспектива.Нещо не съм позитивно настроена ,честно казано искам просто да знам резултата дори и отрицателен да е  Blush

# 668
Здравейте момичета!
Благодаря ви много за подкрепата и окуражаващите думи! Учудващо, но се чувствам много добре, нищо че лелята си е на лице с пълна сила! Днес с ММ добре си поговорихме и се чувствам много по добре и по-успокоена, защото вече съм убедена, че и той е сигурен, че нещата все в някой етап ще станат, до сега май само аз бях позитивната! Олекна ми, поразходихме се, малко шопинг терапия и после едно-две-три ястия и сега заслужена почивка Simple Smile
Мики, това с момата набор 84 ме разби, ама и тука ги има такива каки, и като ги гледам как се държат с децата и ми иде да и шляпна два /минимум/ шамара...ама съдба...стискам палци за другата седмица!Дано да има радост, че тази седмица май никой не се е хвалил с две черти  newsm78 или нещо не си водя статистиката както трябва!?!
Приятна вечер дами Simple Smile

# 669
здравейте и от мен!
ние си направихме една хубава разходка днес и на моменти разбрах какво е да спреш да мислиш за това и да се чувстваш свободен; може би ще спра да чета поне няколко 1-2 седмици, защото не искам само да си затрупвам съзнанието; Иначе се радвам, че ми дойде цикъла и вече мога да почна да правя отново планове, пък дано да стане; поне ако опитваме винаги има шанс  Heart Eyes Прегръдки на всички  Heart Eyes
Бременните да ни наръсят ако може  Mr. Green  bouquet

# 670
  • планетата Земя
И аз съм увесила нос.Роднината се готви да слезе на моята гара.БТ падна.Но нищо.Нов месец,нов късмет

# 671
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7    Милички не съм ви забравила.... Ето да има от мен и моето чудо за всички.    

# 672
Aaaa, Milena, без такива! Дошла-отишла родата! Изпращай я и се зареждай отново с положителни мисли!

Мен този месец ме е треснал един оптимизъм и аз не знам как така, ама дано се задържи, че иначе сложна работа! Simple Smile
Поне съм си концентрирала вниманието на нещо друг,о или по-скоро на много други неща, и сякаш не ми остава много време да мисля и да се тревожа...

Усмивки много на всички и дано завалят положителни тестове отново!

# 673
Добро утро от мен. УЗ: Термометър 2:2, просто и двете показвам, че ову имаше, каква е била ще се разбере в събота, а каква се я свършили на 5-ти 6-ти. Това е Денят на Червената Армия.  Laughing

Днес очевидно съм в по-добро настроение заради покачващата се Т, ама като знам, че ще съм на вашата след две седмици, искрено съчувствам на всички увесили нос и им пращам много силни прегръдки, че знам какво е.  Hug

# 674
Добро утро и от мен Simple Smile

Хубава у успешна седмица на всички. Аз бързам да си събера малко от прашеца на Viliianka  newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28 И мен ме бяха налегнали едни лоши мисли тези дни , но като че ли днес съм по добре. Сигурна съм че всички ще видим скоро двете чертички. Много  Hug Hug за всички Simple Smile
Estlar Стискам палци скоро да се похвалиш  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт