Отговори
# 675
Добро утро и от мен!
Ниана - благодаря за кафето! Имам нужда тази сутрин от доста голяма доза, поради ранно ставане и късно лягане, резултат - недоспиване. Wink  Rolling Eyes Embarassed
Естлар - много силно стиснати палци и късмет от мен  Peace

Мен тооолкова зверски ме болят гърдите, че просто не е истина! Ужас! А до идването има още доста - седмица - и не знам как се преживява това нещо. Особено болезнени ги чувствам сутринта, ще откача. Simple Smile Тия хормони този месец доста побушуваха.

УСПЕШНА НОВА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ!

# 676
  • Монтана
Здравейте момичета. тоито, аз също се оплаквам от болки, но менстроални. Тази сутрин цъфнах и ми е криво. Стана една година вече... май ще трябва да ае примиря.

# 677
  • София
Здравейте
На мен ми е нещо уморено.Не мога да разбера защо, когато съм почивка ставам в 8 и 15 наспана, а за разбота едва се вдигам в 9 без 10, със сетни сили.
Вчера май хормоните ми нещо се бяха разбошували, цял ден ми се правеше кекс. И се прибирам, а моят възлюбен заминава да рита в 9 вечерта.Не ме огря и съм му сърдита  Crossing Arms  Нещо е започнал да ми отказва, а това никога не е било.
Чакам първи и заплатата, за да ходя на лекар.И на зъболекар.Може би зъболекарят ще е на първо време.
Надявам се и горе долу тогава да ми дойде(е ако не дойде няма да се сърдя) и да започна фоликуметрия с гинеколога.

# 678
Ааааа фло, никво примиряване! Само да съм те "чула" отново ше ядеш пердах, да знаеш!!!

Добро утро/Добър ден и от мен!

Естларче, стискаме палци и  Praynig
Милена, банално, но горе главата и с усмивка ше гоним яйцето всеки месец до мечтаната цел, това се отнася за всички!  Hug
Ериенне да го вкарваш в релси ТМ, обясни му че то бебето не го носи щъркела /а май така щеше да е угодно за всички, които всеки месец тайничко се надяваме/...

Усмихнат и слънчев ден Whistling

# 679
Благодаря ви за стиснатите палчета. Днес ми е адски тъп ден. Иска ми се да можех просто да се гушна под завивките, но съм се натоварила с работа до ушите. Още по-тъпото е, че съм се САМОнатоварила с работа до ушите, защото не мога да казвам не на хората, когато се обърнат за помощ, сякъш съм едно слънце и съм длъжна да огрея всички. Ще видим дали ще успея да разредя графика някак.
Снощи се скарахме с ММ. Заради деца. Той се държа грубо с едно хлапе. И аз като го подхванах - и ти деца ми искаш? Ами ние като си имаме и ти пусне телефона в чая какво? Ще се държиш по същия начин ли? Никакви деца от теб.... и сещате се продължението.  #2gunfire #2gunfire Всичко завърши в моя полза  bash bash

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 14:28 от Estlar

# 680
  • София
Estlar, моят не ги отразява въобще.До грубост не стига, но ги гледа лошо ако много го изнервят.Е, то и аз гледам лошо тогава.Въобще не ги поглежда, само на моят племенник съм го виждала да се усмихва и да каже 2 мили думи.Но не ги пипа, сърди се ако му даде да го държи.Плеченникът ми му се катери по краката, а моя седи като дърво и вика"Вземи го, махни го". Но иска дете, казва, че своето ще  си го обичал. Малко по-скоро като експеримент го приема и възможност да "създаде" човек и да му внуши ценностите си  Laughing Аз пък искам дете, за да ми казва мамо и да ме прегръща.Друго не ми трябва.
Онзи ден гледах племенникът ми.Лепнал е вирус след една седмица на ясла.Сестра ми и зет ми имаха излизане вечерта, сестра ми хем искаше да остане с малкия, хем от отдавна не се е разнообразявала.Та предложих да остана с него час-два.
Та будеше се няколко пъти и явно от температурата не осъзнавале много, аз го прегръщам, а той ми вика "Мама мама" и се гуши в мен.Направо ви казвам, можеше да си остана в това легло, в тази поза завинаги.

# 681
Здравейте, момичета!

От няколко дни все не ми стига времето и не мога да се организирам за нищо, затова не съм и писала! Днес като ме хвана лудостта, защото си втълпих, че гърдите не са ми толкова чувствителни и гаденето ми липсва и ходих при АГ-то на преглед. Обясних на доктора че имам притеснения, прегледа ме и каза, че всичко е наред! Такава съм паника, а не бива, но човек като започне да си мисли разни неща..... То стана всяка седмица все съм изтипосана в кабинета, но сега поне съм спокойна!  Mr. Green

# 682
luba_ani аз май не съм ти честитила 2-те чертички  ooooh!  Лека и безпроблемна бременност, мила  Hug Много се радвам, че бебчо е ок и се развива  Hug  А ти за къде бързаш с гаденията?! Аз от 6-7-ма седмица до към 14-15 едва ходих до тоалетната  Sick  По-добре да ти няма нищо, отколкото да се чудиш какво да правиш, че да си облекчиш неразположенията  Hug

# 683
Благодаря, ти Нели А.!
Аз гадене си имам седмица след като видях двете чертички.
Радвам се че и ти си добре!  Hug

# 684
Здравейте сладурки и от мен, навън времето е прекрасно иии някак си пролетно  Hug Hug Hug.

Estlar мила не се карайте за глупости, от опит ти казвам, чеее собствено дете се търпи много повече от чуждите. Моето дете ми се качва на главата и не само на моята ами и на ММ (който не му е баща) нооо очудващо за мен, прагът ми на търпимост спрямо нея е ужасно висок. За ММ да не говорим неговият праг на търпимост спрямо нея (която не му е истинско дете, но той я обича и се грижи за нея като за свое вече повече от 2 години) ееее необяснимо висок. Той и позволява да му скача по главата ама буквално, да го дразни да го човърка да му се лигави и той стоически изтърпява всичко. Аз дори го раздавам по-строгата, гълча и възпитавам. Така чеее не може спрямо отношението на мъжът ти към другите деца да го хокаш, че едва ли не така ще се държи и с вашите. Повярвай ми не можеш и да си представиш, какво сте склонни да им позволявате някой ден на вашите дечица. Аз трудно изтърпявам чужди - дразнят ме и бързо се изнервям, не си премълчавам и си позволявам да ги нагълча понякога (говоря за деца на мои приятелки - не за съвсем чужди), но си давам сметка, чеее моето го оставям на моменти да си прави каквото си иска. Така че обичайте се и не се драчете за глупости  Hug Hug Hug.

Желая на всички прекрасен и усмихнат ден, изпълнен с много обич и хубави емоции  Hug Hug Hug

# 685
  • София
При бащите, любовта към децата идва по друг начин.Ние имаме връзка с тях още преди да се родят и ги обичаме, защото просто ги обичаме.Инстинкт е.
Мъжете обичат децата заради жената, после вече като се сближат с детето, има комуникация започва и истинска любов заради самото дете и неговите качества, характер.Преди това е малко розово нещо, което е създал с любимата жена.Или пък е дете на любимата жена, както в случая на Маги.
Докато за жената детето си е цел, личност, припритет пред любимия мъж, любовта и разни подобни неща.Нашият инстинкт е "пази детето", докато на мъжа е"пази жената...и детето".

# 686
Здравейте и от мен! Излезнаха ми резултатите на хормони:

ФСХ - 6.3
ЛХ -10.6
естрадиол -59.03
Това, което знам от форума е, че съотношението между ФСХ и ЛХ, трябва да 1;1, даже ФСХ трябва да е малко по -високо от ЛХ,при мен очевидно не е така. Явно и тук имам проблем! Rolling Eyes
Сега поне се чувствам малко по-добре, защото правя нещо и се надявам след като открихме проблеми, да успеем да ги разрешим!
 А относно бащинските инстинкти на мъжете, мисля че те наистина се появяват с раждането на детето, а не като при нас. smile3560

# 687
  • София
А спрямо референтните стойности как са?

# 688
 в граници са!

# 689
Естлар много обичам теорията на Фром за бащината и майчината любов :
" Чувството да бъдеш обичан от майка си е пасивно. Не трябва да правя нищо, за да бъда обичан — майчината обич е безусловна. Единственото, което се иска от мен, е да бъда — да бъда нейно дете. Майчината обич е блаженство, спокойствие, не е необходимо да се завоюва, не е необходимо да се заслужи.....
 „Няма грях, няма престъпление, което да те лиши от моята обич, от желанието ми да живееш и да си щастлив.“
 Бащината обич е условна. Нейният принцип е: „Обичам те, защото ти ще осъществиш очакванията ми, понеже ти изпълняваш дълга си, понеже си като мен.“
Бащината съвест казва: „Ти сбърка, не може да не понесеш някои последици на твоите деяния, а главното е, че трябва да промениш поведението си, ако очакваш да те обичам.
Детото се нуждае и от двете за да бъде щастливо !

Мацки колко дни преди цикал пада Т?Още е висока ,а утре ми е 26 ден ,ако направя тест лентичка дали ще даде достоверен резултат   Thinking

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 20:47 от Мики

Общи условия

Активация на акаунт