Отговори
# 105
Тея, моля се всичко при теб да бъде наред.  Praynig
Буци, чета ви, просто нищо ново при мен няма, че да споделям. МЦ още не е свършил, майката на ММ идва на гости тази вечер и ще трябва някак да бъде информирана за проблемите ни. Решихме, че е по-добре да знаят, отколкото да ни боли от всеки намек, а пък и както и да стане, нямам особена надежда да е до края на годината, а те сякаш вече се ослушват ще има ли "добри новини". Колкото ядосват, толкова са и подкрепа в един момент родителите. Майка ми ме вбесява с реакцията си понякога, но поне имам още едно докторско мнение от другата страна на слушалката и някой, който да ми каже "идиот", когато прекаля с негативните диагнози. А и когато прекали имам правото да си излея справедливия гняв и това ми е такъв отдушник на емоциите, че май дори ми действа добре. Ние си се обичаме с майка ми, независимо как звучи, просто сме емоционални натури и се караме и сдобряваме 5 пъти на ден. Перфектно в този момент.  hahaha

# 106
Estlar, и аз се надявам в никакъв случай да не спираш да пишеш тук и да споделяш. Това с родителите си е така - колкото и да стресират, все пак са опора. Ако не е прекалено лично, ти коя зодия си? Не че вярвам особено, но няколко пъти вече се чудя Simple Smile

# 107
Какво предполагаш? Не съм рак, ако питаш заради емоционалните изблици. Simple Smile Водолей - вятър ме вее на бял кон, много щури идеи винаги и по всяко време, но един голям проблем - не се привързваш към никого, защото всички са равни. Майка ми, най-добрата ми приятелка и съседката са еднакво важни и полагам големи усилия да схвана приетата от обществото йерархия, че често ми се случва да обиждам хората около мен без да искам, защото не им било отделено достатъчно внимание, пък съм обърнала на друг, който бил по-малко важен.  Shocked Аз учих астрология едно време и там имаше един неписан закон. Няма значение каква е зодията на една жена, поеме ли по пътя на майчинството, отнасяйте се с нея като с Рак.
Я бързо си признавайте какви зодии сте и какви зодии мечтаете да са децата. Знам, че ще ги обичаме всякак, ама аз исках водолей като мен (преди да ми стане все едно и просто да искам да се получи). С всички други зодии ми е трудно.

# 108
  • планетата Земя
Аз не вярвам в зодии.За мен са пълна измислица-премислица

# 109
  • София
Аз не вярвам в зодии.За мен са пълна измислица-премислица
Peace И аз не съм по зодиите.

# 110
То и около мен няма кой знае к'во ново освен, че днеска изпращам лелката да се маглосва и започваме с нови сили борбата за нов живот Simple Smile
Така, че съм на старта и дано така хубаво да съм я натирила лелището, че да не сети за нас цели 9 месеца! Пожелавам го и на всички, дето като нас се молят за това!!!
Естлар, забърка ли му на мъжлето ти бърканицата с медец?!? Освен андрозитола и това другото дето го пие /не му помня името/ и бърканичка може да си хапва, поне няма да му навреди!
малко оффтопик, дано не се разсърдите: разчетох се из старите теми за мъжки фактор и установявам, че доста често извън БГ не обръщат внимание на морфологията, ако останалите неща от СГ са в норма или има вариант да се подобрят...така че имаме шанс /поне ние/!Защото в крайна сметка ако се движат бързо войниците, какво значение има с каква форма са?!?

Аз пък вярвам в зодиите Wink Аз съм лъвче, а детето, да се появи пък ако иска и телец да е Simple Smile хихих не ме разбирайте погрешно, но телците са ми малко....и аз не знам какви Simple Smile въпреки, че моят асцендент е именно телец Simple Smile

# 111
  • София
Тея, стискам палци всичко да е наред!  Praynig
Буцигном, значи вървим заедно с теб, и на мен днес ми е последен ден. Айде дано да ни е за последно.  Laughing
Естлар, онзи ден попаднах на някакъв филм по телевизията с Лив Тайлър и в първия момент като я видях, се сетих за теб.  Mr. Green
Аз до преди няколко години също не вярвах в зодиите, винаги съм мислила, че те са само предпоставка, а вече човек какъв път ще поеме, зависи от много други фактори като семейство, среда и т.н. Но с годините все повече виждам общи черти между хората с една и съща зодия. Някои неща просто не могат да се отрекат.  Laughing
П.П. А аз съм близнаци.  Laughing

# 112
Аз напълно вярвам в зодиите особено от 3 месеца насам.Зодия Близнаци съм,по радиото казаха преди 3 месеца че ще имам подарък и то от щъркелче  и Бумммм ,след ден два разбрах че съм бременна,е как да не повярва човек  Grinning

# 113
Дикси я ослушвай се дали няма да кажат нещо и за лъвчетата, невидяло се!
Теди, смело напред, мила!!! ММ ме чака като топъл хляб  Joy

# 114
Буцигном  Peace

# 115
Буци, ако трябва да избере между топлия хляб и мен, ММ ще избере топлия хляб. По едно време искаше да ме накара да спра да го правя, че преяждахме с хляба и желание за секс след това - забрави. Simple Smile Удря ни едно сънливо настроение.

# 116
Здравейте, момичета!
Аз се завърнах от дългото пътуване днес -600изминати км и се чувствам като пребита, но по-важното е, че час от работата я приключихме!
ВВ - подозрителна си с тези черти Simple Smile
Тея - дано си остане зацапване и няма нещо притеснително!

Връщам се да ви чета по-подробно.

При мен ... все още нямам М., нямам и такива изгледи, но ще поизчакам с тестчето, без това утре имаме гости и е неудобно да правя, а ми е 33ти ден  newsm78 ще изчакам до към неделя/понеделник Simple Smile

# 117
Toito възхищавам ти се за търпението Simple Smile все си измисляш оправдателни причини, милата ти Simple Smile мая то така е човек като е препатил, не един и два пъти се научава Wink стискам палци  Praynig
Estlar сега ше видиш какво е твойто като пие по-дълго време отвари и хапчета, миричка няма да ти дава, аз едвам се оттървавам, ама такова е Wink

# 118
Teya, моля се всичко да е наред и да нямаш повод за притеснение! А и това зацапване, ако е еднократно мисля, че не е нещо страшно!? Praynig

Буцигном, мила, имам и аз едни такива опасения! Даже малко по-назад в темата бях писала. Ами не знам, каквото такова. Ще съм в шок ако са две, никога не съм си мислила, че може да имам близнаци. Точно тестовете и до някъде графиката ми ме карат да се съмнявам. На практика ми отчете на 9-ти ден след О.

Естлар, и аз така реагирам когато нещо ме мъчи. По-добре е човек да си каже каквото му е на душата! Hug

Много, много стиснати палчета на Тоито и V V! Hug

# 119
Буцигном - така е, мила! Къде оправдание, къде съм по предвидлива и изчаквам, а пък  и гостите ми бъркат нещата, все пак пред тях, няма как ... Simple Smile Но нека ... ще изчакаме и ще видим, то ако има, бебето няма да избяга Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт