Отговори
# 90
Момичета, кога да отида на преглед при АГ-то? Официално ще съм в закъснение от утре. Едно ми е неспокойно, не знам и аз ли да бях пуснала ЧХГ?
На 10-ти ден закъснение Peace
Здравейте,мили момичета!!!!Аз се завърнах от 10 дневна почивка из родните балкани и се чувствам заредена с енергия.Днес ми е 9-ти ден от МЦ, любимия период наближаваааа JoyНяма дя правя тестове този месец,температурата още я меря/макар ,че днес пропуснах/Ще я карам по-лежерно,че нещо не ми се отразяват  добре големите изчисления ooooh!Мисля да се отдам на почивка и секс по желание независимо кой ден от МЦ ми е и т.н Абе ,разбирате ме Simple Smile

Голяяяяяямо честито на luba_ani, avgust13,Teya,Wite Dove,Miss BluIz,elenna Hug Hug Hug Hug HugМного се радвам за вас,мили мои!пОЖЕЛАВАМ УСПЕХ И НА ВСИЧКИ,КОИТО ЩЕ УСПЕЯТ ТЕПЪРВА!

# 91
Добро утро момичета  Hug

Аз не съм много активна тези дни , но и няма с какво да се похваля . Започваме нов месец на опити с нови надежди. 
V V , toito Стискам ви палци много скоро да видите двете чертички  Hug
Честито и от мен на мама Алексче   Hug Да са живи и здрави с малката принцеса и скорошно възстановяване Hug Хубав и усмихнат ден пожелавам на всички  Peace

# 92
Благодаря ви момичета и добро утро!

Нианка, супер кафенце, мерси.

Днес сутринта, направих Шуър чек. Още докато го намокрях, видях нещо като сива черта на Т линията. Цялата се разтреперих. Чаках да порозовее, но не. Така си остана по- тъмно бяло  newsm78
Мъжът ми нищо не вижда, не ми даде да направя друг тест /Клеър тест имам/ и каза, че е виждал и по- силни линии, и след това не съм била бременна. Така ми стана смешно. Но предишните линии са се появявали сле времето за отчитане, а тази сивата веднага. Направо ще се побъркам. Ако издебна да не ме види, след работа ще направя другия, иначе утре сутрин.

# 93
Добро утро на всички! Hug

V V, някъде бях прочела, че наистина понякога се получавали такива сиви черти, на тестовете и те означавали същото, като розовите и червените. Стискам ти палци!

Ниана, благодаря за кафето! Wink

# 94
  • планетата Земя
Добро утро

Ниана,благодаря за кафето

VV,много ранко си започнала с тестовете.

# 95
Добро утро, момичета!

Ниана, чудесно кафенце! Благодаря ти! Hug

V V, много силно ти стискам палци! Praynig

От няколко вечери не мога да спа. Събуждам се по често и сутрин рано, рано съм станала. Никак не ми се отразява добре това безсъние.

# 96
Днес ми е 11- ден след О.
Сега като изсъхна теста, нищо не виждам вече  smile3511

Люба, някакви други симптоми, освен безсъние, имаш ли? ММ как прие новината  Mr. Green

dbojidarova78, добре си се завърнала от почивка  Hug Успех!

# 97
V V, безсъние, вечер ставам по два пъти да ходя до тоалетната, болезнени гърди и огромна раздразнителност, идва ми да убия някой! Mr. Green
ММ е много, мнооого щастлив! Laughing

# 98
Честито Бебе на мама Алексче! baby_neutral baby_neutral baby_neutral Да им е жива и здрава кукличката!
Luba_ani много сладки постове,  #2gunfire hahaha, ама си бойна  Grinning
V_V дано скоро имаш още по-ясна чертичка!Toito стискам палци и на теб!
Nianka благодаря за закуската  Hug
Приятен ден!

# 99
  • Софиянка в Пазарджик :)
Здравейте момичета,отдавна не съм писала.Честито на виделите 2 чертички,пожелавам ви лека,спокойна бременност.
Тойто,чакаме положителен резултат,графиката ти е съмнителна с това гадене Simple Smile ...
Честито на Алексче,да се възстановява бързо,а малката да е жива и здрава и мноооого послушна Simple Smile
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 100
Добър ден! 
Днес ми зацапа Sad ходих на лекар, нищо не се вижда все още. За сега ще пазя леглото, утре пак ще пусна ЧХГ и в понеделник отново съм на лекар, т.к. видя извън матката някакво петно, което в най-добрия случай е кръв, в по-лошия предполагам извънматочна. Дано всичко е наред, пък ако трябва 9 месеца няма да мърдам от леглото.

V V , стискам палци следващия тест да е положителен.

# 101
Тея, много се моля, всичко да е наред при теб.  Praynig

# 102
  • планетата Земя
Тея,случва се да зацапа и после бременността се изкарва докрай.Дано  Praynig

# 103
Тея на мен ми беше зацапало бледорозово в деня на МЦ,но за мое щастие лелчето не дойде.Така че имаш шанс всичко да е наред  Hug

# 104
Здравейте мацки Simple Smile
Нещо ме емна работа и мене тези дни и нямам много време да пиша Simple Smile

Luba_ani ти ме съмняваш с тея толкоз ранни положителни тестове, дали няма да се радваш двойно  newsm78 то и още по-хубаво де Simple Smile
ВВ стискам палци да се появи по ярка втора чертичка  Hug
Тея една приятелка е вече втори месец и тя в началото беше със зацапване, но след стабилно лежане у дома се оправиха нещата!Всичко ще бъде наред!
Нианка на мен кафето ми дойде следобедно ама нищо, няма да го връщам  Party
Желая ви хубав и усмихнат ден /то към вечер клони ама нищо/ Wink

п.с. Естлар ти не се ослушвай и самоотлъчвай от темата, щото ще те яде жегата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт