Отговори
# 75
Момичета нека ви зарадвам мама Алексче роди момиченце Ева с прекрасни мерки  Peace

newsm10 newsm44 newsm44 smile3501

Да са живи и здрави и много щастливи!

# 76

Добре дошла на бебе Ева!
Да расте весела и безгрижна, и да грее като слънце в дома ви!
Честито, мамо Алексче!Бързо възстановяване ти желая!

# 77
Дикси, благодарим ти, че ни донесе такава чудесна новина! Hug На мама Алексче и честитя малката принцеса, с която се е сдобила! Да е жива и здрава, както и мама!

tanqer, добре дошла при нас! Желая ти скорошни успехи! Simple Smile

# 78
Честито на всички видели  EFP
Предстоят ви най-хубавите моменти в живота-първият видеозон,виждането на сърчицето,после на ръчички,крачета....Както и много притеснения,но най-милите и истински притеснения.
Моето мъниче много започна да ме рита,и е много хубаво.Вече усещам,че в мен наистина расте човече. newsm07 Misc Baby Bottle babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Алекс,честитооо  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 14:46 от Pretty Kitty

# 79
Честита дъщеричка на мама Алекс. Да расте много здрава, красива и умна малката Ева. Алекс, бързо възстановяване.

# 80
76,1    mIU/ml Simple Smile още не ми е напълно с спокойно, но поне масля вече малко по положително.
Довечера ще ви прочета на спокойствие и ще пиша, че от телефона ми е трудно да пиша.

Честита радост на мама Алекс!  Да е жива и здрава малката принцеса, много послушна и щастлива!

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 15:01 от Тeɣa

# 81
Тея, супер ти е резултата. В събота минимум двоен  Hug

# 82
Честито на Алексче Simple Smile да е живо и здраво малкото Евче и само хубави мигове да им носи Simple Smile
Teya вече спокойно можеш да дишаш до събота...тогава още едно тестче и после ще дишаш още по-спокойно Simple Smile
 newsm79 newsm28 newsm79 newsm28

# 83
Честито на мама Алекс-да расте здрава и много щастлива малката Ева!!!

Тея, поздравления за резултата, всичко ще бъде наред! preggo
Аз съм скапана от работа и с нетърпение чакам уикенда! newsm68

П.П. за всички, които се отчаяха малко този месец (и аз съм в това число)! Simple Smilehttp://www.youtube.com/watch?v=MvG6Q86uRqM

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 20:10 от rossti08

# 84
Честито, Алексче ! Жива и здрава да ти е малката принцеса и много да ви радва! Бързо възстановяване  Hug Hug Hug

# 85
Момичета, кога да отида на преглед при АГ-то? Официално ще съм в закъснение от утре. Едно ми е неспокойно, не знам и аз ли да бях пуснала ЧХГ?

# 86
Момичета, кога да отида на преглед при АГ-то? Официално ще съм в закъснение от утре. Едно ми е неспокойно, не знам и аз ли да бях пуснала ЧХГ?

Сега нищо няма да се види! Изчакай 10-14 дни закъснение Simple Smile Обикновено при ниво над 1000 на ЧХГ се вижда точицата Simple Smile

# 87

Доколкото съм чувала, лекар може да отчете БРЕМЕННОСТ, 10-на дни закъснение, или по-скоро беше около 21-23ти ден след О  newsm78 дано не бъркам, нека по компетентните да кажат. Simple Smile За да ти е по-спокойно, пусни един кръвен, макар да знаеш резултата Simple Smile

# 88
Лично аз отидох някъде на 6-7 ден закъснение и лекарят видя само уголемена лигавица на матката. Получавало се или от бременност, или от това, че трябва да ми дойде. 1 седмица по-късно каза да отида и тогава чак се видя точицата. Ако сега отидеш само ще се разочароваш Sad Пусни си кръвен, за да си си спокойна и изчакай 10-14 ден от закъснението Simple Smile
Тойто правилно си запомнила, мила  Hug

# 89
Здравейте мацки ,
бих искала и аз да се запиша в темата.Този месец ви наглеждах само от балкона ,радвах се на успелите и съчувствах на останалите.Ние не се пазихме този месец ,но уви лелка чука на врата.
Малко се разстрой , но за втори път се включваме в маратона и вече си знам всички емоции вървящи към бебеправенето  Blush .
Мисля и този месец да го караме полека без тестове ,температура и секс по график , защото това ни ужасява и двамата.Ще се оствя по течението ,да видим какъв ни е късмета  Whistling
На не чакащите и колебаещите се стискам палци  ,на успелите от тези дни тихичко честито и лека бременност  Hug

Общи условия

Активация на акаунт