Отговори
# 60
Още на обяд отивам и после в събота. Пък каквото -такова.  Поне вече не ми е толкова депресивно. 
Мерси за стойностите.  Предполагам няма значение, че щя го правя в различни лаборатории !?

# 61
Добро утро, дами Simple Smile
Estlar  Hug мила разбирам те прекрасно, и аз съм в същата ЯМА, даже не е и дупка! Всичко живо е бременно покрай мен, такова чувство имам...всеки ден разбирам за тази позната, за онази позната...а и тук във форума като заваляха тея ми ти положителни тестове...не искам да ме разбирате погрешно!Радвам се за всяка една от вас, защото знам през какво сте преминали и знам че и вие ще се радвате с мен, когато най накрая и аз видя двете чертички, но ми е адски трудно!
Сега да ви разкажа една случка, която ме разплака /пак/ вчера Simple Smile
Видях една позната с детенцето й докато се разхождаха. Дълго време с мъжа й нямаха деца и преди няколко месеца си осиновиха едно прекрасно малко създание, което прилича на майката осиновителка, ама все едно тя го е раждала!Направо думи нямам! И аз закачам детенцето, радвам му се и го галя по главичката и си сложих ръката на бузката му и му говоря нещо и то само наклони настрани главичка и си полегна на моята ръка и седи и ме гледа и не помръдва...е казвам ви разтопих се!
Но знам, че и на моята улица ще изгрее слънце и няма да се откажа за нищо на света!
Естлар ТМ какви добавки пие?

# 62
Предполагам няма значение, че щя го правя в различни лаборатории !?
Трябва да е в една и съща лаборатория, защото всяка си има различни референтни стойности. Peace

White Dove, честити 2 чертички и на теб!  bouquet

Ама какво направихте, направо ме застреляхте с толкова положителни тестове! Laughing
Все така, все така .... Party

# 63
  • София
White Dove Честито мила  Hug  bouquet

# 64
Добро утро и от мен, момичета!
Тея - всичко ще е наред, ще видиш!  Hug
При мен ... все още няма нищо - 32ри ден от МЦ - смятам го за 1ви ден закъснение. Или по-скоро утре е 1ви ден  newsm78 Не знам как да го считам и аз. Миналия месец ми зацапа на 28ми, дойде ми на 29ти - 31ви ден от МЦ, а сега никакви признаци.
Но .. не мисля да бързам с тест, не че нямам един излишен в нощното шкафче, но ще видя и утре как ще е. Утре заминавам към Варна и ако няма нищо до събота, тогава ще го направя  Praynig

# 65
  • София
Estlar, Буцигном  spoko  Hug

WhiteDove, Тeɣa честито!

toito, стискам палци и ти да се похвалиш скоро  Peace

Ние с ММ свършихме, каквото вършихме този месец. Следобед имам час за гинеколог за резултат от микробиология и може да ме погледне на ехографа да видим дали се е спукал фоликула. Според мен се спука вчера  Thinking

# 66
  • София
toito, направо ти се възхищавам на търпението Grinning
White Dove, честити ти две чертички, стискам палци всичко да е наред. Hug

# 67
Elenna благодаря за полезните статии!
Toito днес на теб ли трябваше да тистискаме палци Praynig Чакаме да ни зарадваш! Hug

# 68
Ох, друг с мен няма ли ... Simple Smile надеждата е в мен, но аз не се предавам лесно пред теста, а искам да изчакам. Този корем от дни ме притисна ниско долу и все си викам "Абе сигурно ще ми дойде" Макар сутринта, на кафето, моя пр-ка ми каза "Моят корем седмица преди М, така ме болеше и не ми дойде .. " , но всеки си е различен, така че ще поизчакаме до събота, а то ако има нещо, няма да избяга Simple Smile Пред 3дни, категорично нямаше ... така, че нека почакаме .. Simple Smile

# 69
Буцигном, пие Трибестан и Андрозитол. Очаква се подобрение след 3 месеца, което е към края на ноември, тогава трябва да пуснем контролната спермограма. Дотогава аз трябва да съм с уточнена диагноза, за да ни препоръчат метод - от подобрени шансове за естествено забременяване до инвитро, който метод преценят, че е най-подходящ за нас. Не знам как се оправя високото FSH, май курсове противозачатъчни, може и някакви добавки да има за подобряване на функцията им. Стимулацията с кломифен се препоръчва при добра спермограма, която нямаме, и проверка на тръби, която може и да ми предстои... Не искам да развалям хубавата темичка с моите черни прогнози, така че може и да позачезна оттук, надявам се да ме извините. Буци, знам, че и на теб ти предстоят изследвания следващия месец, ако този нищо не стане, успех ти желая.
toito, дано единственото ярко червено нещо, което видиш този месец да са две черти. Ели, дано "сте я свършили каквато сте я свършили този месец" успешно. Simple Smile Предстоят ти две изнервящи седмици, но с добър финал, надяваме се.

# 70
Estlar не са ти чак толкова лоши резултатите, колкото лоши сценарии сами си рисуваш, скоро и ти ще се похвалиш, само спокойствие! Hug Hug

# 71
Естлар - мила, не се шашакай, бе! За какви черни прогнози говориш. Всичко се оправя с точния лекар и медикаменти. А и, както каза Дива, не са ти чак толкова лоши резултатите. При нас нещата също бяха много зле. Аз бях с увеличена функция на ЩЖ - ТСХ ми беше почти 10, което е ужасно много за случай, когато се иска бременност. Прогестерона също беше увеличен, изобщо пред мен беше черно петно.
Мъжо - имаше 2% добра спермограма, останалите 98% лоша - варикоцеле - направихме операция. Сега 3м по-късно ни предстои проверка /СГ/, знам, че нещата ще са много по-добри - вярвам го и не съм вече толкова черногледа.
Шанс по естсетвен път при нас - НИЩОЖЕН. Но аз за миг не повярвах и не вярвам на това и макар след подадени документи във Фонда, аз вярвам и някъде вътрешно знам, че ще се случи по скоро от инвитрото. Дали сега, или след месеци ...
Моите резултати преди месец, бях съвсем на нулата, сега и на мен предстои нови изследвания за ЩЖ. Нооо, шанс винаги има Simple Smile стига да вярваш в това!

А и съм наясно, че има много по-лоши истории от моята ... и си давам кураж, че моята ще стане един ден ПРИКАЗКА .. така ще се случи и с теб, и с всички в тая тема! Simple Smile
 Hug Hug

# 72
Здравейте, момичета!

Днес не ми остава време да се запиша в темата!
Еслар, не се вкарвай във филми! Всичко ще се нареди, а и резултатите от изследването ти никак не са фрапиращи!  Hug

Тоито , V V, стискам ви палци съвсем скоро да видите двете черти! Praynig

# 73
Момичета нека ви зарадвам мама Алексче роди момиченце Ева с прекрасни мерки  Peace

# 74
Здравейте всички сладурки Simple Smile Аз се записвам да ви следя защото емоциите които ги има тук в другата тема ( проблемно забременяване) ги няма . Надявам се да не ме изгоните защото много ви се радвам.Честито на всички видели  EFP пожелавам ви лека и безпроблемна бременност.А на всички които НЕ чакат да им дойде лелката им пожелавам в близките 9 месеца въобще да не им идва защото е не канена и не желана Simple Smile Стискам ви палци и ви желая успех.Пък ние утре ще ходим в Малинов да действаме по нашите неща и малко по малко да се доближаваме до целта  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт