Отговори
# 45
Aйде и аз в новата тема, дано ни донесе много късмет на всички!  EFP stork-boy stork-girl 1stroller
WhiteDove честито!   bouquet

# 46
White Dove, Честито! Колко много майски бебоци чакаме. Няма по- хубаво нещо.

# 47
Афродита - за сек и моят дъх спря ... а то било тест за О. Simple Smile
Как хубаво заваляха тестовеееете - това не се беше случвало скоро, по-скоро, откакто съм тук вече толкова време - над 1г и половина - не се е случвало тест след тест ..
ДАВАЙЙЙТЕ - СЛЕДВАЩИЯТ! Simple Smile Praynig

Тоито, мисля вече, че ти си наред, стискам ти палци! Praynig Praynig Praynig
Буцигном, а ние с теб започваме отново този месец да се борим, пък каквото сабя покаже! Дано да успеем! Praynig
Афродита, и аз съм се радвала така на тест за О., първият пък, когато си правих, не знам защо, но бягах и подскачах из целия апартамент! Laughing Луда работа, но какво да се прави???

# 48
Екслузивно нощно включване от морето
Честито на многото нови  EFP
Браво момичета много се радвам за вас  newsm51

# 49
Момичета, които правите изследшания, попадна ми една хубава таблица и интерпретации:
http://www.pregnancycharts.org/hormoneLevels.php
Все пак не знам дали винаги мерните единици са същите навсякъде, така че имайте едно наум.
За нас с половителните тестове, ето нещо доста успокоително за рисковете в първите месеци. Поне мен някакси ме успокои:
http://www.pregnancycharts.org/miscarriage.php

# 50
Добро утро! Някоя от вас да има представа защо днес на теста с първа урина чертичката ми е по- бледа от вчера следобяд.. Чак се притесних че я няма изобщо , но после се появи  newsm78 и двата теста са шуър чек... Rolling Eyes

# 51
Добро утро! Някоя от вас да има представа защо днес на теста с първа урина чертичката ми е по- бледа от вчера следобяд.. Чак се притесних че я няма изобщо , но после се появи  newsm78 и двата теста са шуър чек... Rolling Eyes
ох и аз съм в подобна чуденка хм. Изнамерих един clear, които нищо не отчете, а китайските показаха бледа черта днес и вече не знам Sad Днес ще си купя шуърчек и ако са положителни, утре ще направя кръвен. Иначе БТ продължава да е над 37.00 и със сигурност днес лелката няма да дойде Simple Smile

# 52
Аз искам днес да кажа на моите родители , защото утре си заминават, бяха в България на почивка 1 месец.. И сега с тоя по блед тест започвам да се чудя дали да казвам нещо.. ooooh!

# 53
Не се притеснявайте, зависи от партидите. Само на кръвните тестове няма грешка.
В другата темичка имаха същия проблем, бях чела скоро, но всичко си беше наред.

Моят тест от сутринта също е отрицателен.

# 54
  • планетата Земя
Добро утро

White Dove, Честито!   bouquet
Защо е по-бледа едва ли може да ти отговорим.Утре пак направи тест от същата марка,по същото време и сравни чертите.Другото е да пуснеш ЧХГ през два дни и да видиш какво се случва.

Тея,тея Клиър са много кофти тестове.Поне аз не ги харесвам изобщо.Утре един шуър направи

Аз тези дни изпращам леля ни и сме на стартовата линия  Laughing

# 55
Teya, White Dove, стискам палци всичко да е наред. Най-лошият вариант е да е химическа. Най-оптмистичният е тестовете да са с различна чувствителност или просто различни марки и затова да отчитат различно. Най-спокойни ще сте ако проследите покачването на ЧХГ през 48 часа.

Момичета, които правите изследшания, попадна ми една хубава таблица и интерпретации:
http://www.pregnancycharts.org/hormoneLevels.php
Все пак не знам дали винаги мерните единици са същите навсякъде, така че имайте едно наум.
За нас с половителните тестове, ето нещо доста успокоително за рисковете в първите месеци. Поне мен някакси ме успокои:
http://www.pregnancycharts.org/miscarriage.php

Благодаря ти. Някои от мерните единици са различни, но е полезна информация. Аз вчера се сринах след резултатите. Знам, че не е драма за умиране, обаче... Явно нервите ми не издържат. Въртят ми се вскякакви сценарии в главата. Явно ми трябва стимулация. Ако не успеем да оправим спермограмата на мъжа ми, тази стимулация е безсмислена, както и инсеминацията, така че се стига до инвитро директно. И всичко това заради малки отклонения уж при всеки от нас, но като комбинираш факторите май трябва да стане чудо, за да забременеем. Признавам си, вчера май попрекалих с драмите вкъщи, защото заговорихме даже за осиновяване в един момент, доколкото помня, че алкохолът започна да говори вместо нас в един момент. Днес съм малко по-оптимистично настроена, нищо, че съм още в дупка.

# 56
Estlar,  позната ми е твоята депресия. И ако не беше + теста, още щях да я имам. Сега ми е една идея по спокойно,  че може би положението не е толкова лошо и дори и химическа пак си е бременост/при мен де, но моите резултати бяха по-лоши, така че шанс има/. Прегръщам те и горе главата,  рано е са мислиш за осиновяване.
Съгласна съм, че с кръвен е най-точно. Но ще изчакам до утре. Днес няма да имам време,  може би довечера,  но трябва да видя до колко работи лабораторията. Някой знае ли късе мога да видя какви стойности трябва да е  ЧХГ?

# 57
Teya

Седмица от последната-------- Количество на
Менструация---------------------- hCG в mIU/ml
3 ------------------------------------- 5 - 50
4 ------------------------------------- 4 - 426
5 ------------------------------------- 19 - 7,340
6 ------------------------------------- 1,080 - 56,500
7 - 8 --------------------------------- 7,650 - 229,000
9 - 12 ------------------------------- 25,700 - 288,000
13 - 16 ----------------------------- 13,300 - 254,000
17 - 24 ----------------------------- 4,060 - 165,400
25 - 40 ----------------------------- 3,640 - 117,000

# 58
За съжаление няма "универсални стойности" на ЧХГ. Гледа се не толкова стойността, колкото нарастването, затова се проследява през 48 часа. Ако спада, значи е химическа. Ако се покачва твърде бавно може да се мисли за извънматочна или някакъв друг проблем. Ако нараства нормално, както се надяваме да е при вас, може да ти честитим спокойно.

# 59
Аз все пак не мисля да правя кръвен..двата теста ги приемам за положителни и това е ,то ще си покаже  Simple Smile Утре заминаваме на море и ще видим на доки какво е положението като се върнем  Simple Smile Ще пиша и оттам, да не изпусна нещо важно..  Sunglasses Стискам палци на не чакащите  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт